Τι κονσόλες σκοπεύετε ν' αποκτήσετε στο προσεχές μέλλον;

Τι λες ρε φίλε ;!;!

Μάλλον όντως αγριέψανε κι αυτοί !!!
 
manos426f είπε:
Τι λες ρε φίλε ;!;!Μάλλον όντως αγριέψανε κι αυτοί !!!
Το γελιο ειναι οτι πριν καιρο γνωστος μου ειχε παρει Dreamcast απο Αμερικη και τον εκτελωνισανε 157 ευρω! 8) Παρολο που ειχε σταλθει ως δωρο και τιμη αξιας στα 45 ευρω!

Και κατι αλλο! Ειχα ακουσει πριν κατι μηνες οσον αφορα το οριο του εκτελωνισμου. Απο 50 ευρω το πηγανε στα 150 ευρω.Ο λογος οτι ειχανε γινει λεει χιλιαδες παραπονα οσον αφορα τον εκτελωνισμο(Ενας πηρε ρολοι 8 ευρω και τον εκτελωνισανε 800 ευρω!).Εαν καποιος γνωριζει τιποτα γι αυτο ας το πει. ;)
 
Βασικά όλο αυτό το όλο θέμα με τον εκτελωνισμό,σε προϊόντα χαμηλής αξίας,δε μπορώ να το καταλάβω καθόλου εγώ!
 
@DarkSynbios ...φίλε από που ερχόταν αυτό το πακέτο και με τη υπηρεσία?

κούριερ ή ταχυδρομείο;
 
Πωπω πίκρα.. και ψηνόμουν να αρχίσω να αγοράζω και εκτός Ε.Ε. αλλά με αυτά που διαβάζω δεν το βλέπω!
 
DarkSynbios είπε:
Aπο Ιαπωνια με ΕMS.
OMG....

ΕΜS ήταν μία από τις λίγες υπηρεσίες που σχεδόν ποτέ δεν περνούσε από τελωνείο....αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο νέο...

ελπίζω να έφταιγε κυρίως το ότι ο πωλητής έγραψε επάνω ολόκληρη την αξία....
 
Μακάρι....τελευταία φορά μου ήρθε πακέτο με ΕMS πριν κάνα μήνα..και ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα. Νομίζω μόνο το κλασικό 3ευρω είχα πληρώσει.

Βέβαια, ο πωλητής είχε φροντίσει να γράψει επάνω στο πακέτο ότι είχε αξία 45 δολάρια...
 
Plink είπε:
Μακάρι....τελευταία φορά μου ήρθε πακέτο με ΕMS πριν κάνα μήνα..και ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα. Νομίζω μόνο το κλασικό 3ευρω είχα πληρώσει.Βέβαια, ο πωλητής είχε φροντίσει να γράψει επάνω στο πακέτο ότι είχε αξία 45 δολάρια...
Καλα παντα τους ελεγα τους αλλους οταν εστελναν να γραφουνε χαμηλη αξια αλλα αυτην την φορα μαλλον ειχα αλλου το μυαλο μου! #)
 
Plink είπε:
Μακάρι....τελευταία φορά μου ήρθε πακέτο με ΕMS πριν κάνα μήνα..και ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα. Νομίζω μόνο το κλασικό 3ευρω είχα πληρώσει.Βέβαια, ο πωλητής είχε φροντίσει να γράψει επάνω στο πακέτο ότι είχε αξία 45 δολάρια...
κι εμενα σε ενα δεμα απο Ιαπωνια φροντισε να γραψει πανω στο δεμα την αξια του και ετσι πληρωσα 32 ευρω τελωνειο..
 
Εγω πιστευω οτί ειναι μεγάλοι αλήτες οι τελωνιακοί και δεν μπορείς να ξέρεις τι αντιμετώπιση θα έχεις, ούτε υπάρχει κάποια συγκεκριμένη οδηγία για χρεώσεις..Καλύτερα να πάρεις και σπάσεις την κονσόλα πάνω στην μούρη του τελωνιακού, παρά να πληρώσεις το νταβατζιλίκι το οποίο δεν το παίρνει καν το κράτος αλλά το μοιράζονται μετάξυ τους αυτοί...

Καλύτερα αγορές μέσα απο Ε.Ε. παρά να συγχιστεις!
 
Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, όλο σχεδιάζω να αγοράσω ένα NES και ένα PC Engine αλλά όλο το αναβάλω. Δεν ξέρω γιατί. Βασικά με όλα αυτά που ακούω για το τελωνείο δεν το βλέπω για PC Engine πάλι :( . Για NES βλέπουμε ...
 
Απέκτησα πριν κανά μήνα το PS2 (μαμώ τις κονσόλες), στη συνέχεια το PSone από εξαίρετο φίλο εδώ μέσα και σήμερα μου ήρθε το αρχικό X-box. Βέβαια για το τελευταίο περιμένω και δεύτερο.

Επόμενη στάση PS3, παντόφλα, διαζύγιο, μουρμούρα.... (πλάκα κάνω για τα 3 τελευταία, όχι για το PS3..... !!!!!!!!!!! )
 
Παντόφλα και μουρμούρα μπορείς να έχεις και από εμένα παλιο-Sony fanboy.

Διαζύγιο δεν μπορώ να σου δώσω... :p
 
Χα χα! New roadmap. iPad ate the PS3.
 
Επιμένει η δικιά μου για wii της Νintendo και μάλλον είναι και η επόμενη αγορά κονσόλας. Παρέα με το wii fit πιθανότατα.
 
Μέσα στο μήνα θα πάρω το Wii. Θα το είχα πάρει αλλά μου χάλασε τον προϋπολογισμό το Guitar Hero 5 Super Bundle για το ps2 (έχω κάνει το σαλόνι κανονικό stage!). Μετά είμαι ανάμεσα σε xbox360 και στο ps3... Τι προτείνει ο chef;! :p
 
Υστερα από 3 μήνες συνύπαρξης με το Wii έχω να πω πως πραγματικά κόλλησα!!! Απέκτησα και μια συλλογή από 30 τίτλους, μερικά χειριστήρια και φυσικά το Wii Fit με το Balance Board. Προσθέστε και 15 επιπλέον τίτλους από το Gamecube!

Oποιος επιθυμεί πραγματικό gameplay...το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πριν από 2 μήνες όμως απέκτησα ένα Nintendo 64 και ένα PS2 Slim. Και οι δυο κονσόλες φυσικά "τα σπάνε".
 
Μια κονσόλα που θελω πολυ και λειπει απο την συλλογή μου ειναι το NEO-GEO AES με cartridges. Στις αρχές της δεκαετιας του 90 αποτελουσε όνειρο για τους gamers λογω απίθανων arcade γραφικών και υψηλης τιμής. Τα γραφικά έχουν ξεπεραστεί εδω και καιρό, η τιμή όμως εξακολουθει να ειναι τσουχτερή, εφόσον το θες απλά και μόνο για να το έχεις στην συλλογή σου, αφου έτσι κι αλλιως τα παιχνίδια του ειναι διαθεσιμα εδω και χρονια στα mame, Final burn κλπ.

Aλλο ενα μηχανημα που θα ήθελα ειναι το Nuon

http://www.nuon-dome.com/

Γι αυτό ναι, να δώσω κάτι παραπάνω λόγω του ότι δεν υπαρχει καποιος καλος emulator και λόγω του ότι ειναι πιο ασυνηθιστο ίσως (και που αλλου μπορεις να παιξεις το tempest 3000?)
 
Πίσω
Μπλουζα