Amstrad1981
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 101
Ορίστε και ένα θέμα που νομίζω πως δεν το έχει προτείνει κανείς ως τώρα. Την ιδέα την πήρα από το θέμα Tι σας "Φόβιζε μικρούς" στην τηλεόραση του μέλους Dominion. Ε λοιπών δεν μας δημιουργούσε φόβο μόνο η τηλεόραση! Όσοι ξεκίνησαν να ασχολούνται με παιχνίδια από πολύ μικρή ηλικία, πιστεύω πως υπήρξαν στιγμές που τρόμαζαν όταν έβλεπαν ή άκουγαν κάτι σε κάποιο παιχνίδι.
Εγώ τρόμαζα με την μουσική του Oh Mummy και τη στιγμή που έβγαινε ο Γλίτσας από το παιχνίδι Ghostbusters στον AmstradCPC-464. Στον Great Wall 80286 με το Dark Castle ιδιαίτερα στο σημείο που ένας δήμιος μαστιγώνει κάποιους που βρίσκονται κρεμασμένοι πάνω σε ένα τοίχο. Στο Prince of Persia όταν οι δαγκάνες με έκοβαν στα δύο. κ.α.
Μιλάμε για τραυματικές εμπειρίες όχι αστεία!!!
Αν πω πως μου είχε γίνει εφιάλτης το διαφημιστικό του παιχνιδιού Wizball θα το θεωρήσετε υπερβολικό; Είχα δει εφιάλτη με εκείνη την ζωντανή ʽʼμπάλαʼʼ! Προφανώς θα το είχα δει σε κάποιο περιοδικό της εποχής.
Εγώ τρόμαζα με την μουσική του Oh Mummy και τη στιγμή που έβγαινε ο Γλίτσας από το παιχνίδι Ghostbusters στον AmstradCPC-464. Στον Great Wall 80286 με το Dark Castle ιδιαίτερα στο σημείο που ένας δήμιος μαστιγώνει κάποιους που βρίσκονται κρεμασμένοι πάνω σε ένα τοίχο. Στο Prince of Persia όταν οι δαγκάνες με έκοβαν στα δύο. κ.α.
Μιλάμε για τραυματικές εμπειρίες όχι αστεία!!!
Αν πω πως μου είχε γίνει εφιάλτης το διαφημιστικό του παιχνιδιού Wizball θα το θεωρήσετε υπερβολικό; Είχα δει εφιάλτη με εκείνη την ζωντανή ʽʼμπάλαʼʼ! Προφανώς θα το είχα δει σε κάποιο περιοδικό της εποχής.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: