Τι σχεδιάζει ο Kojima; [MGS, Castlevania]

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απλα σχολιασα τον πινακα που παρεθεσες με τις επερχομενες κυκλοφοριες της KONAMI - ετσι για να μαθαινουμε απο που θα βγουν τα λεφτα για το MGS :D
 
Paspartoo είπε:
Απλα σχολιασα τον πινακα που παρεθεσες με τις επερχομενες κυκλοφοριες της KONAMI - ετσι για να μαθαινουμε απο που θα βγουν τα λεφτα για το MGS :D
Δυστυχώς καμία σχέση. Σχεδόν κανένας μέχρι τώρα, πλην της Nintendo, δεν έχει καταφέρει να βγάλει λεφτά από το Wii. H Nintendo δεν υποστηρίζει καθόλου τους third party publishers (σχεδόν εχθρική θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε) και τα παιχνίδια τους πουλάνε πολύ άσχημα (δες τα NPD figures). Μπορεί να φταίνε και αυτοί εν μέρει αφού δεν το έχουν "πιάσει" το Wii, αλλά και η Nintendo δεν βoηθά καθόλου στην προώθηση και στο marketing.
 
Λοιπόν...Εκείνη η μάσκα ήταν τελικά για το νέο Castlevania: Lords of Shadow. Βασικά πήραν ένα παιχνίδι που είχε ήδη ανακοινωθεί (το Lords of Shadow) και αναπτύσσεται από την Mercurystream, το ξαναβάφτησαν και βάζει και η Kojima Productions ένα χέρι βοήθειας.

Δείτε και το trailer

[gt]50687[/gt]
 
NEO TRAILER:

Japanese release date.... 16 DEC 2010 στο video , αρχές Οκτώβρη λένε τα sites...wth? ...

2dsidmo.jpg
ή
ofbynt.jpg


...και μερικά screenshots για επιδόρπιο:

4kwua.jpg


2hporuw.jpg


eq8mcz.jpg


20z1fuf.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Castlevania με πολύ μπλα όμως.......
 
έτσι έτσι, πλέον ένα απλό platform δεν φτάνει και αν δεν είχε και ιστορία/πλοκή τότε όλοι θα το λέγανε (που το λένε ήδη οι ανίδεοι) αντιγραφή του God of War... Εππικές σκηνές, κινηματογραφική πλοκή , είναι και Castlevania, τί άλλο να ζητήσει κανείς;
 
Το περιμένω πως και πως. Θεωρώ ότι θα είναι απο τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς!!!
 
keropi είπε:
Εππικές σκηνές, κινηματογραφική πλοκή , είναι και Castlevania, τί άλλο να ζητήσει κανείς;
Εσύ να τα βλέπεις αυτα που εβγαλες-χρονια τωρα- τον 8-bit Belmont απο το avatar σου :P
 
Frame Analysis απο το PS3 demo. Ελπιζω στο 360 να ειναι καλυτερα τα νουμερα

 
το ελπίζω και εγώ... εννοείται ότι το κάνανε develop στο ps3 και όλο αυτό δείχνουν στα press releases... είδωμεν
 
Σιγά, τα ίδια 20-30 frames στο Halo Reach τα έβρισκες μια χαρα ρε Wally... :P
 
Μα το Reach στο 95%+ του παιχνιδιου ειναι καρφωμενο στα 30.

Σε κανα 2 πιστες εχει καποια θεματακια αλλα σε καμια περιπτωση στα 24 avg fps...

Δες το video που εχει απο διαφορα action-intense κομματια του campaign τα fps (σε real time - με αριθμο και γραφημα)...Θα καταλαβεις τι εννοω

Και φυσικα μιλαμε και για διαφορετικο genre και scale παιχνιδιων
 
Wally είπε:
Και φυσικα μιλαμε και για διαφορετικο genre και scale παιχνιδιων
Συγκρίνεται μια αχανής έκταση με ενα νεκροταφείο με 2 λυκάνθρωπους;
 
Stormwatch είπε:
Συγκρίνεται μια αχανής έκταση με ενα νεκροταφείο με 2 λυκάνθρωπους;
μην πάμε εκεί.... όταν το δούμε τί βαθμό λεπτομέρειας έχει (αν έχει βέβαια) και τί σκηνικά παίζουν τότε συζητάμε, τώρα από screenshots kai στημένα σκηνικά σε video δεν φαίνεται τίποτα.

Μπορεί να είναι συγκρίσημα , μπορεί και όχι....
 
Λίγο δύσκολο να έχει τόση έκταση, κυρίως λόγω της φύσης του παιχνιδιού. Αλλά έχεις δίκιο, ας περιμένουμε να το δούμε... ;)
 
Λοιπόν παίδες παίζω το demo στο PS3. Έχει disclaimer στην αρχή ότι δεν αντιπροσωπεύει την τελική ποιότητα του παιχνιδού... τεσπα...

Το παιχνίδι έχει ΤΡΟΜΕΡΗ λεπτομέρια. Το post-processing έχει πάρει φωτιά, ΟΛΑ είναι σχεδιασμένα λεπτομερώς και το οπτικό αποτέλεσμα μπορώ να πω είναι ίσως λίγο καλύτερο του God of War III . ΝΑΙ είναι τόσο καλό, είναι οι μικρές λεπτομέριες που κάνουν τη διαφορά...! Η βροχή, οι βρεγμένες επιφάνειες, τα άπειρα πραματάκια στις σκηνές, οι υφές, τα δέντρα!!! FTW FTW FTW!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
...έχει όμως το θεματάκι του framerate που ανακάλυψε ο Wally με την ανάλυση...

πάντως οι fan της σειράς θα ενθουσιαστούν, όταν τελειώσει το demo δείχνει κάτι σκηνικά από ένα εσωτερικό κάστρου με πολλές λεπτομέριες, το κάστρο από έξω, ένα golem-οειδές τεράστιο πράμα που σκαρφαλώνεις πάνω του (σαν το gow3) και ένα σκηνικό που προχωράς σε ένα χιονισμένο μονοπάτι πάνω σε βουνό και στο βάθος είναι ένα παγωμένο κάστρο.... απλά σε κάνει να θέλεις να βγει retail!!!
 
To soundtrack τι λέει? Εχει το κλασσικό στιλ των Castlevania? Ειναι η Michiru Yamane η composer? Η μήπως εχει την συνηθισμένη stοck epic μουσική απο ταινιες?

keropi είπε:
Εππικές σκηνές, κινηματογραφική πλοκή
Aπο αυτά έχουμε χορτάσει πια. To θεμα ειναι να μην εχει 5 ωρες videos, μπλα-μπλα κτλ και 3 ωρες gameplay (Kojima style).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα