Το μικρό σπίτι στο λιβάδι (Little house on the prairie)

Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι η σειρά στα αγγγλικά, στην (σχετικά) πρόσφατη ψηφιακά αποκατεστημένη εκδοχή της...

Μακάρι να βγω λάθος...
 
Το πιο ευχαριστο τηλεοπτικο νεο εδω και πολλους μηνες. Επιτελους! Εδω αξιζουν συγχαρητηρια στην ΕΡΤ και καλο θα ειναι να τα μεταφερουμε ολοι.
 
Παιδια η ερτ εχει αρχίσει και βάζει σειρές του 80' είχε και άννα των αγρών πριν θαυμάσια ρετρό σειρά και δεν το πηρε κανείς χαμπάρι! Why
 
Καλα εκεί στην ΕΡΤ δεν ειχαν πει οτι τους καταστραφηκαν τα αρχεια;

τωρα τι γιναν μαγικα;κυριοι συντονιστες διαχειριστες τι λετε εσείς;
 
Οτι σε πρωτη φαση ειναι μια εξαιρετικη ειδηση και οτι θα χαρει και η μανα μου ιδιαιτερως :)
 
hlias74 είπε:
Καλα εκεί στην ΕΡΤ δεν ειχαν πει οτι τους καταστραφηκαν τα αρχεια;τωρα τι γιναν μαγικα;κυριοι συντονιστες διαχειριστες τι λετε εσείς;
Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως το αρχείο που χάθηκε αφορά κυρίως τις πρώτες ελληνικές σειρές τύπου Άγνωστος Πόλεμος, Οι Πάνθεοι κ.α. μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '80.

Το μεταγλωττισμένο Μικρό Σπίτι Στο Λιβάδι δεν θα ήταν δυνατό να έχει χαθεί αφού μέχρι και το 2000 προβαλλόταν σε επανάληψη από την ΕΡΤ ενώ το 1997 είχε μεταδοθεί και από τον ΣΚΑΪ, άρα υπάρχουν αντίγραφα και εκτός ΕΡΤ - πιθανώς μία κόπια της σειράς να βρίσκεται ακόμα και σήμερα στο αρχείο του ALPHA, που "κληρονόμησε" το αρχείο του παλιού ΣΚΑΪ-.

Περισσότερα για το αρχείο της ΕΡΤ για όποιον ενδιαφέρεται ακούστηκαν στην εκπομπή Επωνύμως που μεταδόθηκε το περασμένο ΣΚ. http://webtv.ert.gr/katigories/enime...2017-eponimos/
 
Τι ωραίο νέο, ζήλεψα τώρα! Δυστυχώς και η webtv θα το προβάλλει μόνο στην Ελλάδα κι έτσι δεν μπορώ να το δω. Βέβαια, μπορώ να το δω στα Αγγλικά ανά πάσα στιγμή, αλλά ήθελα αυτό που είχα συνηθίσει μικρή, με την ελληνική μεταγλώττιση, και μάλιστα το ότι θα το δείχνει μεσημέρι θα δώσει την ευκαιρία σε όσους τυχερούς μπορέσουν να το δουν να νιώσουν λίγο όπως τότε, που πάλι μεσημέρια/νωρίς το απόγευμα προβαλλόταν. Για όσους εργάζονται βέβαια δεν βολεύουν οι ώρες έτσι κι αλλιώς, και οι επαναλήψεις είναι χαράματα. Κανονικά θα ευχόμουν να επαναφέρουν και το Καρουζέλ, αλλά πιθανότατα πάλι δεν θα μπορούσα να το δω, οπότε δεν το εύχομαι :diablotin:
 
Μας την έφεραν άσχημα.. Το τρέιλερ μεταγλωττισμένο και η σειρά με υπότιτλους. Είναι η πρώτη φορά που ξενερώνω επειδή κάτι είναι με υπότιτλους αντί για μεταγλώττιση πάντως :p
 
Μηπως τα πρωτα επεισοδια ηταν με υποτιτλους;
 
Update:

Από Δευτέρα με μεταγλωττιση.

Δεν ήταν με υπότιτλους τα δύο πρώτα κανονικά, μόνο ο τελευταιος κύκλος είχε παίξει έτσι. Οι υπότιτλοι είναι καινούριοι, φαίνεται από τη γραμματοσειρά, και στο μεταγλωττισμένο τρέιλερ οι μεταγλωττισμένες σκηνές είναι από το 1ο επεισόδιο.

Λογικά από Δευτέρα θα το ξαναπάρουν από την αρχή, ίσως έκαναν ένα τεστ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά, απλά για τα πρώτα δύο επεισόδια έχει χαθεί η ηχητική μπάντα της ΥΕΝΕΔ. Από το τρίτο και μετά κανονικά. Οι σκηνές στο τρέιλερ που μιλάνε ΔΕΝ είναι από το πρώτο επεισόδιο.
 
Αυτό εδώ το στιγμιότυπο από το τρέιλερ, όπου γελάνε η Κάρολ και ο Τζο, είναι από το πρώτο επεισόδιο και ήταν μεταγλωττισμένο. Αν θέλεις κάνω και βιντεακι σύγκρισης ανάμεσα σε αυτό το στιγμιότυπο από το τρειλερ και σε αυτό που έπαιξε σήμερα με υπότιτλους.
 
Καλλιο αργα παρα ποτε! Συγχαρητηρια στην ΕΡΤ για τη πρωτοβουλία να το ξαναδείξει επειτα απο τοσα χρονια, επρεπε η σειρά να διασχίσει ολοκληρο το Έβερεστ μεχρι να επιστρέψει "σπιτι της"! Βεβαια εδω που τα λεμε απο τη τελευταια φορα που προβληθηκε "Το μικρο σπιτι στο λιβάδι" στην ΕΡΤ2 η τηλεοπτική πραγματικότητα εχει αλλάξει σε αδιανόητα τραγικο επιπεδο.. Ευελπιστω ο κοσμος να αγκαλιάσει τη σειρά οπως εκανε κι εκεινη την εποχη, ειναι καιρος να αποκτησουμε ξανα τη τηλεοραση που μας αξιζει κι ευχομαι το άθλιο κατεστημένο που μαστίζει την ελληνικη τηλεόραση με ολα τα σκουπίδια των κουτσομπολίστικων εκπομπών και αθλιων ελληνικων σειρων με αισχρό "χιούμορ" ν'αρχισει να ξηλώνεται σα μια ξεχασμένη φυλή που δεν υπήρξε ποτε!

Μακαρι η κρατικη τηλεοραση να κανει ολική επαναφορά κι αλλων θρυλικων σειρων στο προγραμμα της οπως "Καρουζέλ", τις παραγωγες του Λάκη Αποστολίδη και του Κώστα Λαδόπουλου με τις μαριονέτες, το anime "Οι 3 σωματοφύλακες" (Sanjushi) τις ταινίες των Marx brothers και να τα εντάξει σε σταθερή βαση και οχι 1 φορα το χρονο ή σε ακυρες ωρες μηδενικής τηλεθέασης! Δηλαδη δεν ειναι δυνατον ιδιωτικα κανάλια να παιζουν επι 15 χρόνια σε συνεχομενη επανάληψη πανάθλια σήριαλ και η κρατικη τηλεοραση να εχει απαξιώσει τετοια διαμάντια!
 
Σήμερα το είδαμε με το γιό μου τυχαία και ο μικρός "κόλλησε"... Και να σκεφτείτε οτι δεν προλάβαινε να διαβάσει τους υπότιτλους...

Το να βλέπει το παιδί σου το σήριαλ που έβλεπες κι εσύ στην ίδια ηλικία... ανεκτίμητο!!!

Θα προσπαθήσω να μπορεί να το βλέπει τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας...

ΕΡΤ, well done!!!
 
Xάλια εικόνα και φωνή δηλ. Οκ αλλά σε κάποια σημεία δεν βλέπεται γιατι έτσι; δώρον-άδωρον
 
Ειδα λιγο απο το επεισοδιο της περασμενης Κυριακης και ομολογω πως ειναι πολυ γλυκια η σειρα αυτη! Το επεισοδιο ηταν με υποτιτλους.

Ομως δεν μου αρεσει που η σειρα θα προβαλλεται μεταγλωτισμενη...προτιμω την αυθεντικη της μορφη...
 
Πίσω
Μπλουζα