Τι σχεδιάζει ο Kojima; [MGS, Castlevania]

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Παλι μιλας με γριφους .....Τι εννοεις;;;;

Aν εννοεις 3=360 εγω λεω οτι 3=Θα παρετε τα 3.
icon10.gif
 
...και το λουρί της μάνας!!! :P

BTW υπάρχει κάπου και ένα R = Raiden?
 
Δεν ειμαι 100% σιγουρος - αλλα αυτη η high definition μορφη - δειχνει καταφανεστατα οτι θα δουμε το MGS5 στο Wii πολυ συντομα. Το ξερω οτι το ξαναπα στην αρχη του thread αλλα τωρα πια τα πραγματα μιλανε μονα τους.
 
Paspartoo είπε:
Δεν ειμαι 100% σιγουρος - αλλα αυτη η high definition μορφη - δειχνει καταφανεστατα οτι θα δουμε το MGS5 στο Wii πολυ συντομα. Το ξερω οτι το ξαναπα στην αρχη του thread αλλα τωρα πια τα πραγματα μιλανε μονα τους.
image.php
 
Metal_Gear_NES_ScreenShot2.jpg
:D

Αλλα να μην ξεχναμε απο που ξεκινησε.

e363300181.jpg
 
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ξεκινησε σε MSX?
 
Κυρία ο aardvark είναι αδιάβαστος και λέει...

Ο Kojima έφτιαξε το MSG για το MSX2. ΑΛΛΗ ομάδα έγραψε μετά ένα port για την Nintendo... και το MSG: SR πάλι για την Ν πάλι από ΑΛΛΗ ομάδα γράφτηκε. Ο μέγας Kojima επέμενε στο MSX2 με το MSG2 και η επαφή του με τις κονσόλες ξεκίνησε με το MSG3 στο PSX... και από τότε επιμένει exclusive.

Και καλά από τον Ηρακλή αλλά και από σένα δεν το περίμενα αυτό!!!
 
ambu_dare είπε:
Κουμπάρε δεν μας τα λες καθόλου καλά.

Που τα είδες τέτοια γραφικά σε Wii;

Ο καλύτερος Snake που βρήκα για Wii ήταν αυτός εδώ. :P

Αν θέλεις και σύγκριση με την πιό "ηλικιωμένη" εκδοχή που μας δείχνεις, πάμε εδώ. ;)
 
Καταρχάς να με αποκαλείς Godfather.

Ε... ADMIN? που είναι το rep??? :bow2: θέλω και εδώ ένα...

Βασικά κάπου διάβασα ότι η High Voltage Software έχει αναπτύξει μία νέα engine γραφικών την Quantum3 όπου... ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ WII ΓΡΑΦΙΚΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ PS3!!! Οπότε και εγώ βασιζόμενος στο ανωτέρω και στο τεχνολογικό τέρας που κρύβει βαθιά μέσα του το Wii έκανα μία καλλιτεχνική αναπαράσταση για το επερχόμενο παιχνίδι... κρίμα που δεν έχει HDMI για να αποδώσει σωστά τα 480p (FMVs δεν έχει μόνο still images) :rofl: :rofl: :rofl:
 
Maddog είπε:
Κουμπάρε δεν μας τα λες καθόλου καλά.Που τα είδες τέτοια γραφικά σε Wii;

Ο καλύτερος Snake που βρήκα για Wii ήταν αυτός εδώ. :P

Αν θέλεις και σύγκριση με την πιό "ηλικιωμένη" εκδοχή που μας δείχνεις, πάμε εδώ. ;)
Βρε παραδόπιστοι, πόσο γρήγορα ξεχνάτε! :) Ξεχάσατε ότι το Wii έχει την καλύτερη έκδοση του πρώτο Metal Gear Solid, το Twin Snakes. (μέσω Gamecube) To μόνο MGS που αξίζει τον κόπο, κατά τη γνώμη μου, γιατί τα επόμενα έγιναν βαρεμαραθώνιος με τόσες ώρες ανούσιων video που έχουν. :P
 
Το οποίο είναι και remake του πρώτου και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ KOJIMA!!! :P
 
φχαριστω για το σποιλερ θα γινω εμο πος θα πεκσο το παιχνιδι τορα ρε ψαροκασελλα εμο
 
Δύο σε ένα ο Kojima φέτος... εκτός του αναμενόμενου νέου MGS για τις κονσόλες PSP Go και PS3 (?) που λογικά αναμένουμε, ίσως να σκάσει μύτη και ένας δεύτερος τίτλος ο οποίος παρουσιάζεται με το όνομα MASK. H πρώτη μας επαφή μαζί του ήρθε μετά από το πέραμσα του ποντικιού επάνω σε ένα μικρό εικονίδιο στο γνωστό πια site που αναφερόμαστα έως σήμερα, το οποίο μας οδηγεί σε μία νέα ιστοσελίδα σε νέα IP. Ίσως τελικά στην φετινή Ε3 να έρθει και η ανακοίνωση του reboot ή κάποιου remake του Snatchers, αφού ήδη έχει παραδεκτεί στο παρελθόν ο Kojima ότι εργάζεται πάνω σε αυτό το project ("Project S,"). Εκτός και εάν τελικά έρθουμε σε επαφή με κάτι εντελώς καινούργιο...



 


Hideo Kojima, MASK, game, konami, kojima game, KJP, Kojima Productions
 
Μάλιστα... έσκασε μύτη το MGS Rising για PS3/XBox360/PC, περιμένουμε ανακοίνωση για το MGS Peace Walker (PSP) και μάλλον το δεύτερο IP του Kojima παίζει να είναι τελικά το Castlevania: Lords of Shadow (PS3/XBox360).

metal-gear-solid-portable-ops-2-20090601053913672-000.jpg
 
Σωστη σκεψη - απο τα λεφτα που θα βγαλει απο τα Zephyr και Karaoke Revolution στο Wii θα πληρωθουν και τα παιδακια που σχεδιασαν τα MSG και Castlevania για τις (rest in peace σε πωλησεις) υπολοιπες πλατφορμες. Εξαιρειται βεβαια το PES που πουλαει μονο του ακομα και σαν java game σε Πολυμηχανηματα Κουζινας...
 
Εμένα μου αρέσει βρε Ηρακλή που το θαυμάζεις τόσο πολύ το Wii που το έχεις βάλει και στο αβατάρ σου :D :P

lennyjpeg.jpg
next gen gaming!!! :rofl:
 
Εννοειται Νεκταριε οτι εχω περασει απιστευτα πολλες ωρες παιζοντας με τον Lenny the binoculars απο το Toy Story, παρα με το καρβουνο με τα δαχτυλιδια που καιγεται καθε 3 και λιγο. Γυρισε το δικο σου (δικο σου που λεει ο λογος) απο το service ?
 
Ναι βρε φίλε μου έστειλαν ένα και καλά ολοκαίνουργιο φορτίο από κάρβουνα ίσα για να βγάλω τον μήνα... και πολύ μάλλον λέω, θα δείξει!!! :D Τέσπα, τί κάνεις εσύ εδώ, δεν έβγαλε τίποτα ο Kojima για το Wii... άσε που τρομάζεις τους οπαδούς της Sony σε κάθε σου εμφάνιση εδώ. Αυτό μένει να διαβάσουν οι φανατικοί του PS3 και της Sony έναν MGS τίτλο στο Wii να δεις στο πότε θα βγάλουν αμοιβή για το κεφάλι του :D :D :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα