Συμβαίνει σπάνια και προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκkeropi είπε:το Castlevania συμπεριφέρεται εμφανώς καλύτερα στο PS3 , αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα το περάσουν από το analyzer οι μάγκες του lensoftruth ...
αν πάρεις την PS3 έκδοση είσαι ΟΚHaros είπε:Ρε παιδιά είχα σκεφτεί να το πάρω αλλά πολλά ακούω για το θέμα με τα fps και μάλλον θα το αποφύγω... Είναι playable χωρίς να αντιληφθεί κάποιος προβλήματα ή εκνευρίζει σε κάποια σημεία;
Ενας φιλος μου το νοικιασε και το frame-rate μου φάνηκε αργό (και το παιχνίδι αρκετά βαρετο). Δηλαδή αν στο 360 ειναι χειρότερο τοτε μιλάμε για slide show.keropi είπε:αν πάρεις την PS3 έκδοση είσαι ΟΚ
Συμφωνώ 100%. Σε αυτά θα προσθέσω και το εντελώς αδιάφορο soundtrack (και μιλάμε για CASTLEVANIA οπότε το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται) και το ότι το παιχνίδι δεν θυμίζει καθόλου Castlevania.pooky(1) είπε:Το παιχνίδι είναι εντελώς μάπα.
Γενάτο cut scenes, άσχημο frame rate, χάλια game play......
Avoid. 3/10 από εμένα.
Μα ήδη έδωσα το παράδειγμα του Metroid Prime 3 και του Bayonetta. Θες να πεις ότι το Bayonetta έχει άσχημα γραφικά στο 360? Μια χαρά εντυπωσιακά είναι. To Metroid Prime ήταν από τα πιο εντυπωσιακά και λεπτομερή παιχνιδια στο Gamecube και τρεχει στα 60 fps χωρις slowdown. Το ίδιο ισχυει και για το Prime 3. Απο τα πιο λεπτομερή παιχνίδια στο Wii και τρέχει στα 60 fps. Γιατί, το F-Zero GX στο gamecube είχε και αυτό "μισά" γραφικά? Εγω δεν θυμάμαι racing με πιο πλουσια backgrounds και με 30 αντιπάλους (!). Και όλα τα racing που τρέχουν στα 60fps έχουν και αυτά "μισά" γραφικά?keropi είπε:Μα ακριβώς επειδή τα παιχνίδα εξελίσονται ενώ το hardware της κονσόλας παραμένει το ίδιο θα φάμε τα 30fps. Δεν μπορεί ενώ έχεις δει το god of war 3 ή το castlevania ξαφνικά να σου πετάξει ένα 60αρι με τις μισές λεπτομέριες. Αν το κανάνε αυτό πάλι θα υπήρχε παράπονο αφού τα γραφικά είναι πιο απλά σε σύγκριση με άλλους τίτλους.
Αν συγκρίνουμε τα νεα παιχνίδια με μέτρια παλιά παιχνίδια, το χάσαμε το παιχνίδι. Το θέμα είναι να τα συγκρίνουμε με τα καλά. Σε αυτήν την περίπτωση με το SOTN, το Super Castlevania 4, το Aria of Sorrow και τα αρκετά καλά games στο DS. Είναι το πρώτο καλό 3D Castlevania? Οχι. Απλά ειναι καλύτερο απο καποια πολύ μετρια 3D παιχνίδια, αυτό δεν το κανει καλό όμως. Εγώ προτιμω το Lament of Innocence μονο και μόνο για το Soundtrack και την ατμόσφαιρα, να σου πω την αλήθειαkeropi είπε:ναι έγινε πιο "προσιτό" στις μάζες και καλά έκανε. Σε πόσους από εσάς άρεσε το Lament of Innocence ή το Curse of Darkness