Stanfromgreece
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 80
Vag...είσαι απλά κορυφαίος! Πονάει το στομάχι μου από τα γέλια (μπορεί όμως να φταίνε και οι λαχανοντολμάδες που έφαγα recry: )
Χμμμ αλλος Τρουμαν!! Τι λες, ερχεσαι να δουμε τι κρυβεται πισω απο το ματριξ;Vag είπε:Κάποτε φοβόμουν ότι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι είχαν συνωμοτήσει ώστε να μου παρουσιάζουν έναν ψεύτικο κόσμο. Επίσης, ότι όλοι γνώριζαν τί έκανα, ακόμα και όταν ήμουν μόνος μου.
Alucard είπε:Από μικρός άκουγα πως τα οικονομικά της χώρας μας δεν είναι καλά.Απορούσα λοιπόν, γιατί δεν κατασκευάζουν κι άλλα χαρτονομίσματα για να βελτιωθεί η κατάσταση.
Rakeesh είσαι απίστευτος!Rakeesh είπε:Θυμηθηκα κι αλλο!!
Σε ενα δισκο του Παριου με νησιωτικα, ηταν εκαποιο που ελεγε 'Παναγια μου ενα παιδι ομπι-ομπι-ομπιμπι, στην καρδια μου εχει μπει, ομπι-ομπι-ομπιμπι...'
Νομιζα οτι ελεγε για καποιο παιδι που λεγοταν Μπιμπής και ηταν παρα πολυ καλο παιδι, και γιαυτο ειχε μπει στην καρδια του!
Καλα ε, δεν την παλευαμε καθολου μικρα!!
Εγώ είχα την ακριβώς αντίθετη γνώμη! Νόμιζα πως η Ελλάδα ήταν το κέντρο του κόσμου! Απογοητεύτηκα πάρα πολύ όταν πήγαμε οικογενειακώς στην Αμερική για διακοπές και διαπίστωσα το ακριβώς αντίθετο...Vag είπε:Κάποτε νόμιζα ότι στην Ελλάδα είμαστε υποβαθμισμένοι και στο εξωτερικό όλα είναι καλύτερα. Αργότερα ταξίδεψα πολύ και άλλαξα γνώμη.
Μα καλά όλοι μας είχαμε αυτή την φοβία?? τι μας κάναν άραγε και το πιστεύαμε αυτό?Vag είπε:Κάποτε φοβόμουν ότι όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι είχαν συνωμοτήσει ώστε να μου παρουσιάζουν έναν ψεύτικο κόσμο. Επίσης, ότι όλοι γνώριζαν τί έκανα, ακόμα και όταν ήμουν μόνος μου.
Εγώ πίστευα πως ήταν φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να τα νικήσεις, γιατί άλλαζαν τους κανόνες ως προς το συμφέρον τους!Vag είπε:Πίστευα (για λίγο όμως) ότι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν τεχνητή νοημοσύνη και όταν τα πας καλά νευριάζουν μαζί σου και σε κάνουν να χάσεις.
Ναι, αλλά είσαι πιο μικρός σε ηλικία. Άρα ταξίδεψες αργότερα από μένα. Τα πράγματα έχουν χειροτερέψει τα τελευταία χρόνια...theoritikos είπε:Εγώ είχα την ακριβώς αντίθετη γνώμη! Νόμιζα πως η Ελλάδα ήταν το κέντρο του κόσμου! Απογοητεύτηκα πάρα πολύ όταν πήγαμε οικογενειακώς στην Αμερική για διακοπές και διαπίστωσα το ακριβώς αντίθετο...
Κι εγω το ιδιο!!!! 8)audiodee είπε:Όταν ήμουν μικρός νόμιζα πως το τραγούδι της Ρίτας Σακελαρίου "Οι Σαραντάρες" έλεγε:"...γι αυτό οι σαραντάρες, έχουν διπλές τις σχάρες"
Και δεν έβγαζα νόημα.
Δεν ησουν ο μονος. Ειχε γινει ψιλοντορος σε σατιρικα περιοδικα και εκπομπεςStanfromgreece είπε:Εγώ να δείς τί άκουγα στο άλλο που έλεγε : Τί είχαμε τί χάσαμε στο λέω σε ξεχάσαμε... στο στο λέω άκουγα ακατάλληλα πράγματα
Και εγώ το ίδιο νόμιζα!theoritikos είπε:Επίσης νόμιζα πως τα στρουμφάκια υπάρχουν στην πραγματικότητα