Τι ζώδιο είστε;

Μπάνιο μετά το σέξ? Καλό είναι και πριν. Και κατά τη διάρκεια (δυο δυο στη μπανιέρα δυο δυο), ιδιαίτερα αν συνοδεύεται από σαμπάνια - όχι στο γοβάκι της κυρίας, είναι ανθυγιεινό - και αρωματικά κεριά και κατάλληλη μουσική.
 

Ε, λοιπόν, στους Διδύμους, έπεσε μέσα, αν κρίνω από τον άντρα μου.
 
Ρίκα Διαλυνά

Εγώ έπιασα Ρένα Βλαχοπούλου.
 
Ρίκα Διαλυνά
Αυτό δεν το κατάλαβα. Η Βουγιουκλάκη ήταν Καρκίνος, γιατί την έχει στον Λέοντα;
 
Παπαδοπούλου, παιδί μου! Παπαδοπούλου! Κυρία είναι! :D
Μα βρε Τζέλα, στην ιστορία της επιχείρησης αναφέρεται ότι ήταν όλη η οικογένεια που ξεκίνησε να φτιαχνει μπισκότα: η μαμά και τα παιδιά της. Ισως έπρεπε να πω ότι κάνω πλούσιους τους Παπαδόπουλους

Εντιτ: εν τω μεταξύ μεχρι να απαντήσω η Αριαδνη ανέβασε δέκα ποστ ταυτόχρονα. Τι να πρωτοαπαντήσω πια;

Λοιπόν από τις εγχώριες σταρ μου έτυχε η Μάρθα Καραγιάννη. Δεν ξερω γιατί την έβαλαν στους Παρθένους αλλά ευχαριστημένη είμαι. Τη θεωρώ θηλυκό με τα όλα της. Και αν το καλοσκεφτεί κανείς, σε σχέση με το ζώδιο, στους περισσότερους ρόλους της υποδύεται μια γυναίκα λογική, έξυπνη και με αγάπη για τη δουλειά της (το χορό συνήθως αλλά κι αυτό μια δουλειά είναι).

Σχετικά με τα αρώματα: Λεμόνι! Όχι μόνο έπεσε μέσα αλλά μάλλον αυτή που το έγραψε έχει δει τη συλλογή μου :D (Η Bambi με νοιώθει αυτή τη στιγμή).

@TZELASO το κεχριμπάρι σαν υλικό έχει ένα πολύ λεπτό σχεδόν ανεπαίσθητο άρωμα το οποίο δεν μπορεί να εξαχθεί με τις μεθόδους που εξάγεται από τα φυτά, τα λουλούδια ή ακόμη κι από τις άλλες ρητίνες. Στη αρωματοποιία ωστόσο είναι μίξη συγκεκριμένων υλικών και το αποτέλεσμα είναι μια ζεστή, γήινη μυρωδιά την οποία είμαι σίγουρη ότι την έχεις πετύχει σε διάφορα αρώματα παλιά και σύγχρονα. Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ.

Σχετικά με τα γλυκάκια: Πήγε και μου έβαλε το πιο γλυκό των γλυκών: Λουκούμι! είμαστε σοβαροί;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ότι θέλει λέει. Δεν ξέρω τι Παρθένους έχει γνωρίσει ο συντάκτης του άρθρου. Εννοείται ότι δε με πειράζει η ακαταστασία ούτε η δική μου ούτε των άλλων. Η έλλειψη καθαριότητας με πειράζει.
Εμένα με πετυχε
 
Πίσω
Μπλουζα