Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε σε άλλο νημάτιο, αλλά απάντηση στο γιατί κόπηκε αυτή η σειρά έδωσε η Ράντου σε συνέντευξή της στη Γερμανού. Είχε πει ότι μετά την εκρηκτική επιτυχία των Δύο Ξένων, το κανάλι απαίτησε από τον Ρήγα μια νέα δουλειά που θα είχε την ίδια επιτυχία και μάλιστα γρήγορα. Έγινε, είπε, κατάχρηση εξουσίας από το κανάλι

Λεω εγώ, επειδή μια σειρά δεν μπορεί να γραφτεί σε δύο μήνες και να έχει και επιτυχία, λογικά, στήθηκε πρόχειρα με συγκρούσεις και καβγάδες, ίσως όχι τόσο μεταξύ των ηθοποιών ή ηθοποιών και παραγωγής αλλά μεταξύ καναλιού και σκηνοθέτη/σεναριογράφου. Οπότε αυτή η "λαιμαργία" του καναλιού οδήγησε στην κατάρρευση της δουλειάς. Θεωρώ ότι αν οι υπεύθυνοι του καναλιού είχαν περισσότερη υπομονή και άφηναν τον δημιουργό και τους συντελεστές να κάνουν τη δουλειά τους, η σειρά θα γινόταν ολόκληρη και πολύ πιθανόν να έκανε ακόμα μεγαλύτερο πάταγο.
 
Δηλαδη με λιγα λογια το καναλι επρηξε το Ρηγα ο οποιος τελικα παραιτηθηκε απο τη δημιουργια της σειρας ;
 
Έτσι το κατάλαβα και γω
 
Εγω παντως παραμενω σε αυτο που ειχε βγει στην αρχη και στην παροιμια οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι  αργει να ξημερωσει.Δηλαδη με λιγα λογια μαζευτηκαν ενα σωρο φιρμες και μεγαλα ονοματα σε αυτη την σειρα καποια στιγμη τα εσπασαν μπορει για το οικονομικο η για ενα σωρο αλλους λογους και στο τελος αφου καποιοι απο αυτους αποφασισαν να μη συνεχισουν κοπηκε και η σειρα.
 
παντα την θεωρούσα αρκετα υπερεκτιμημενη σειρα με υπερβολικα ανοητο χιουμορ και δεν μπορω με τιποτα να πιστεψω οτι ο ριγας ειδε την ταινια sleepers και του ηρθε σαν εμπνευση αυτη η σειρα
 
Αν και δεν είμαι φανατικός του συγγραφικού διδύμου Ρήγα/Αποστόλου, το εν λόγω σίριαλ αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα και είναι το μοναδικό τους σίριαλ που μου αρέσει. Πραγματικά κρίμα που τελείωσε έτσι άδοξα το σίριαλ, είχε ξεκάθαρα πολλές προοπτικές και αν ολοκληρωνόταν, ίσως θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα σίριαλ όλων των εποχών.

Έστω όμως και με αυτά τα 6μισι επεισόδια, νομίζω ότι η συγκεκριμένη, είναι η καλύτερη δουλειά του συγγραφικού αυτού διδύμου. Είναι η μοναδική δουλειά τους την οποία μπορώ να παρακολουθήσω ευχάριστα και να διασκεδάσω. Ατάκες επικές, καμιά σχεση με μεταγενέστερη η προγενέστερη δουλειά τους.

Αμυδρά πάντως, θυμάμαι την πρώτη προβολή της και θυμάμαι ότι εντελώς ξαφνικά κόπηκε και αν θυμάμαι καλά, είχε βγεί η φήμη ότι επρόκειτο για παρέμβαση του ΕΣΡ που διακόπηκε η σειρά, λόγω τίτλου και περιεχομένου και πρέπει να είχε επιβληθεί και πρόστιμο στο κανάλι. Επίσης, θυμάμαι μια ελαφρώς μεταγενέστερη επιθεώρηση η οποία είχε τίτλο "Τι βρακί θα παραδώσεις μωρη", δείχνοντας τη δημοτικότητα του εν λόγω σίριαλ.
 
Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή: Επιστρέφει μετά από 25 χρόνια αλλά όχι ως σειρά - Ετοιμάζονται δύο ταινίες

 
Επιτέλους, θα προβληθεί ολοκληρωμένη η ιδέα του σεναρίου, όπως υπήρξε αρχικά. Βέβαια, έχουν περάσει χρόνια έκτοτε, προφανώς και δεν θα είναι το ίδιο, μένει να φανεί κατά πόσο θα έχει επηρεαστεί από την πορεία του χρόνου, εντελώς διαφορετικά διαχειριζόταν τότε η βαρύνουσα αυτή θεματική του σίριαλ, διαφορετικά τώρα συνεπώς, θα έχει περάσει από το "φίλτρο" του σήμερα. Τώρα το αν είναι καλή η κακή ιδέα μετά από χρόνια να δοθεί ένα οριστικό φινάλε, θα φανεί στην πράξη....
 
Πίσω
Μπλουζα