Τι ζώδιο είστε;

Ferris Bueller’s Day Off.

enhanced-30740-1521664017-7.png

Yeah! :cool:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ψηφίζω ρετρό Lamborghini Countach αντί της νέας έκδοσης που σας δείχνει στη φωτογραφία.

Δεν ξεχνιέται με τίποτα...


@Bajar και @TZELASO ==> Σας φαντάζομαι να οδηγείται την μαύρη Labo όπως στο παραπάνω βίντεο..
 
Τελευταία επεξεργασία:
@αριαδνη ψηφίζω κλασικά την ρετρό έκδοση της Ferrari testarossa και σε φαντάζομαι κάπως έτσι να έρχεσαι Αθήνα να συναντήσεις την bajar και την tzelaso για καφεδάκι..

 
Τελευταία επεξεργασία:
Ακομα κι αν δεν ηξερα τι ζωδιο ειμαι, αμα διαβαζα τον Σκορπιο στον πιο πανω πινακα, θα ηξερα σιγουρα. :)
 
Προσωπικά ειμαι Ταύρος αλλά θα συμβιβαζόμουνα με Καρκίνο. Η άποψή μου για το ξεσκόνισμα είναι ότι είναι άχρηστο διότι η σωστή θέση της σκόνης είναι καθισμένη κάτω, όχι αιωρούμενη να την αναπνέεις. Άλλωστε μετά από λίγο φτανουμε σε σταθερή κατάσταση διότι δεν υπάρχει χώρος και κάθε κόκκος σκόνης πρέπει να διώξει έναν άλλο για να (κατα)καθισει Το έχω επιτύχει αυτό στο σπίτι μου εδώ και χρόνια.
 
Stand by Me
Your personality matches Stand by Me. You’re someone who stands up for what you believe in, and you never back down from a fight. Your friends are the most important people in your life. You’re kind, friendly, and driven.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΪ: θέλω να κοιμηθώ μέχρι τις 12 και μετά να πάω για καφέ! Δουλειές δεν κάνω ποτέ την Κυριακή :) Τις έχω τελειώσει από το Σάββατο :happyjump:
 
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ: Θέλω να πάω βόλτα?? Καθόλου! Μα καθόλου! Εγώ είμαι με τον Σκορπιό. Τις Κυριακές μου αρέσει να πηγαίνω εκκλησία νωρίς το πρωί. Μετά θέλω καφέ και αραλίκι στο σπίτι με κρουασανάκια σοκολάτας, άδειασμα του μυαλού με ό,τι μου αρέσει από ταινίες, σήριαλ, ηλεκτρονικό παιχνίδι, διάβασμα. Όλη την εβδομάδα τρέχω γιατί και το Σάββατο είναι η μόνη μέρα που μπορείς να κάνεις δουλειές. Η Κυριακή είναι για ξεκούραση. Για απόλυτη ξεκούραση.
 
Καρκίνος... Με Καρκίνο ωροσκόπο:)

Με αυτόν τον συνδιασμό είναι πιθανό να βλέπουν οι άλλοι σε εσένα γλυκύτητα και θηλυκότητα. Επαγγέλματα που έχουν σχέση με παιδιά θα σου ταιριαζαν. Πιθανόν να έχεις καμπύλες.
Τώρα αν έχω πέσει εντελώς έξω δε φταίω, παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα .
 
Γελοίο. Τα άλλα ζώδια θέλουν αγάπη, φίλους, κάποιον να τους συμβουλεύσουν για τη ζωή τους, έστω λεφτά (και αυτά έχουν την σημασία τους), και τους Σκορπιούς τους έχει να νοιάζονται αν είναι στην τρίχα τα μαλλιά τους; Δεν έχουν πάνω κάτω την ίδια βαρύτητα οι προτιμήσεις όλων των ζωδίων.
 
Πίσω
Μπλουζα