Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ιστορία της μάρκας
H Algida δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1982.
Στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή, χρησιμοποιεί σαν όπλα της τα πολύ δυνατά επώνυμα - καινοτομικά προϊόντα της όπως το Magic, το Cornetto, το Carte D'Or, το Solero και τη Vienetta (ψαρωτικόγια την εποχή του).
Η Unilever δραστηριοποιείται στον τομέα του παγωτού με διαφορετικές επωνυμίες ανά χώρα αλλά διατηρεί ως ενοποιητικό στοιχείο στο λογότυπο της το σύμβολο της καρδιάς. Στην Αγγλία και στην Κίνα ονομάζονται Walls, στην Ιταλία, την Ελλάδα και την κεντρική Ευρώπη Algida, στην Γερμανία Langnesse και στην Ολλανδία και την Πορτογαλία είναι γνωστή με το όνομα Ola.
Φαντάσου εμένα, μετανάστη στην Πορτογαλία και με σπαστά Πορτογαλέζικα, συνομιλία με Πορτογάλο περιπτερά.phil_vr είπε:Δηλαδη ρε συ teflon, αν παω πορτογαλια και πεσω σε ελληνα περιπτερα (λεμε τωρα) θα εχω τον εξης διαλογο?
Περιπτερας: "Τι θα παρετε κυριε?"
phil_vr: "Παγωτο φιλε μου."
Περιπτερας: "Ποιο παγωτο θελετε?"
phil_vr: "Οla ρε μαγκα, ola!!"
Περιπτερας: "Ολα?!"
phil_vr: "Οla, ola σου λεω και γρηγορα!!!"![]()
![]()
![]()
ΚΑΡΑΛΟΛGiama είπε:(Χωρίς να πολυκολλάει, για κάποιο λόγο μου θύμισες την ανιψιά μου που 7 χρονών βρήκε και πήρε το τηλέφωνο της Tasty Foods και τους είπε ότι έφαγε πατατάκια και πονάει η κοιλιά της!
Giama είπε:Χα χα!!! Πήρες τηλέφωνο;;;;![]()
Μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις και ολόκληρο το διάλογο; (από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι αυτόν που σε πληροφόρησε τελικά για το όνομα)
Πρέπει να είχε πολύ γέλιο!
Και δεν τους έλεγες ότι τηλεφωνείς από τη ΦΑΓΕ;malvina είπε:"ε χμμ μου αφήνετε τα στοιχεία σας παρακαλώ?"