Το σήμα της ΕΡΤ / ΕΤ1

Ακριβως - παροτι οικονομοτεχνικα η ΕΡΤ ΑΕ ειναι μια επιχειρηση με διοικηση που παιρνει αποφασεις - αυτες οι αποφασεις και οι επιλογες δεσμευουν δημοσιο χρημα και ειναι υποχρεωση (και οχι απλα δικαιωμα) των πολιτων αυτης της χωρας να ειναι υποψιασμενοι και να ζητουν ενημερωση (απο τις νομιμες οδους - πχ βουλευτες της περιφερειας τους) για ολα αυτα που πραγματοποιουνται σε τοσο πανηγυρικο κλιμα αλλα με τα λεφτα των "αλλων".

Η οποια Δημοσια επιχειρηση κοινης οφελειας ειναι πρωτα υπηρετης του Ελληνα Πολιτη και μετα Τηλεπικοινωνιακος Γιγαντας πχ
 
Προταση:

Παιδια μιας και κανατε μια εξαιρετικη και "ομαδικη" προσπαθεια,θα μπορουσατε να κανετε κατι συγκεντρωτικο (info,trailers,pics) που θα φιλοξενηθει στο site?
 
Κατ' αρχήν, θα παρακαλούσα η συζήτηση για το τι πληρώνουμε στην ΕΡΤ να σταματήσει εδώ. "Ο κόσμος το'χει τούμπανο και 'μεις κρυφό καμάρι" πόσες σπατάλες έχουμε πληρώσει και θα πληρώσουμε και στο μέλλον.

Σε αυτό το thread, όμως, ας κρατήσουμε το -εντός ή εκτός εισαγωγικών- ρομαντικό χαρακτήρα με τις ολοζώντανες αναμνήσεις που ξύπνησε σε όλους μας. Συμφωνούν οι mods;

Να απαντήσω τώρα στον Wally, ότι είμαι απόλυτα σύμφωνος να ανεβεί η ως τώρα δουλειά μας στο site, καθώς και ό,τι κατά καιρούς θα προσθέτουμε. Ελπίζω και τα άλλα παιδιά.
 
Καλημέρα.

Κι εγώ συμφωνώ στο να "ανέβουν" όλα συγκεντρωμένα στο site, αλλά πού? Σε καινούργιο thread? (θα έχουμε μετά 2 threads με το ίδιο θέμα...)
 
Παιδιά, είναι απίστευτα αυτά που μας προσφέρετε!!!

Τα σέβη μου σε όλους! :worship:

Keep'em coming!
 
Παιδια θα κανω και πιο formal post ή thread αλλα για αρχη,αν θελετε, στειλτε μου με PM ο καθενας τα ποστ του που περιεχουν φωτογραφικο υλικο ή video εκεινης της εποχης και (με τη προυποθεση οτι το επιθυμειτε) να φιλοξενηθουν στο μηχανημα μας και να μην μεινουν σε πεπερασμενου χρονου rapidshare links.

Οταν ανεβουν μπορει να γινει ενα ειδικο section ωστε να ειναι καπου μαζεμενα μεσα στο φορουμ.
 
Ειστε απιστευτοι, απιθανοι, καταπληκτικοι!

Σας υπερ ευχαριστω για ολα οσα ξαναθυμηθηκα!
 
Υπάρχουν πουθενά τα βίντεο των σημάτων;
 
stam1370 είπε:
Από το ποστ σου στο thread "το σήμα της ΕΡΤ", μάλλον τα βρήκες...!!!
Ναι όντως και μου ανοίξατε και δουλειές...έχω βαλθεί να ψαχουλεύω παλιές βιντεοκασσέτες και θέλω να δω αν φτιάχνεται και το παλιό μου βίντεο καθώς αναπαράγει σωστά SECAM κασσέτες της εποχής, τα πιο σύγχρονα τις παίζουν ασπρόμαυρα!
 
grtt είπε:
Ναι όντως και μου ανοίξατε και δουλειές...έχω βαλθεί να ψαχουλεύω παλιές βιντεοκασσέτες και θέλω να δω αν φτιάχνεται και το παλιό μου βίντεο καθώς αναπαράγει σωστά SECAM κασσέτες της εποχής, τα πιο σύγχρονα τις παίζουν ασπρόμαυρα!

Καλό ψαχούλεμα και καλά αποτελέσματα!!! Μακάρι να αρχίσουμε και σε σένα τις υποκλίσεις!!!
 
Τελικά τί γίνεται; Έχουμε κανένα νέο; Τί έγινε με τα σηματάκια; Νομίζω περιμένουμε πολλοί με αγωνία για να συμπληρώσουμε ( ίσως; ) το αρχείο μας!

Κάντε ό,τι μπορείτε παιδιά! Μόνο κάντε το ΣΩΣΤΑ! Όχι προχειροδουλειές. Μη βιαστείτε! Α, και κάτι ακόμα...

Ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!!
 
Από το αρχείο μου :


:thumbup: :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι η Κάτια αξίζει ένα σετάκι υποκλίσεων...

:bow: :cheers:

Ήταν η εποχή που τα γραφικά του Μίκη Φοινικαρίδη (αν θυμάμαι σωστά το όνομα) με τη χαρακτηριστική "γρήγορη ζωγραφική" τους, σάρωναν πραγματικά! Για παράδειγμα, θυμηθείτε το Graffiti με Ζούγα-Μπουλά (υπάρχουν Α/Μ κλιπάκια στο Youtube).

Πριν οι δύο ΕΡΤ γίνουν ΕΤ, στον νυχτερινό ουρανό του "καληνύχτα σας" σήματος, τα αστέρια σχημάτιζαν αντί για το σήμα της ΕΤ-1, αυτό της ΕΡΤ. Φαντάζομαι το θυμάστε, αλλά μπας και το έχει κανείς;

@ Bernard.C:

Το βιντεάκι της "Αθλητικής Κυριακής" αποκτά ιδιαίτερη αξία πλέον! Αν στην πρώτη εκπομπή της φετινής σεζόν, που δεν είδα, ακούστηκε το σήμα όπως στο διαφημιστικό τρέιλερ... άστα να πάνε!!! Τουλάχιστον πέρυσι ήταν απλά κακή ψηφιοποίηση, αλλά μάλλον "κάθε πέρσι και καλύτερα"!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σήμα ΕΡΤ με ρολόι και εκφώνηση προγράμματος

Πάρτε κι ένα σύντομο βίντεο με το σήμα της ΕΡΤ με την ώρα και εκφώνηση του προγράμματος από παρουσιάστρια το όνομα της οποίας δε γνωρίζω.

Συγνώμη που δεν έκοψα τις άχρηστες σκηνές αλλά δεν είχα χρόνο να ψάξω για ένα πρόγραμμα της προκοπής που να το κάνει.

http://rapidshare.com/files/144194360/none.mpg
 
Πολύ ενδιαφέρον το βίντεο φίλε grtt, το σήμα της ΕΡΤ και το ηλεκτρονικό ρολόι από κάτω είναι μια πολύ έντονη σκηνή για μένα.

Περιμένουμε και άλλα τέτοια βιντεάκια αν έχεις.

Ευχαριστούμε πολύ.
 
Βγαίνει, λοιπόν, η κάρτα με το σήμα και το ρολόι, μετράει κανά λεπτό γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να βάλουμε, το πολύ καμιά μουσική σαν "χαλί", έρχεται η ώρα ακριβώς, άντε και κανά δυό-τρία δευτερολεπτάκια περνάνε ακόμα μέχρι το πάρουμε χαμπάρι και να πατήσουμε το play, και...

Ξεκινάει επίσημα η νέα ρετροτηλεοπτική σεζόν στη GRM-TV!!! Καλή μας συνέχεια και μακάρι πολύ πιό εντυπωσιακή από την προηγούμενη!!!

Ιδανικό βίντεο για "ξεκίνημα νέας σεζόν"!

Σ' ευχαριστούμε πολύ grtt!!!

Και σε μένα, αυτή η εικόνα με το ρολόι είναι πολύ έντονη.

Ερώτηση: Η ψηφιοποίηση γιατί έγινε 16:9 και όχι 4:3 ;

Εννοείται πως ότι άλλο γουστάρεις το ποστάρεις, κι ας έχει "άχρηστες" σκηνές!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κάλλιο αργά παρά ποτέ...

@ vosporos, αλλά και σε KaTiA_23 και grtt:

:thanx2:

για όλα τα βιντεάκια με τα σήματα που έχετε ανεβάσει το τελευταίο διάστημα !!

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Όπως λέει και ο stam1370, Καλό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα