Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.804
Τουκιτουκι.
ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ: Ποιος κινηματογραφικός ήρωας των '90s είναι η σχέση σου; - Μικροπράγματα
Με ποιον απ' αυτούς τους ήρωες ταινιών θα ήσουν στ' αλήθεια ταιριαστό ζευγάρι;mikropragmata.lifo.gr
Ζώδια Σήμερα 16/02: Πανσέληνος στον Λέοντα-Μην καβαλήσεις το καλάμι!
Έντονη συναισθηματική φόρτισηwww.astrology.gr
Μάλλον γιατί ο Hugh Grant είναι Παρθένος (September 9, 1960)Μου έβγαλε το ίδιο με την Bambi, τον William Thacker. Δεν κατάλαβα γιατί. Συμπαθέστατος ο εσωστρεφής και ευαίσθητος βιβλιοπωλης του Notting Hill αλλά το ότι με περιγράφει κι εμένα έτσι δε σημαίνει ότι θέλω να έχω σχέση με έναν εντελώς ίδιο με μένα. Θα είναι απίστευτα βαρετό.
Άσε που όπως είπε και ο elephadas οι απαντήσεις δε με κάλυψαν πλήρως. Τι σημαίνει προτιμώ το κυριλέ ντύσιμο; ότι μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά στις 8 το πρωί με δωδεκάποντο, μεταξωτό πουκάμισο και πέντε σειρές πέρλες για να δουλέψω σε ένα υπόγειο πάνω από μια στίβα μπομπίνες που είναι τίγκα στη μάκα; το κυριλέ έχει την ώρα του και την περίστασή του. Όσο και να μ' αρέσει, η δουλειά μου μ' αρέσει περισσότερο και θέλω να νοιώθω άνετα όταν δουλεύω. Ας μου είχε επιλογή casual chic. Εκεί κάτι θα γινόταν. Για την επιλογή μουσικών οργάνων δεν το συζητώ. Προτίμησαν να βάλουν δύο έγχορδα (βιολί, κιθάρα) από το να βάλουν ένα έγχορδο κι ένα μικτό (πιάνο) για να καλύψει κι άλλα γούστα (και να καλύψει κι εμάς που αυτό ξέρουμε αυτό παίζουμε). Και για το τι ήθελα να γίνω μικρή, ούτε αυτό το είχε. Γιατί όταν είσαι μικρός πρέπει να θες γίνεις κάτι καλλιτεχνικό ντε και καλά; Χάθηκαν οι επιστήμες; Και με τα χρώματα δε με κάλυψε επίσης και με τα ζώα το ίδιο και με τα μέρη και γενικά τώρα που το σκέφτομαι για τα μπάζα είναι το τεστ.
Τι είπαμε ότι είναι το φέρετ; κουνάβι;
Μη μου πεις, ίδια μέρα έχετε γενέθλια!Μάλλον γιατί ο Hugh Grant είναι Παρθένος (September 9, 1960)
Εμένα που με έβγαλε την σεξουλιαρα συγγραφέα με τον παγοκοφτη τι να πωΚαι μένα τη σχέση μου την έβγαλε Μία Γουάλας. Άσχετα που είμαι στρέιτ και η Μία Γουάλας είναι γυναίκα. Είναι και παλαβή, είναι και τζάνκισα μερακλής που της βαράνε αδρεναλίνη στο στήθος για να συνέλθει.
NAI!!!!Μη μου πεις, ίδια μέρα έχετε γενέθλια!
Εσύ μη φοβάσαι τίποτα.Εμένα που με έβγαλε την σεξουλιαρα συγγραφέα με τον παγοκοφτη τι να πω
Κ'εμένα το ίδιο με έβγαλε: Δολοφόνο με παγοκόφτη!Εσύ μη φοβάσαι τίποτα.
Οι άλλοι να φοβούνται.