Προσέξτε καλά μην ξεχαστείτε και πείτε για το κοπή τη πίτα, και σας κοιτάνε περίεργα!Rygar είπε:Λοιπόν μολις έκλεισα για 30 άτομα στο 2ο όροφο. Στην είσοδο θα αναφέρετε ότι είστε για την κοπή της πίτας που γίνεται στο 2ο.
Έτοιμο;;; Οπότε θα είμαι κι εγώ!!! :beerz:Rygar είπε:Βρε συ σχεδόν έτοιμο είναι, περιμένω την άδεια κυκλοφορίας!
Εμ, τι νόμισες;;; Μπρίκια κολλάμε;; (παρακαλώ να σημειωθεί στις ρετρο-φράσεις... )Πωπω μνήμη!!!!!
metsgr είπε:Προσέξτε καλά μην ξεχαστείτε και πείτε για το κοπή τη πίτα, και σας κοιτάνε περίεργα!
Απόδειξη των ισχυρισμών μου. Απλά η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική.Rygar είπε:Πάντως μολις είπα το όνομά μου η κοπέλα που κανονίζει τα τραπεζια (η κανονίστρια ντε!) με θυμήθηκε! :eeek: Ναι μου λέει, σας θυμάμαι από πέρισυ μπλα μπλα κλπ κλπ. Και όχι δεν είπα Rygar.....
Rygar είπε:Α παιδιά! Πέρισυ είχαμε περιθώρια φασαρίας μεχρι τις 21.30 περίπου γιατι μετα είχαν ζωντανή μουσική. Φέτος όμως τη ζωντανή μουσική την κηδέψανε λόγω κρίσης (για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχουν ζωντανή μουσική για φέτος), και θα έχουμε όλο το χώρο να παίτσουμε μήλα, αμπάριζα και κεραμιδάκια! Τα κοριτσάκια ας φέρουν λάστιχο να παίτσουνε, ναι;