Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 3.934
Να κάνουμε "το ΚΑΠΗ τη πίτα";pooky(1) είπε:Να πας να κόψεις τη πίτα στα τοπικά ΚΑΠΗ ωρέ!!!!!
Να κάνουμε "το ΚΑΠΗ τη πίτα";pooky(1) είπε:Να πας να κόψεις τη πίτα στα τοπικά ΚΑΠΗ ωρέ!!!!!
ΑΡΓΚ!Να σημειώσω οτι ο ρετροσυμμορίτης Circlearg προσφέρει ενα εξαιρετικής αξίας δώρο στον τυχερό.
Να έρθεις φίλε. Έχουμε πολλά να πουμε. Απο τα post σου έχω καταλαβει οτι σου αρεσει το ελληνικό video.θανος είπε:θελω να ρθω για να σας δω και απο κοντα
Ναι ειμαι και ναι μου αρεσει οποτε εχουμε πολλα να πουμε σιγουραvideo80 είπε:Να έρθεις φίλε. Έχουμε πολλά να πουμε. Απο τα post σου έχω καταλαβει οτι σου αρεσει το ελληνικό video.Αθηναίος είσε ?
Δυστυχώς παιδιά, το Σάββατο, αρχίζουν επίσημα οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ, και θα έχω τρελλή δουλειά προετοιμασίας την Παρασκευή!Saulot είπε:20. DINO (μια ωρα δρομος ειναι, σε περιμενουμε)
εξυπνάκιας/Πλάκα πλάκα, αντί για βασιλόπιτα δεν κόβουμε βασιλόπιτσα? Θα είναι αρκετά πρωτότυπο σαν ιδέα /εξυπνάκιαςStratulator είπε:και με πιτσα βολευομαι.
Saulot είπε:...13. spyros_s (θα τηλεφωνηθει με τον αποπανω εκδηλωτικο και θα κανονισουν)
14. Χουανα (θα φερει καδρο με τη φωτο του Νταλαρα και ισως την αδερφη του Birla)
15. αδερφη του Birla ( θα ερθει μαλλον μαζι με το καδρο με τη φωτο του Νταλαρα και τη Χουανα)
16. Shakti (ισως μαζι με την αθανατη ταινια του Κινεζικου Κινηματογραφου που δεν εχει δει κανεις..)
...