Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
πες τα ρε rygar!Rygar είπε:Λοιπόν έχετε ΟΛΟΙ μια μανία να γράφετε τις κοτηγορίες των Θρεντς στα...παλιά σας τα παπούτςια. Ο άθρωπος ποστάρησε στην ΙΒΜ κατηγορία, άρα πρέπει να αναφερθείτε στο παιχνίδι που πρωτοπαίξατε στο PC σωστά; Ε; Το φελέκι μου μέσα;
Πρώτο παιχνίδι ήταν το Wolfenstein 3D το Νοέμβριο του 1993, μόλις είχα πρωτοπάρει PC.
φαντάζομαι χωρίς cheating!!!teflon είπε:Για μένα, το πρώτο μου παιχνίδι ήταν η κουδουνίστρα. .........:animrolleyes: :tease:
.....Το τερμάτισα σε 1-2 ώρες, νομίζω :animrolleyes:.......![]()
Rakeesh είπε:αυτη τη συζητηση θα ηθελα να την κανουμε για ολα τα παιχνιδια γενικα, ολων των πλατφορμων.. ελλειψη δυνατοτητας ομως το γραφω στο φορουμ των IBM...
Αποκλείεται! Πρέπει να είχε και 4ο κουμπί, για θυμίσου...Rygar είπε:Tο πρώτο μου ήταν το Phoenix το 1982 με ενα 10άρικο. Το συγκεκριμένο δεν είχε JOystick για κίνηση αριστερά-δεξια, αλλά 2 κουμπάκια, και ενα 3ο για fire.
Wally είπε:Και η ασπιδα?![]()
......θες να μας πεις οτι επαιζες Phoenix χωρις ασπιδα ?Παιδιά δεν το θυμάμαι, να πω την αμαρτία μου.
Γιατί είναι εξαιρετικά βίαιο to kill your own kind.....telamonas.stokos είπε:εμεις οι κοινοι θνητοι που χασαμε 2 περιουσιες στα ουφο και ειχαμε και ασπιδα γιατι δεν καναμε κανα high score της προκοπης
![]()