Δηλαδη ρωταω εγω τωρα: Αν ο πατερας μου που ηταν φορτηγατζης ειχε παρει απο το μοναστηρακι μπομπινες του Γιουγκερμαν για να δεσει την πραματεια του και τις ειχα βρει εγω αυτες τις μπομπινες τις επεξεργαζομουνα τις συντηρουσα και τελικα τις εκανα να παιξουν με τι μουτρα θα ερχονταν κανεις τους (απο την ΕΡΤ εννοω)να μου πει για copyright και πρασινα αλογα, απο τη στιγμη που οι ιδιοι δεν εχουν τιποτα στα χερια τους. Ή ποσοι απο εμας αληθεια πιστευουν οτι αυτες οι σειρες εχουν οριστικα χαθει?? Συμφωνω με τον joe οτι αν ηθελαν οι "κυριοι" της ΕΡΤ θα εφτιαχναν μια ομαδα (δοξα το θεο εχουν παρα πολλους που καθονται και ξυνονται ολη μερα στο ραδιομεγαρο) και θα επιαναν εναν εναν τους ηθοποιους , σεναριογραφους , σκηνοθετες και θα τους ελεγαν "ξερετε κυριε Φωσκολε , κυρια Δανδουλακη , κυρια Βαλσαμη κτλ επειδη καποιοι συναδελφοι μας και προκατοχοι μας ηταν αχρηστοι και ανικανοι και εχασαν αυτα τα αριστουργηματα μηπως θα μπορουσατε να μας δωσετε οτι εχετε -αν εχετε κατι- απο το προσωπικο σας αρχειο?" Πιστευετε οτι οι ανθρωποι αυτοι θα αρνιοντουσαν??Ειχα εναν "συστρατιωτη" οταν υπηρετουσα που μου ειχε πει οτι ο εξαδερφος του θειου του πατερα του η κατι τετοιο οταν παιζοταν "ΟΙ ΠΑΝΘΕΟΙ" το εγραφε με τη βιντεοκαμερα του σε μπομπινα και τα εστελνε σε εναν συγγενη του στην Αυστραλια.Τωρα κατα ποσο υπαρχουν ολα αυτα και σε τι κατασταση προφανως και δεν μπορω να πω, αλλα βλεπω οτι καποιος απο εδω καποιος απο εκει μαζευουνται πληροφοριες. Επισης αυτο το φορουμ που ασχολειται αποκλειστικα και μονο με ρετρο εχει φτασει αισιως τα 8300 μελη.Ε δεν μπορει ρε παιδια καποιος κατι θα εχει στα χερια του ή κατι θα εχει ακουσει.
Εκει που θελω να καταληξω ειναι αν περιμενουμε την ΕΡΤ το πιθανοτερο ειναι να τα συζητανε τα εγγονια μας σε 50 χρονια και να λενε τα ιδια πραγματα. Να δουμε εμεις σαν κοινοτητα τι μπορουμε να κανουμε και πιστεψτε με μπορουμε να κανουμε
Ουφ τα ειπα και ξελαφρωσα.Συγγνωμη για το υφος μου αν ηταν εντονο σε καποια σημεια