Αν και δεν είμαι φανατικός του συγγραφικού διδύμου Ρήγα/Αποστόλου, το εν λόγω σίριαλ αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα και είναι το μοναδικό τους σίριαλ που μου αρέσει. Πραγματικά κρίμα που τελείωσε έτσι άδοξα το σίριαλ, είχε ξεκάθαρα πολλές προοπτικές και αν ολοκληρωνόταν, ίσως θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα σίριαλ όλων των εποχών.
Έστω όμως και με αυτά τα 6μισι επεισόδια, νομίζω ότι η συγκεκριμένη, είναι η καλύτερη δουλειά του συγγραφικού αυτού διδύμου. Είναι η μοναδική δουλειά τους την οποία μπορώ να παρακολουθήσω ευχάριστα και να διασκεδάσω. Ατάκες επικές, καμιά σχεση με μεταγενέστερη η προγενέστερη δουλειά τους.
Αμυδρά πάντως, θυμάμαι την πρώτη προβολή της και θυμάμαι ότι εντελώς ξαφνικά κόπηκε και αν θυμάμαι καλά, είχε βγεί η φήμη ότι επρόκειτο για παρέμβαση του ΕΣΡ που διακόπηκε η σειρά, λόγω τίτλου και περιεχομένου και πρέπει να είχε επιβληθεί και πρόστιμο στο κανάλι. Επίσης, θυμάμαι μια ελαφρώς μεταγενέστερη επιθεώρηση η οποία είχε τίτλο "Τι βρακί θα παραδώσεις μωρη", δείχνοντας τη δημοτικότητα του εν λόγω σίριαλ.