Ε ναι,ο Μιχαλοπουλος το ειχε.Δεν θυμασαι στην ταινια "Η στροφη",στη σκηνη "μανα δως μου το κλειδι" ποσο πειστικος και αγριος ειναι,που πλακωνει στο ξυλο τη μανα του; (σκασε κωλογρια,θα σε λιωσω)Παράδειγμα σε ένα επεισόδιο όπου ανακρίνουν έναν ένοχο ο Μιχαλόπουλος με τον Βανδώρο, ο Μιχαλόπουλος είναι πολύ πιο πειστικός από τον Βανδώρο στην αγριάδα,
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία αλλά, σε σχέση με μεταγενέστερες του "Τμήματος" σειρές όπου έπαιζε σε γλυκανάλατες κωμωδίες, είναι πραγματικά μια έκπληξη να βλέπω να παίζει έναν τόσο σοβαρό και αιμοβόρο χαρακτήρα, πραγματικά τον θαυμάζω σε αυτή την ερμηνεία και νομίζω ότι έδεσε ωραία με τον χαρακτήρα της σειράς, αστυνομική σειρά είναι, χρειάζεται λίγο να σοβαρέψει η ατμόσφαιρα, έχει στοιχεία δράματος μεν, τα οποία είναι διάσπαρτα, χτίζουν συναισθήματα, δεν αμφιβάλλω αλλά, εφόσον όπως ειπώθηκε βασίζεται σε Αμερικάνικα αντίστοιχα σίριαλ, έπρεπε να υπάρχει ένας σκληρόπετσος χαρακτήρας, με το πετσινο μπουφάν, με το σκληροπυρηνικό attitude, έκαναν μεταγραφή αεροδρομίου.Ε ναι,ο Μιχαλοπουλος το ειχε.Δεν θυμασαι στην ταινια "Η στροφη",στη σκηνη "μανα δως μου το κλειδι" ποσο πειστικος και αγριος ειναι,που πλακωνει στο ξυλο τη μανα του; (σκασε κωλογρια,θα σε λιωσω)
Δικο σουΗ αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τη συγκεκριμένη ταινία
Το εβλεπα κι εγω..Ο μικρος,ο γιος του Χαϊκαλη παντως επαιζε στον υπολογιστη το retro flight simulator F-117A Nighthawk-Stealth Fighter 2.0Πάντως, προ ολίγου παρακολούθησα το επεισόδιο "Αποκλειστικό" το οποίο, οφείλω να ομολογήσω ότι με συνεπήρε, η πλοκή του ήταν πολύ στρωτή, είχε ανατροπές καλές στο σενάριο, θαρρώ ότι κατατάσσεται στα καλύτερα επεισόδια που έχω δει από τη σειρά και η αλήθεια είναι ότι τα επεισόδια που προβάλλονται τώρα και είναι του τρίτου κύκλου, σαν να μου κάνουν κλικ και με δελεάζουν για να δω και τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς.
Όσοι έχετε τη σειρά, υπάρχουν κάποια επεισόδια από τα οποία πρέπει να ξεκινήσω και τα οποία θεωρούνται από τα καλύτερα της σειράς; Γιατί είναι πολλά να καθίσω να τα δω όλα, αν είναι εύκολο, προτείνετε μου επεισόδια να παρακολουθήσω, έτσι για να μπω στο κλίμα καλύτερα....
Έχουμε κάνει καλά βήματα τα τελευταία χρόνια. Τσέκαρε το "Έτερος Εγω" (ήδη 2 κυκλοι) και το "Σιωπηλός Δρόμος". Αρκετά καλό ήταν και οι '42 βαθμοί'. Για το Έτερος Εγώ είχε ενδιαφερθεί κ το NetflixΤοσες και τοσες αστυνομικες σειρες και μια της προκοπης δεν μπορεσαν να κανουν.
Καποια στολη ειναι για καποιο μασκαρεμα η καποια θεατρικη παρασταση,γιατι εκει της ζηταει και το καπελο.ΥΓ2: Προς το τέλος του επεισοδίου που αναφέραμε, ο γιός φαίνεται να φοράει κάτι σαν μαθητική ποδιά (είναι η σκηνή όπου η μητέρα του βρίσκει το τσεκούρι στην αποθήκη), γύρω από το λαιμό είχε κάτι σαν σεμεδάκι, χρώμα μπλέ το ύφασμα και λίγο με μπέρδεψε καθώς, μου φάνηκε ως γυναικείο ένδυμα, μπορεί βέβαια να το κατάλαβα λάθος. Τι είδους ρούχο μπορεί να ήταν αυτό; Μόδα της εποχής η κάτι άλλο;
Κλίνω κι εγώ προς την Ανατομία, με εξαίρεση όπως ανέφερα πιο πάνω κάποια επεισόδια όπου έλαμψε η αγριάδα του Ρόκκου που τον υποδύθηκε ο Μιχαλόπουλος, η υπόλοιπη σειρά δεν μου είπε και πολλά, δεν είχε αρκετή δράση θα έλεγα για αστυνομική σειρά, ήταν διαφορετική η προσέγγιση. Εντάξει, είχε τις ανάλογες δόσεις βίας για να μπούμε στο κλίμα του αστυνομικού έργου, μέχρι εκεί όμως, πιθανόν οι μακρόσυρτοι διάλογοι να επηρεάζουν σε αυτό, στην πιο νωχελικη διάθεση του σίριαλ.Αυτή την σειρά δεν την συμπάθησα ποτέ. Πάντα μου φαινόταν σαν ένα κακέκτυπο της θρυλικής σειράς "Miami Vice",που όμως πόνταρε πιο πολύ (όπως οι πιο πολλές δραματικές τότε σειρές από εκείνη την σεζόν και μετά 1992-93) σε τολμηρές σκηνές και λίγη βία , τάχα να σοκάρουν το ανυποψίαστο κοινό. Προτιμούσα πιο πολύ την Ανατομία Ενός Εγκλήματος που ξεκίνησαν την ίδια χρονιά (και νομίζω την ίδια χρονιά τελειώσαν και οι δύο 1995)
Ουσιαστικά και οι Δρόμοι της πόλης που ακολούθησε μετά το Τμήμα Ηθών ήταν κάτι σαν συνέχεια του,αλλά χωρίς την επιτυχία του Ηθών...για αυτό και κράτησε ένα χρόνο. Αν και οι Δρόμοι της πόλης δεν ξέρω αλλά μου ήταν σχετικά συμπαθητική σειρά παρόλο που ήταν πανομοιότυπη με το Τμήμα Ηθών...Κλίνω κι εγώ προς την Ανατομία, με εξαίρεση όπως ανέφερα πιο πάνω κάποια επεισόδια όπου έλαμψε η αγριάδα του Ρόκκου που τον υποδύθηκε ο Μιχαλόπουλος, η υπόλοιπη σειρά δεν μου είπε και πολλά, δεν είχε αρκετή δράση θα έλεγα για αστυνομική σειρά, ήταν διαφορετική η προσέγγιση. Εντάξει, είχε τις ανάλογες δόσεις βίας για να μπούμε στο κλίμα του αστυνομικού έργου, μέχρι εκεί όμως, πιθανόν οι μακρόσυρτοι διάλογοι να επηρεάζουν σε αυτό, στην πιο νωχελικη διάθεση του σίριαλ.
Παρεμπιπτόντως, επειδή είχε αναφερθεί σε αυτό το τοπίο η επιστροφή του εν λόγω σίριαλ, νομίζω ότι έχει έρθει με άλλη μορφή, με νέα δουλειά του σκηνοθέτη, Το Δίχτυ ονομάζεται νομίζω, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο έχει συγγένεια με το Τμήμα Ηθών, αν είναι κάποιου είδους πνευματικό τέκνο....