Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.809
Γιατι, τον Κριο;Τον παρθένο τον ρίχνει πολύ ρε παιδί μου, εμείς οι άλλοι οκ
Γιατι, τον Κριο;Τον παρθένο τον ρίχνει πολύ ρε παιδί μου, εμείς οι άλλοι οκ
Εξαρτάται πώς το βλέπεις το θέμα, Αριάδνη μου. Κέρατα !Πάντα ήθελα να έχω για κατοικίδιο ένα αρνάκι. Αλλά βολεύομαι και με το κέρας της Αμάλθειας!Τον παρθένο τον ρίχνει πολύ ρε παιδί μου, εμείς οι άλλοι οκ
Ο ύμνος του κερατά (2002)Εξαρτάται πώς το βλέπεις το θέμα, Αριάδνη μου. Κέρατα !
Από μακρυά που το είδα πάνω στο έλκηθρο του Αϊ Βασίλη, φαινόταν αμαξάρα!!!Βρε συ, Fulci, μέρες τώρα σκεφτόμουν να σε ρωτήσω τι αυτοκίνητο πήρες τελικά. Υποθέτω ίδιο με το δικό μου.
Να ρωτήσουμε και τη @domniki , μπορεί κι αυτή κάτι ανάλογο να πήρε.
Καλό!.. Πάντως τα μισά λαϊκά,από τα 80s και μετά (αλλά και λίγο πιο πριν),μ'αυτό το θέμα ασχολούνται!
Ορίστε και η Κατάρα (ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΣ , 1972)Καλό!.. Πάντως τα μισά λαϊκά,από τα 80s και μετά (αλλά και λίγο πιο πριν),μ'αυτό το θέμα έχουν ασχολούνται!
Αν και για μένα,ο ύμνος του κερατά θα έπρεπε να κατοχυρωθεί στο τραγούδι "Κατάρα" του Νίκου Πάνου.
Μιλάμε για ατελείωτο πόνο..
Άστα, ο Αη-Βασίλης φέτος ήταν λίγο στον κόσμο του. Και με μένα τα ίδια έκανε. Πέτυχε τη μάρκα και εν μέρει το μοντέλο αλλά μου το έφερε σε πετρόλ ενώ ξέρει ότι το μισώ αυτό το χρώμα. Το έστειλα πίσω να μου το φέρει σε πράσινο σκούρο και υβριδικό.Από μακρυά που το είδα πάνω στο έλκηθρο του Αϊ Βασίλη, φαινόταν αμαξάρα!!!
Αλλά δεν το κατέβασαν.. Μου είπαν ότι επειδή ξέχασαν να βάλουν τους υαλοκαθαριστήρες,θα το έπαιρναν πίσω στο Ροβανιέμι για να διορθώσουν την γκάφα που έκαναν τα ξωτικά! Και μου υποσχέθηκαν ότι θα το στείλουν με την πρώτη αποστολή που θα κάνουν!
Δηλαδή, τα επόμενα Χριστούγεννα! Δεν πειράζει! Τι είναι άλλωστε 11,5 μήνες αναμονή!
Μα στον Κριό δεν θα μπορούσε να φέρει κέρατα, έχει ήδη. Και εγώ δεν χρειάζομαι κιλά, έχω άφθονα. Αλλά και τα κέρατα τι να τα κάνω? Δεν είμαι παντρεμένος, δεν έχω σύμφωνο συμβίωσης, και δεν θα παντρευτώ φέτος διότι μου το απαγόρεψε το προηγούμενο ωροσκόπιο. Ας τα φέρει λοιπόν σε κάποιον παντρεμένο που θα πιάσουν τόπο.Γιατι, τον Κριο;
Εγώ αγαπητέ θα πάρω ως δώρο μια καινούργια σχέση και μην τολμήσει το σύμπαν να μου τα γυρισειΜα στον Κριό δεν θα μπορούσε να φέρει κέρατα, έχει ήδη. Και εγώ δεν χρειάζομαι κιλά, έχω άφθονα. Αλλά και τα κέρατα τι να τα κάνω? Δεν είμαι παντρεμένος, δεν έχω σύμφωνο συμβίωσης, και δεν θα παντρευτώ φέτος διότι μου το απαγόρεψε το προηγούμενο ωροσκόπιο. Ας τα φέρει λοιπόν σε κάποιον παντρεμένο που θα πιάσουν τόπο.
Φίλη αριαδνη,τα άστρα να φοβάσαι. Αυτά μπορεί να "χαλάσουν" τη δουλειά.Εγώ αγαπητέ θα πάρω ως δώρο μια καινούργια σχέση και μην τολμήσει το σύμπαν να μου τα γυρισει
Γιορτάζεις σήμερα; Να πω χρόνια πολλά!Καλή χρονιά σε όλα τα ζώδια!
Έχω μια καταγγελία: δεν έλαβα το δώρο που αντιστοιχούσε στο ζώδιό μου! Ούτε αυτοκίνητο, ούτε τίποτα! Καλώ τους λοιπούς Παρθένους να δηλώσουν αν στάθηκαν πιο τυχεροί
Άκουσα βέβαια τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το 2022. Για τους Παρθένους είπε ότι σίγουρα θα ερωτευτούν!!!
Χθες γιόρταζα 8 ΙανουαρίουΓιορτάζεις σήμερα; Να πω χρόνια πολλά!
Καλή χρονιά, Domniki!Καλή χρονιά σε όλα τα ζώδια!
Έχω μια καταγγελία: δεν έλαβα το δώρο που αντιστοιχούσε στο ζώδιό μου! Ούτε αυτοκίνητο, ούτε τίποτα! Καλώ τους λοιπούς Παρθένους να δηλώσουν αν στάθηκαν πιο τυχεροί
Άκουσα βέβαια τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το 2022. Για τους Παρθένους είπε ότι σίγουρα θα ερωτευτούν!!!
Αλλά δεν θα παντρευτούν, όπως μάθαμε πριν.Άκουσα βέβαια τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το 2022. Για τους Παρθένους είπε ότι σίγουρα θα ερωτευτούν!!!
και είναι...Αλλά δεν θα παντρευτούν, όπως μάθαμε πριν.
Απορία: Τι γίνεται με τους/τις παντρεμένους Παρθένους αν ερωτευτούν εξωγαμιαίως? Τζάμπα ο έρως.
Χιλιοχρονη ΔομνικηΧθες γιόρταζα 8 Ιανουαρίου
Αλλά δεν θα παντρευτούν, όπως μάθαμε πριν.
Απορία: Τι γίνεται με τους/τις παντρεμένους Παρθένους αν ερωτευτούν εξωγαμιαίως? Τζάμπα ο έρως.