"Το κοπή τη πίτα" 2010 (Αθηναϊκό ντιβίζιον)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Αν και απο Καβάλα, σήμερα βρίσκομαι στην Αθήνα οπότε λέω να περάσω να σας γνωρίσω...
 
@Rygar: Σαφώς! (και Macάς, ε?) :D
 
LIVE FEED from Αθηναίων Πολιτεία Square Garden!

picture.php


ΤΟ παληκαρι με τα οπτικα εφέ, δεν ηθελε να φαίνεται το πρόσωπό του, και είπα να παίξω μ'αυτό :D

picture.php


Αφιερωμένες στο πρόσωπο που μιλησα προ ολίγου τηλκως ;) . Ειναι κατα φαντασίαν πανοραμικιά :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραίο το παρεάκι που έχει μαζευτεί! Βλέπω και αρκετές νέες φάτσες!

Είναι η εντύπωση μου ή ο wally έχει παχύνει λίγο??
 
Τέλεια ήταν, το φλουρί το κέρδισε ο Simon, πολλοί ήμασταν και ήταν super.
 
Όντως, ήταν πάρα πολύ καλά. :)
 
Ηταν μια πολυ καλη εκδηλωση, και αν μετρησα καλα υπηρχαν πανω απο 40 ατομα! Ειχα την τυχη να μιλησω με πολλα μελη που ειχα να δω καιρο, οπως και την ατυχια να μην προλαβω να μιλησω με ολους οσους παρεβρισκοντουσαν εκει. Ελπιζω οτι η επομενη συναντηση δεν θα ειναι προς καλοκαιρι μερια. :)

Ειχαμε ενα πολυ ζεστο κλιμα, πιασαμε μισο οροφο στο εντελως χαλαρο (με την γνωστη τακτικη "Γκαρσον ηρθαν κι αλλοι, φερε ενα τραπεζι!") και ο τυχερος της εκδηλωσης ο Simonkey καθοταν διπλα μου (αντε βρε, σου εφερα και γουρι! - Αν και η αληθεια ειναι οτι ο Rygar που καθοταν απο την αλλη στο εξαλειφε με την γκινια που τον διακατεχει!!). Δεν εξηγειται αλλιως οτι εκτος απο το πεσιμο του φλουριου, επεσε και το κομματι της πιτας στο πατωμα καθως οδευε προς τον Simonkey!! Τα δωρακια που πηρε παντως ελπιζω να τον ανταμειψαν!

Καλη μας Χρονια και επισημα πλεον, και να εχουμε οσο το δυνατον παρομοιες ζεστες και συχνες συγκεντρωσεις.
 
Πραγματικά περάσαμε τέλεια.

Χάρηκα που είδα τη μορφή τον Omen και πάλι, που ήρθε από την Τρίπολη, ενώ τη βραδιά έκλεψε η krios που είναι πραγματικά απίστευτο άτομο!

Τιμή μου που γνώρισα νέα μέλη και χαρά μου που τα είπα πάλι με γνωστές φάτσες.

Ο Wally ΔΕΝ έφυγε πρώτος!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ακολούθησα σε επερχόμενο τσιμπούσι διότι απαγορεύονται λόγω ηλικίας, και μάλιστα προχωρημένης, οι καταχρήσεις!!!!!!!!
 
Πολυ κοσμος σημερα. Εκτος απο τις γνωστες φατσες, γνωρισα και απο κοντα φιλους που τα λεγαμε μονο ηλεκτρονικως.

Τα ευσημα στον Rygar για το κλεισιμο,

στην Juanita και στη καθηγητρια που της εκανε Οικιακη Οικονομια,

στον Ηρακλη που με το γερακισιο ματι και το χειρουργικο χερι καταφερε να μην μεινει κανεις συνδετημονας ανευ κομματιου πιττας (σαν την παραβολη του γαμου της Κανα ενα πραγμα),

στους δωροθετες (σχωρατε με αλλα δεν εχω ενημερωθει ποιοι ειναι - εχουμε στειλει τις Βορειο-Ευρωπαιες γραμματεις του RetroManiaX σε ολιγοημερες διακοπες),

και στον Wally που ελαμπρυνε με την παρουσια του και το ανησυχο πνευμα του και αυτη την μαζωξιν.

Του χρονου η κοπη θα γινει υπο το soundtrack του Turrican2 (και οχι με την περσινη και φετινη μουσικη ξενερωτιλα) και με επιτιμους καλεσμενους τον Huelsbeck και τη Maria Whittaker.
 
Είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα επιτέλους από κοντά τους retromaniax γιατί καλό και ωραίο το Ιντερνετ αλλά η προσωπική σχέση είναι αλλιώτικη, πως να το κάνουμε! Θέλω, τι άλλο; Να πω ευχαριστώ στα παιδιά που οργάνωσαν τη συγκέντρωση και σε όλα τα σούπερ άτομα της παρέας. Πέρασα τέλεια, δεν είχα το χρόνο να μιλήσω με όλους αλλά θα υπάρξει η επόμενη φορά. (Pooky ευχαριστώ ξανά για τα καλά σου λόγια, Χριστίνα και μόνο που σε βλέπει κανείς χαίρεται πόσο μάλλον όταν μιλήσει μαζί σου, Ήρα δεν περίμενα κάτι λιγότερο) Να είστε όλοι καλά :)
 
Μια χαρά βλέπω περάσατε. Βάλτε και ονόματα πάνω από τα πρόσωπα στις φωτογραφίες (που ξέρετε μπορεί να πετύχουμε κανέναν στον δρόμο να μη σας ξέρουμε; :p ).

Απορία, ο βρυχηθμός (1η εικόνα - κοκκινό μπλουζάκι) ποιανού είναι; :p
 
Haros είπε:
Μια χαρά βλέπω περάσατε. Βάλτε και ονόματα πάνω από τα πρόσωπα στις φωτογραφίες (που ξέρετε μπορεί να πετύχουμε κανέναν στον δρόμο να μη σας ξέρουμε; :p ).
Απορία, ο βρυχηθμός (1η εικόνα - κοκκινό μπλουζάκι) ποιανού είναι; :p
Frank213, το μπλουζάκι είναι Obituary.
 
Όχι όχι δεν λέω αυτό. Εννοώ τον "βρυχηθμό" που κάνει ο συμφορουμίτης που κάθετε μπροστά μπροστά με την κόκκινη μπλούζα :p
 
Του...... SONIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Η βραδιά ξεκίνησε με ήττα για μένα, αφού πέρασα από το Μοναστηράκι για να επισκεφτώ το βιβλιοπωλείο που είχε αναφέρει ο Kuv, δυστυχώς όμως εκείνη την ώρα έκλεινε! Τελικά επισκέφτηκα ένα άλλο για να προμηθευτώ δύο κόμικ για τον τυχερό της πίτας, ένα του 1983 κι ένα του 1988 αν θυμάμαι καλά.

Ωραία ήταν, ήθελα να καθίσω πολύ παραπάνω αλλά δυστυχώς η Ρούλα ήταν πολύ κουρασμένη και παρότι περνούσε κι αυτή καλά δεν άντεχε άλλο. Πραγματικά συντρίψαμε το περσινό ρεκόρ, παρά τις απουσίες! Ο Rygar έψαχνε κορόιδο να αναλάβει την χρήση της μηχανής του και ο κλήρος έπεσε σε μένα. :) Ελπίζω να μην είναι χάλια το βίντεο και οι φωτογραφίες που τράβηξα, δεν ήταν και η πιο plug-and-play συσκευή που έχω πιάσει, είχε πιο πολλά κουμπιά κι από cockpit Boeing!

Απίστευτο το ότι από 40 κομμάτια βασιλόπιτας κατάφερα να πέσω πάνω στην Juanita τη στιγμή που ετοιμαζόταν να παραδώσει αυτό που περιείχε το φλουρί! Τώρα το σκέφτομαι και γελάω αλλά όταν το είδα στο πάτωμα ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί... :( Πάντα το έλεγα πως όταν δεν κρατάω joystick είμαι ο πιο ατσούμπαλος άνθρωπος του κόσμου!

Να' μαστε καλά παιδιά να ξαναζήσουμε πολλές τέτοιες στιγμές, αν και ουσιαστικά χθεσινός νιώθω σαν να βρίσκομαι εδώ χρόνια.
 
Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τους διοργανωτές, για το ωραίο happening. Αλλά και το άξιο Amigo-τέκνον Ρύνγκαρ :cool: για την αδιαμφισβήτητη αύρα του #) LOL

Και να παραθέσω τας εξ amigahellas αποκαλυπτικές φωτό, πέριξ των οποίων ας κάνει την περιγραφή κάποιος εκ των αδμινιστρατώρων, διότι το πλείστο του παρευρισκόμενου προσωπικού δεν το γνωρίζω..

1-3.jpg


2-2.jpg


3-2.jpg


Εντάξει, αυτό κάπου το ξέρω! χαχα Και επι τη ευκαιρία, δεν υπέστη επεξεργασία, ναι, όντως, είναι ΟΛΑ 2015!!! -προφανώς ένεκα κάποιας υπέρμετρης ανατάραξης της πίτας, έγινε κάποια ανακατανομή στα σοκολατί pixels... :D

4-2.jpg


Η ιερή στιγμή της σβέσης των κηρίων...

5-2.jpg


Και η ακόμα πιό ιερή, κοπή των τεμαχίων!

Και του χρόνου παιδιά, ευχαριστώ!!!
 
Ήταν το καλύτερο κοπή τη πίττα που έχω παρευρεθεί... :)

Είχαμε τον περισσότερο κόσμο από όλες τις άλλες φορές, και νομίζω πως είχε και καλύτερο εξαερισμό αφού παρά το γεγονός πως κάποιοι κάπνιζαν δεν ήταν ενοχλητικό.

Η πίττα ήταν νοστιμότατη και φρεσκότατη. Μονάχα που τα γράμματα είχαν ξεκολλήσει και όταν προσπαθήσαμε να τα βάλουμε στη θέση τους το αποτέλεσμα ήταν για γέλια.

Nέα παιδιά προστέθηκαν στην παρέα μας (Κριός, Dpol κ.α που δε θυμάμαι) κάποια ήρθαν από μακριά: Arwyn (που έφυγε και πολύ νωρίς λόγω υποχρεώσεων), Omenforever, Bbonic και Ελένη ενώ κάποια άλλα χαρήκαμε πολύ που τα είδαμε ξανά μετά από τόσο καιρό (Phil, Zorro) !!!

Η μεγάλη όμως έκπληξη ήρθε από τη Μετς η οποία αφού είδε και απόειδε που ο Ρήγας δεν πήγε να την πάρει όπως της είχε υποσχεθεί τηλεφώνησε στη Χριστίνα και μίλησε με κάποια από τα μέλη. Ήταν η πινελιά που έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στη βραδιά μας!!! :flower:

Η Diana "έγραψε" και πάλι αφήνοντας τον Μαξούλη με το στόμα ανοιχτό. Αυτό το κορίτσι, είναι κινητή τηλεοπτική εγκυκλοπαίδεια...

Για πρώτη φορά ο Ρήγας δεν ακολούθησε στη μασαμπούκα με τη (φθηνή) δικαιολογία πως το πρωί θα ταξίδευε για Σαλονίκη... Μούσι μεγάλο :p στενοχωρέθηκε μάλλον που δεν του έτυχε και φέτος το φλουρί...

Αυτός έχασε... ::) γενικώς... Εμείς περάσαμε για μιά ακόμη φορά υπέροχα, γελάσαμε πολύ και ανυπομονούμε να το επαναλάβουμε...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα