Αρχιζω με φοβιες:
Ισως ολοι οι περαστικοι να με ξερουν, και καποιος να τους ειπε να κανουν τους αδιαφορους (Τρουμαν Σοου)
Νομιζα οτι κατι που δεν υπαρχει κανενας εκει να το δει, πιθανον εξαφανιζεται, η αλλαζει η μορφη του (βλεπε σολιψισμος)
Ισως ειμαι ενα ςξωγηινο μωρο που μολις γεννηθηκε επεσε σε κομμα και ολη μου η ζωη ειναι ονειρο, εν ω οι γονεις του περιμενουν να ξυπνησει (παλι σολιψισμος... τρομακτικο αν το σκεφτεις

recry: )
Τα αγαλματα ισως ειναι ζωντανα

recry:
Τα ξαδελφια μου ηταν μαγοι (ακομα τους το φυλαω :angry: )
Παμε στα πιο χαλαρα

:
Αν εδειχνα μια φωτογραφια η εικονα στον πατερα μου, θα μπορουσε να μου πει ποιο μερος ειναι και να με πάει με το τουτου (ακομα και αν η φωτογραφια ειναι απλα ενα προσωπο)
Νομιζα οτι τα παιδια γενιουνται αυτοματα, αρκει καποιοι να παντρευτουν (οταν εμαθα τι ειναι το σεξ, το πρωτο πραγμα που ειπα στον πατερα μου ηταν 'τι;;; κι εσεις κανατε αυτο το πραμα;;;')
Πριν τυπωθει ενα κομικ, πηγαινε ενας μαστορας, ξαπλωνε ανασκελα κατω απο μια πρεσσα, και χαραζε τα σχεδια αναποδα στην επιφανεια με τα εργαλεια του
Η Αθηνα ηταν η Πελοπόννησος (φταιει ενας μικροσκοπικος χαρτης που ειχα δει, που η λεξη ΑΘΗΝΑ ηταν λογω χωρου πανω στην Πελοποννησο.
Η πρωτευουσα μιας χωρας πρεπει παντα να ειναι ακριβως στο κεντρο της χωρας. Το αυτο ισχυει και με το συμβολο της (πχ ο Πυργος του Αιφελ ειναι στο κεντρο του Παρισιου, η Ακροπολη στο κεντρο της Αθηνας κλπ)
Οι γονεις πρεπει παντα να εχουν δυο παιδια. Εγω ημουν εξαιρεση. Αν τα αδελφια ηταν αγορι-κοριτσι, ηταν κατι σαν αντρογυνο και συνηθίζεται να παντρεύονται μεταξύ τους
Υπαρχει ενας ανθρωπος που ειναι και λεγεται Κλοουν, ενας που ειναι και λεγεται Τσολιάς, ενας που ειναι και λεγεται Γαμπρος, μια που ειναι και λεγεται Νυφη κλπ. Οι κλοουν και οι τσολιαδες για να κανουν τη δουλεια τους ντυνονται και κανουν τον Κλοουν η τον Τσολια. Οταν δυο παντρευονται, ντυνονται σαν τον Γαμπρο και σαν τη Νυφη
Νομιζα επισης οτι 'βιζον' ειναι το σουτιεν. Επισης το νεσεσέρ έχει μια παράξενη και μυστική σχέση με το ασανσέρ
Σε ενα παιδικο παρτυ ηταν ενας μπαμπας και εκανε μαγικα κολπα. Ηθελα να του ζητησω να μου εμφανισει ενα λαγουδακι για κατοικιδιο (αλλα ευτυχως ντραπηκα

)
Τα ζωντανα οντα αποτελουνται απο κυταρα. Τα αψυχα αντικειμενα απο μορια (σωστο ειναι ετσι οπως το λεω, απλα νομιζα οτι τα κυτταρα δεν αποτελουνται απο μορια, ειναι κατι μοναδικο)
Οι σεληνιακες αποστολες ειναι ρουτινα. Αυτη τη στιγμη περπατανε αστροναυτες στο φεγγαρι (πςςς πολυ Βερν ο δικος σου)
Οι σκυλοι και οι γατες ειναι συγγενικα οντα. Πιθανον οι γατες ειναι οι γυναικες των σκυλων (παροτι υπηρχαν και σκυλιτσες).
Το τραγουδι 'αποψε λεω να μην κοιμηθουμε, να παμε κατευθειαν για δουλεια' σημαινει 'παμε απο τωρα στη δουλεια, να ξενυχτησουμε εκει δουλευοντας ως το πρωι' το οποιο ηταν πολυ παραξενο και μαζοχιστικο κονσεπτ για τραγουδι!!
Ολες οι καμερες εχουν μια βιντεοκασετα. Οταν γυριζεται μια βιντεοταινια με Ψαλτη, Γαρδελη κλπ, αντι ο καμεραμαν να δωσει την κασετα στο σινεμα, ερχοταν ο βιντεοκλαμπάς και την έδινε κατευθείαν σε αυτόν (επίσης ειχα απορια, που και ποιον κοιτουσε ο καμεραμαν οταν γυριζαν κινουμενα σχειδα

)
Αν καταφερνα και αλλαζα τη λεξη BASIC στην αρχικη οθονη του Amstrad και την εκανα κατι άλλο, πχ LOGO, ο υπολογας θα καταλαβαινε Logo (τελικα το καταφερα και δεν εγινε

)
Υπαρχει ενα προγραμμα η κωδικας που μπορουσε να καταστρεψει εναν υπολογιστη. Ενας φιλος μου ελεγε οτι το ηξερε!!!
Αν διαβαζα πολυ Αστεριξ, μπορει να μαθαινα τη μυστικη συνταγη του Δρυιδη!
Το χειροτερο πραγμα του κοσμου ειναι να γινεις τοσοδουλης. Το καλυτερο πραγμα ειναι να πετας!