Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εγώ νόμιζα ότι θα πέταγα σαν ελικόπτερο άν έπαιρνα ένα ραβδί και το στριφογύριζα πάνω από το κεφάλι μου (σαν τον Donatello). Μάλιστα όταν έβλεπα ότι δεν πέταγα, νόμιζα πως έφταιγε ότι δεν έβαζα αρκετή δύναμη...Shakti είπε:Που να έλεγα δηλαδή πως όταν ήμουν μικρή, έφτιαχνα "αερόστατο" απο πλαστικές σακούλες, και πηδούσα απο το δεύτερο κρεβάτι της κουκέτας γιατί νόμιζα πως θα πετάξω.
we are working on itWalkerYannis είπε:-Η Ελλάς είναι η μικρότερη χώρα του κόσμου και η φτωχότερη μετά την Αφρική
Ναι, και οι αποστάσεις τεράστιες και ο χρόνος δεν περνούσε με τίποτα. Έβλεπα χτες κάτι παιδάκια να παίζουν σε ένα μικρό χώρο σαν πρασιά και σκεφτόμουν πόσο λίγος είναι αλλά μετά θυμήθηκα πόσο τεράστιος θα μου φαινόταν στην ηλικία τους..jtrek79 είπε:Όλα φαντάζανε πελώρια τότες....
Τελικά?.....έπιασες δουλειά στην Ολυμπιακή αργότερα??fani_grgr είπε:Τέλος έβλεπα πάρα πολύ συχνά το ίδιο όνειρο... κύκλους ! κύκλους πολύχρωμους ο ένας δίπλα στον άλλον να μετακινούνται ελαφρά και να αυξομειώνουν το μέγεθός τους.
Χαχαχαχαχα!!!! Όχι αλλά έτσι όπως παν τα πράγματα μπορεί να πιάσω δουλειά σε κανένα περιοδεύον τσίρκο (Θα μαζεύω τους κρίκους από τους ακροβάτες ...)prisma είπε:Τελικά?.....έπιασες δουλειά στην Ολυμπιακή αργότερα??![]()