Δεν ειναι ακριβως ετσι, θα μου επιτρεψεις να πω. Οι τηλεοπτικες σειρες μετα το 1976 μπορει να μην αρχειοθετουνταν σωστα, ομως δεν σβηνοντουσαν και οταν ηθελαν να τις επαναλαβουν μπορουσαν. Υπαρχουν αρκετα τετοια παραδειγματα. Το γεγονος οτι δεν υπαρχουν πια, οφειλεται στα σβησιματα και τις κλοπες που εγιναν στα μεσα της δεκαετιας του '80.petran79 είπε:για τις παλιες σειρες, πριν το 80 ξεχαστε το, ετσι και αλλιως δεν υπηρχε αρχειοποιηση παρολο που ηδη πιεζαν να εκσυγχρονιστει η ερτ απο τοτε.
Ναι, μιλαω για τα προ του 1976. Παντως ουτε και τοτε ηταν ροδινα τα πραγματα. Ο ροβηρος μανθουλης στο βιβλιο του οταν ηταν διευθυντης στην ερτ ειναι αποκαλυπτικος. Αρκετα ζωντανα αφιερωματα και συνεντευξεις χαθηκαν γιατι ενω μεταδοθηκαν δεν ειχαν γραφτει σε αποθηκευτικο μεσο. Ετσι μόνο μια φορα προβληθηκαν. Μιλαω βεβαια για το κρατικο και οχι την υεννεδ.ChristosM είπε:Δεν ειναι ακριβως ετσι, θα μου επιτρεψεις να πω. Οι τηλεοπτικες σειρες μετα το 1976 μπορει να μην αρχειοθετουνταν σωστα, ομως δεν σβηνοντουσαν και οταν ηθελαν να τις επαναλαβουν μπορουσαν. Υπαρχουν αρκετα τετοια παραδειγματα. Το γεγονος οτι δεν υπαρχουν πια, οφειλεται στα σβησιματα και τις κλοπες που εγιναν στα μεσα της δεκαετιας του '80.
Πολύ δύσκολο μου φαίνεται... Γιατί να κρατήσει τις μπομπίνες μιας τηλεοπτικής παραγωγής ο χορηγός της και όχι ο παραγωγός της;johnalepou είπε:Κάτι σκέφτηκα οσον αφορα το πρώτο ελληνικο σηριαλ (ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ). Χορηγος ηταν οι τηλεορασεις URANYA. Που σημαινει οτι μετα την προβολη τις μπομπινες κλπ τις επαιρνε η εταιρεια αυτη..Το σηριαλ αυτο ηταν ολο κινηματογραφημενο,που σημαινει οτι δεν μπορουσε να σβηστει απο πανω...Η εταιρεια αυτη αραγε υπαρχει ακομα στη Ελλαδα? Μπαααα αποκλειεται
Δεν έχω ακούσει πιο ηλίθια δικαιολογία.johnalepou είπε:Οταν ρωτησα στην ΕΡΑ που ειναι οι σειρες με Λαμπετη,Αλικη κλπ μου ειπαν οτι ηταν χορηγουμενες απο σπονσορες και οταν μεταδιδονταν τις επαιρνε πισω η εκαστοτε εταιρεια και αυτος ειναι λεει ο λογος που δεν τις εχουν στα αρχεια τους...Τελος παντων...ακρη δεν προκειται να βρεθει με αυτους...
τωρα το ειδα αυτο!!!ChristosM είπε:Απο το 1981-82 που παιχτηκε σε επαναληψη δεν ξαναπροβληθηκε.Αλλη μια "αποδειξη" οτι δεν σβηστηκε μετα την προβολη του το 1977 για να χρησιμοποιηθουν οι μπομπινες ξανα, αλλα μετα το 1982 τοτε που η νεα διοικηση της ΕΡΤ αρχισε να σβηνει τα παλια σηριαλ της δεκαετιας του 70 συνειδητα και απο προθεση.
ChristosM είπε:Απο το 1981-82 που παιχτηκε σε επαναληψη δεν ξαναπροβληθηκε.Αλλη μια "αποδειξη" οτι δεν σβηστηκε μετα την προβολη του το 1977 για να χρησιμοποιηθουν οι μπομπινες ξανα, αλλα μετα το 1982 τοτε που η νεα διοικηση της ΕΡΤ αρχισε να σβηνει τα παλια σηριαλ της δεκαετιας του 70 συνειδητα και απο προθεση.
Επιβεβαιώση ως προς τι; Για το αν προβλήθηκε σε επανάληψη η σειρά το 1981-82; Ή για το ότι δεν υπάρχει στο Αρχείο της ΕΡΤ;Clemence είπε:τωρα το ειδα αυτο!!!υπαρχει επιβεβαιωση ή προκειται για φημες ομως?
σκεφτομαι καμια αγωγη εστω και τωρα 8)
εχουμε καποια αποδειξη για το συνειδητα και απο προθεση των διοικησεων ερτ?μετα το 1982 τοτε που η νεα διοικηση της ΕΡΤ αρχισε να σβηνει τα παλια σηριαλ της δεκαετιας του 70 συνειδητα και απο προθεση.
Ε, καλά, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να το παραδεχτεί ανοιχτά...Clemence είπε:εχουμε καποια αποδειξη για το συνειδητα και απο προθεση των διοικησεων ερτ?
Βεβαίως είναι συρραφή επεισοδίων, από τα 50 (αρχικά) επεισόδια του 1975-76, σε 18.johnalepou είπε:Τι λες bre?? Δεν σωζεται Ο Χριστος ξανασταυρωνεται! Μονο τo 1/3.Ειναι συρραφη επεισοδιων αυτο που δωσανε σε DVD