Μιας και αναφέρεστε στο τέλος της σειράς, σαφώς και βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο, υπάρχει μια αίσθηση ότι κάποιες καταστάσεις των ηρώων έχουν πάρει το δρόμο τους, αφήνονται πράγματα να εννοηθούν συνεπώς, ίσως και να έχει δοθεί ένα τέλος, έστω και άτυπα. Ένα άλλο όμως που θελω να θίξω....
Δεν θυμάμαι αν το είχα διαβάσει στο εν λόγω τοπικ η αν ήταν σε κάποια άλλη αναφορά στο σίριαλ αλλά, έχω την εντύπωση ότι κάπου λέει, υπάρχει ένα ημιτελές η μάλλον, ένα ακόμα επεισόδιο το οποίο δεν έχει προβληθεί ποτέ και αποτελεί συνέχεια του τελευταίου επεισοδίου, μιλάμε για το 83ο η 85ο επεισόδιο το οποίο, υπήρχε στη διάθεση του Mega, έχω αυτή την εντύπωση. Όπως μετά από χρόνια με το βραχύβιο έργο των Ρήγα - Αποστόλου, δόθηκαν κάποια στοιχεία από την πλοκή του επόμενου επεισοδίου με καρτέλες όπως βουβής ταινίας, στιγμιότυπα κτλ, έτσι κάτι αντίστοιχο υπήρχε και για το Ρετιρέ, νομίζω όμως ότι ήταν κανονικό επεισόδιο. Επίσης, αυτή η συνέντευξη, δεν πρέπει να είναι καινούργια η μάλλον, τα όσα έχουν ειπωθεί, δεν μου φάνηκαν άγνωστα, κάπου τα είχα ξαναδιαβάσει....