billy
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 260
...η retro-τρέλα ζεί και βασιλεύει (αυτό το ξέρουμε πολύ καλά νομίζω ), αλλά τώρα όπως φαίνεται έχουμε και μία επίσημη "επετειακή" αναβίωση, μιά και ο τίτλος του περιοδικού θα είναι "Pixel", και όχι μία απλή retro-παρένθεση μέσω των PC Master & PC Master Gold...
Mερικά πράγματα που θα ήθελα να δω (πλην των καθιερωμένων reviews & αφιερωμάτων φυσικα):
- Στο αφιέρωμα στα fighting games, περιμένω πως και πως να διαβάσω για το Karate Champ, το πρώτο παιχνίδι του είδους που έπαιξα (όπως έχω ξαναπεί), και το οποίο είναι η αιτία για την μεγάλη μου συμπάθεια στα Exploding Fist & International Karate.
- "Συνεντεύξεις" ή ακόμα και μίνι-άρθρα και αναμνήσεις απο τους original παλιούς Πιξελάδες (Λεκό, Κυπαρίσσης, B-T, Κυριακός, Τσουροπλής, Γεωργιάδης, Παυλής, Bασιλάκης Bros, και φυσικά και ο "αιώνιος" advenτσουρινάκης...), ή και απο άλλες "μορφές" του τότε "χώρου".
- Eπίσημη (γραπτή) απολογία & συγνώμη του Πατρίκου, που υπήρξε φανατικός υποστηρικτής των PC και πολέμιος των home υπολογιστών της εποχής, και στην συνέχεια περιφορά του στα γραφεία του PC Master ενώ θα φοράει ταμπέλα πάνω στην οποία θα αναγράφεται "είμαι τέντυ-μπόυς" και ο Λεκό θα του πετάει γιαούρτια (αστειεύομαι ασφαλώς... ).
O Κράτσας (a.k.a. Vantor, a.k.a. Sark sat) δεν χρειάζεται να απολογηθεί διότι μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, και επιπλέον τώρα πιά αποτελεί αυτό που ονομάζουμε "larger than life". (είμαι σίγουρος ότι αν δημοπρατηθεί ποτέ το πράσινο πουλόβερ, θα πιάσει αστρονομική τιμή στο ebay...).
Τι θα προτιμούσα να μην δω:
- Προχειρότητες ( Oπως π.χ. αφιερώματα-αντιγραφές απο wikipedia, γραμμένα απο εικοσάχρονους συντάκτες).