Τι ζώδιο είστε;

 
Εγώ πάλι το λέω αυτό το "Ας σοβαρευτούμε". Λέω και το "έλα στα συγκαλά σου". Τα τελευταία χρόνια το λέω και στα τούρκικα. "Κέντινε γκελ", γιατί το είχα ακούσει σε μια σειρά που παρακολουθούσα με πάθος, μου άρεσε και το αποστήθισα.
 
Πολύ γέλασα με αυτά που λέει για τους Παρθένους. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά δεν τρελαίνομαι να οργανώνω ντουλάπες, ούτε τις δικές μου, πολύ περισσότερο των άλλων. Αλλά αυτό που με έκανε να χτυπιέμαι από τα γέλια ήταν το 7. Θέτει στόχους, γεγονός που καθιστά τη ζωή του γεμάτη κι ενδιαφέρουσα.
Και τότε θυμήθηκα τη Μαίρη Λω:

 
Ο Παρθένος δεν είναι βαρετός? Προφανώς ο αστρολόγος δεν με έχει ακούσει να δίνω επιστημονική παρουσίαση. Δεν με πειράζει που κοιμίζω το ακροατήριο (*), αλλά μερικές φορές κοιμίζω κι εμένα. Συνήθως κατηγορώ τα slides μου διότι έχουν πολλές φωτό από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο που είναι ασπρόμαυρες, αλλά μεταξύ μας, δεν φταίνε αυτά.

Οργανωμένος? Τι είναι αυτό? Θα κοίταγα στο λεξικό, αλλά ποιος ξέρει που το έχω βάλει. Έχω να το δω χρόνια. Νομίζω τελευταία φορά το είδα τυχαία στην κατάψυξη μια φορά που έψαχνα να βρω τα γυαλιά μου (τελικά αυτά τα φορούσα).

Τι θα το κάνουμε εδώ μέσα; American Bar;​

είναι αγαπημένη μου ατάκα αλλά λόγω της ταινίας. Το αν ο συγκεκριμένος Παρθένος είναι ισχυρός υποστηρικτής της τάξης και της σεμνότητας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ακολουθήσει, να την επιβάλλει και να αποκατασταθεί! Είναι σοβαρός, αυστηρός... το αφήνω στην κρίση των συρρετροφορουμιτών.

(*) αρκεί να μην αρχίσουν να ροχαλίζουν, διότι ενοχλούν τον ύπνο των άλλων
 
Τον Σκορπιο και τον Υδροχοο τους ξεφτιλισε τελειως. :D
Ενώ τον Αιγόκερω όχι ε; Ο Αιγόκερως είναι ο ωροσκόπος μου. Φαντάσου και παράνομο έρωτα και τζάμπα. Ξεφτίλα.
 
Σιχαίνομαι το άρωμα τριαντάφυλλο! Ούτε τα κλασσικά λουκούμια μου αρέσουν γιατί μυρίζουν τριαντάφυλλο. Όταν ήμουν πιτσιρίκι βγήκε στην αγορά το αρωματικό τουαλέτας με άρωμα τριαντάφυλλο οπότε εκεί παγιώθηκε η πεποίθησή μου ότι το τριαντάφυλλο είναι μια βαριά μυρωδιά.
Κατά τα άλλα είμαι Ζωή Λάσκαρη σύμφωνα με το ζώδιό μου πραγμα που με ικανοποιεί απόλυτα γιατί ήταν κούκλα στα νιάτα της. Στα γηρατειά της... άστα.
Η Στέλλα είναι από τις αγαπημένες μου ελληνικές ταινίες, θεωρώ ότι συγκεντρώνει την αφρόκρεμα του νεοελληνικού πολιτισμού ευρείας γκάμας. Μουσική ο Χατζηδάκις, σκηνοθεσία ο Κακογιάννης που έκανε χαρακτηριστικες ταινίες και ας μην ξεχνάμε τρεις ταινίες του ήταν υποψήφιες για Όσκαρ.
Τα κοστούμια τα επιμελήθηκε η Ντενη Βαχλιώτη, δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ. Η Μελίνα ήταν μετά από κάποια χρόνια και αυτή υποψήφια για Όσκαρ. Το μπουζούκι έπαιζε ο Τσιτσάνης ενώ έπαιζε και και η Σοφία Βέμπο που θεωρείται η εθνική μας τραγουδιστρια τουλάχιστον εκείνη την εποχή. Σκηνικά ο Τσαρούχης μαζί με τον Βλάση Κανιάρη που έκανε πολύ χαρακτηριστικά έργα εγκαταστατικής Τέχνης. Η Μελίνα δε, λάμπει. Το πιο ωραίο όμως ήταν το σενάριό της. Το θεωρώ ύμνο στην ελευθερία του ατόμου να κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με τις ανάγκες του και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες του κοινωνικού κατεστημένου.
Οπότε ευχαριστημένη και με την ατάκα του ελληνικού κινηματογράφου και ας είναι αυτοκαταστροφική. Είναι όμως δυνατά συγκινησιακή.
 
 
Πολύ καλο, φτυάρια βέβαια πεφτουν, έχει γέλιο, διαλέγω την παριζιαννα και την Μανταλένα
 
Παρθένος
1. Ο Παρθένος είναι βαθιά στοχαστικός και ευαίσθητος.
2. Σε μια στιγμή ανάγκης θα είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει.
3. Θα οργανώσει για χάρη σας τη ντουλάπα σας, και θα το διασκεδάσει κιόλας.
4. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να τον περιμένετε, επειδή θα είναι εκεί πάντα 5 λεπτά νωρίτερα.
5. Νιώθετε ράκος; Έχετε μπελάδες; Καλέστε έναν Παρθένο. Θα σας λύσει κάθε πρόβλημα.
6. Είναι επιμελής και ανταποκρίνεται άμεσα. Αν κάτι δεν πάει καλά, θα το παρατηρήσει…και θα το διορθώσει.
7. Θέτει στόχους, γεγονός που καθιστά τη ζωή του γεμάτη κι ενδιαφέρουσα.

Εγώ φταίω όταν λέω ότι είμαστε τέλειοι????

Virgo​

The Gamemaster from Escape Room: Tournament of Champions
Being an extremely intellectual sign, Virgos are known to play mind games. After all, they are ruled by trickster Mercury, who uses its wits and brains to outfox others — especially when being a part of a game. However, they’ll really enjoy being the one making the rules (like the Gamemaster in this film) to see how everyone squirms out of life threatening situations to solve the puzzle that’s laid out in front of them.

Δυστυχώς δεν έχω δει την ταινία.
 
Τι 'ν' τούτο βρε Αριάδνη; Μου λέει ότι πυροβόλησα ένα ποτήρι γάλα! Λες να γεννήθηκα σε λούνα παρκ και δεν το ξέρω; Δεν έχω πυροβολήσει τίποτα στη ζωή μου (μέχρι στιγμής) αλλά αυτό θα το πυροβολούσα ευχαρίστως γιατί δεν τρελαίνομαι για γάλα.
Με αποζημίωσε όμως με το χρώμα της μπλούζας: Είμαι κάτι ξεχωριστό!!!:clap:
 
Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν, αλλά μπορούν να μας πουν οι αντιπρόσωποι των αναφερόμενων στο δημοσίευμα ζωδίων αν βίωσαν την απιστία φέτος τα Χριστούγεννα!!!!

 
Τελευταία επεξεργασία:
Χάχα εμένα μου λέει ότι σκόνταψε σε μία φάλαινα γιατί μπορούσα. Λες γι αυτό να εμφανίστηκε η φαλαινιτσα στον Αλιμο; Ήρθε να με βρει;
 
Εμένα μου βγήκε ο σκορπιος
 
Πίσω
Μπλουζα