Τα χρόνια του Δημοτικού και τους συμμαθητές μου, που ήμασταν σαν αδέρφια και δεθήκαμε πολύ έξι ολόκληρα χρόνια αφού μας συνέδεαν άπειρες στιγμές χαράς και γέλιου..
Τους φίλους μου στην γειτονιά, τα ατέλειωτα παιχνίδια μας ειδικά τα μαγικά καλοκαίρια όπου κυριαρχούσε η ανεμελιά και η αθωότητα στις ψυχές μας.
Το χωριό της μητέρας μου με την αγαπημένη μου γιαγιά, όπου κυριαρχούσαν όμορφες εικόνες στην φύση, αληθινοί άνθρωποι, αυθεντικοί με καλοσύνη, καμμιά σχέση με την αποξένωση της μεγάλης πόλης.
Τον πρώτο μου μεγάλο αλλά ανεκπλήρωτο έρωτα στην τρυφερή μου ηλικία των 17 ετών μου. Να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένη όπου και αν είναι.
Το σινέ Ρέξ στην Αμάρυνθο Ευβοίας, όπου ο Θεός έρωτας με σημάδεψε με τα βέλη του στον έρωτα που περιέγραψα στην προηγούμενη παράγραφο, κάτι που θα κουβαλάω πάντα μέσα μου σαν κάτι το ολότελα αγνό και όμορφο.
Τα αγαπημένα σήριαλ της τηλεόρασης τις υπέροχες δεκαετίες '80 και '90, όπου πρωταγωνίστησαν και άφησαν εποχή λαμπροί ηθοποιοί που κράτησαν συντροφιά μέσω της τηλεόρασης σε εκατομμύρια Έλληνες γεμίζοντας τους ποικίλα συναισθήματα χαράς και μελαγχολίας.
Τα φοιτητικά μου χρόνια που ήταν τα καλύτερα της ζωής μου, γιατί ήταν το μεταίχμιο και η μετάβαση από τη τρυφερή εφηβική ηλικία, στην ενηλικίωση και στην ωρίμανση μέσω της αυτονομίας αλλά και των άπειρων όμορφων αναμνήσεων που συνδέονται με αυτά διανθισμένες από την απόλυτη ανεμελιά πρίν την ανάληψη υποχρεώσεων στον σκληρό στίβο της ζωής.