αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.792
Μπα πιο πολύ φοβάμαι μήπως πέσω από την άκρη ενός μπαλκονιού ή τις κατσαρίδες πάρα την προδοσία. Η κατσαρίδα είναι πραγματική απειλή.Με πετυχεWeiterleitungshinweis
www.google.com
Κι εγώ είμαι άλλο 1%. Μετά από μένα, έσπασε το καλούπι. Ήθελα να' ξερα αν δώσω άλλες απαντήσεις, θα βγει πάλι το 1% ?????Είμαι το 1 τοις εκατό του πληθυσμού
Λες και ολοι οι άλλοι να βγουν το 1 τοις εκατό πω πωΚι εγώ είμαι άλλο 1%. Μετά από μένα, έσπασε το καλούπι. Ήθελα να' ξερα αν δώσω άλλες απαντήσεις, θα βγει πάλι το 1% ?????
E, μα! Οι κατσαρίδες είναι πραγματικός φόβος! Δεν παίζουμε μ'αυτά τα θέματα!Μπα πιο πολύ φοβάμαι μήπως πέσω από την άκρη ενός μπαλκονιού ή τις κατσαρίδες πάρα την προδοσία. Η κατσαρίδα είναι πραγματική απειλή.
Ωπ Δομινίκη τώρα είδα ότι μοιραζόμαστε τον ίδιο φόβο. Και δεν έχουμε το ίδιο ζώδιο.
Τι να πεις.
Είμαι στο 0,1% του πληθυσμού, λέει! Μάλλον παραείμαι σπάνια προσωπικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως από πού το συμπέρανε. Όπου έβαζε λουλουδάκια και ηλιοβασιλέματα έκανα κλικ. Να φταίει που διάλεξα ως φόβο μου τον κλόουν; (γιατί αυτό ναι, με φοβίζει, όχι οι κατσαρίδες. Για τις κατσαρίδες υπάρχει κι αροξόλ υπάρχει και παντόφλα, δίνεις μια και ησυχάζεις. Για τον κλόουν όμως; )Είμαι το 1 τοις εκατό του πληθυσμού
Αχ και με κανέλα και με λεμόνι μου αρέσουνΕίμαι στο 0,1% του πληθυσμού, λέει! Μάλλον παραείμαι σπάνια προσωπικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως από πού το συμπέρανε. Όπου έβαζε λουλουδάκια και ηλιοβασιλέματα έκανα κλικ. Να φταίει που διάλεξα ως φόβο μου τον κλόουν; (γιατί αυτό ναι, με φοβίζει, όχι οι κατσαρίδες. Για τις κατσαρίδες υπάρχει κι αροξόλ υπάρχει και παντόφλα, δίνεις μια και ησυχάζεις. Για τον κλόουν όμως; )
Όσο για τις καραμέλες, δεν τρώω καραμέλες. Λέει ότι είμαι βανίλια. Θα ήθελα λεμόνι. Αριάδνη αλλάζουμε;
Η πιθανοτητα να εμφανιστει ενας κλόου στο σπιτι σου τη νυχτα ειναι μηδαμινη! Σε αντιθεση με μια κατσαρ...... ούτε να πω την λεξη!!!!!Είμαι στο 0,1% του πληθυσμού, λέει! Μάλλον παραείμαι σπάνια προσωπικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως από πού το συμπέρανε. Όπου έβαζε λουλουδάκια και ηλιοβασιλέματα έκανα κλικ. Να φταίει που διάλεξα ως φόβο μου τον κλόουν; (γιατί αυτό ναι, με φοβίζει, όχι οι κατσαρίδες. Για τις κατσαρίδες υπάρχει κι αροξόλ υπάρχει και παντόφλα, δίνεις μια και ησυχάζεις. Για τον κλόουν όμως; )
Όσο για τις καραμέλες, δεν τρώω καραμέλες. Λέει ότι είμαι βανίλια. Θα ήθελα λεμόνι. Αριάδνη αλλάζουμε;
Εγω παντως δε βρισκω τιποτα κακο στο να εμφανιστει ενας κλοουν στο σπιτι μου. Οταν ημουν παιδακι εβλεπα στην τηλεοραση τον Μποζο και συνηθισα.Η πιθανοτητα να εμφανιστει ενας κλόου στο σπιτι σου τη νυχτα ειναι μηδαμινη! Σε αντιθεση με μια κατσαρ...... ούτε να πω την λεξη!!!!!
Μπάμπι ξανασκεψου τοAντρας ειναι αυτος του Νοεμβριου; Σαν γυναικα με γενια μου φαινεται. Ε, ρε τι με βρηκε!
Εμενα μ' αρεσουν οι αντρες με ωραιο χαμογελο γι' αυτο θα παρω το αγορι του Μαϊου.
Aντρας ειναι αυτος του Νοεμβριου; Σαν γυναικα με γενια μου φαινεται. Ε, ρε τι με βρηκε!
Εμενα μ' αρεσουν οι αντρες με ωραιο χαμογελο γι' αυτο θα παρω το αγορι του Μαϊου.