Ναι, το είδα κι εγώ, έχεις δίκιο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΣΕΙΡΩΝ!!ChristosM είπε:Γιατι το "Δις Εξαμαρτειν" εξαφανιστηκε απο το προγραμμα του ερχομενου Σαββατοκυριακου? Δε φανταζομαι να εκαναν καμμια μαλ---- και να το εκοψαν...
ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!!konkar είπε:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ MEGA. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ. ΑΙΣΧΟΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ??
Υ.Γ. Μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο του MEGA?
Δεν εχει ενημερωθει ακομα το προγραμμα, γι αυτο. Προσεξε τον αριθμο επεισοδιων που γραφουν και θα το διαπιστωσεις.mhmerotategiatipino είπε:Στο επομενο Σ/Κ 5 κι 6/12 το βλέπω κανονικά πάντως. http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14160
Εγω δεν θυμαμαι τετοιες λεπτομεριες για να σου το απαντησω, ομως σε διαβεβαιωνω πως το mega μεχρι στιγμης εχει προβαλλει κανονικα και ολοκληρα τα επεισοδια.konkar είπε:Ας με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί.
22 (Επικίνδυνη ισορροπία)
23 (Το προξενιό της Άννας)
24 (Συμφωνία κυρίων Α')
Θέλω να μου πείτε απο αυτά τα επεισόδια ποια είναι η πρώτη σκηνή, οι πρώτες ατάκες δηλαδή με το που προβληθούν οι τιτλοι αρχής, και ποιες είναι οι τελευταίες ατάκες εκεί που πέφτουν οι τίτλοι τέλους. Πώς ειναι τα επεισόδια κανονικά, χωρις πετσοκοψίματα δηλαδή.
Το ξέρω αλλα επειδή σ' αυτα τα επεισόδια έχω ένα μπερδεματάκι θέλω να μου πει καποιος για να κανω το μονταζ.ChristosM είπε:Εγω δεν θυμαμαι τετοιες λεπτομεριες για να σου το απαντησω, ομως σε διαβεβαιωνω πως το mega μεχρι στιγμης εχει προβαλλει κανονικα και ολοκληρα τα επεισοδια.