Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
Oλοι μας εχουμε παιξει εκατονταδες για να μην πω χιλιαδες παιχνιδια αλλα σε ολους μας υπαρχει σιγουρα ενα που εχουμε κοληση τρελα μαζι του και κατα το παρλεθον εχουμε αφηερωση δεκαδες,εκατονταδες και χιλιαδες ωρες μαζι του αλλα το παιζουμε φανατικα ακομα και σημερα και θα το παιζουμε φανατικα για μια ζωη.Ενα παιχνιδι που ημαστε εθισμενοι σαυτο και δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησουμε ποτε να ασχολουμαστε μαζι του.
Το δεικο μου παιχνιδι ειναι φυσικα το Pacman.Mιλαμε για εκκατομυρια ωρες και εχω φτασει κατα καιρους να ειμαι σε καποιο δωματιο η καποιο μερος που να εχει πολυ ησυχια και στα αυτια μου να ακουω τους ηχους του Pacman.Mιλαμε για παρανεια
Καταλαθος εβαλα το θεμα στα Arcades στο gaming ηθελα να το βαλω.(Φυσικα υποσεινυδητα πηγα στα Αrcades γιατι οι αγαπες δεν ξεχνιουνται )
Το δεικο μου παιχνιδι ειναι φυσικα το Pacman.Mιλαμε για εκκατομυρια ωρες και εχω φτασει κατα καιρους να ειμαι σε καποιο δωματιο η καποιο μερος που να εχει πολυ ησυχια και στα αυτια μου να ακουω τους ηχους του Pacman.Mιλαμε για παρανεια
Καταλαθος εβαλα το θεμα στα Arcades στο gaming ηθελα να το βαλω.(Φυσικα υποσεινυδητα πηγα στα Αrcades γιατι οι αγαπες δεν ξεχνιουνται )