bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 999
Νονός είναι αυτός - κάτι ξέρει!kaly13 είπε:Για να το λες.....!
Δώστε του λίγο χρόνο για να το σκεφτεί!
Νονός είναι αυτός - κάτι ξέρει!kaly13 είπε:Για να το λες.....!
Χεχεχεχε!!! Γειά σου Ακούραστε!!!!!!bernard.c είπε:Νονός είναι αυτός - κάτι ξέρει! Δώστε του λίγο χρόνο για να το σκεφτεί!
Μόνο offtopic δεν είσαι....!!!!tsalk είπε:(ελπίζω να μην θεωρηθώ offtopic)
Όλα αυτά απλά και μόνο για να προσπαθήσω να σας πείσω ότι το βίντεο του Youtube ίσως είναι "μουφίτσα", και εννοείται ότι δεν φταίει ΚΑΘΟΛΟΥ ο tsalk που το δημοσίευσε. Καλύτερα, κιόλας, για να αποφύγουμε παρόμοιες "παγίδες"...stam1370 είπε:ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ...To thread μας, ξεκίνησε κάπως έτσι, με το πρώτο κανάλι....
Να σας θυμίσω και το δεύτερο....domniki είπε:Θυμαστε το παλιo σημα της ΕΡΤ, αυτο που εβαζε πριν αρχισει το προγραμμα?
...το βρήκα στον ιντερνέ. Δεν έχω καλύτερο....
Ούτε εγώ θυμάμαι στις test card χρώματα αριστερά και δεξιά και αυτό ήταν που μου έκανε εντύπωση όταν το είδα στο βίντεο που έχω βάλει (αν και η γραμματοσειρά ΕΡΤ είναι η ίδια) Ίσως ο χρήστης να τα πρόσθεσε εκ των υστέρωνstam1370 είπε:Έχω να κάνω μιά παρατήρηση:
Κόβω το κεφάλι μου με μπαλτά ότι ποτέ οι δύο ΕΡΤ στην testcard τους δεν είχαν δεξιά και αριστερά χρώμα. Ήταν όπως το avatar του tsalk... Και, παρότι γράφει σωστά το "Ε.Ρ.Τ." και με τη σωστή γραμματοσειρά, βλέπω, συμπτωματικά, ότι όλες οι testcards που έχει ανεβάσει ο συγκεκριμένος χρήστης είναι πανομοιότυπες....
Για δείτε κι αυτό (για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δεν μπορεί να κάνω ΤΟΣΟ λάθος...!!!) Ο χρήστης λέει: Greece ch:E Akarnanika 13-06-1986.
[
Όλα αυτά απλά και μόνο για να προσπαθήσω να σας πείσω ότι το βίντεο του Youtube ίσως είναι "μουφίτσα", και εννοείται ότι δεν φταίει ΚΑΘΟΛΟΥ ο tsalk που το δημοσίευσε. Καλύτερα, κιόλας, για να αποφύγουμε παρόμοιες "παγίδες"...
stam1370 είπε:Κόβω το κεφάλι μου με μπαλτά ότι ποτέ οι δύο ΕΡΤ στην testcard τους δεν είχαν δεξιά και αριστερά χρώμα.
Συμφωνώ με την παρατήρηση του stam1370 - οι testcards των ΕΡΤ (ΕΡΤ και ΕΡΤ2) δεν είχαν ποτέ αριστερά και δεξιά χρώματα.tsalk είπε:Ούτε εγώ θυμάμαι στις test card χρώματα αριστερά και δεξιά και αυτό ήταν που μου έκανε εντύπωση όταν το είδα στο βίντεο που έχω βάλει (αν και η γραμματοσειρά ΕΡΤ είναι η ίδια) Ίσως ο χρήστης να τα πρόσθεσε εκ των υστέρων
tsalk είπε:Ούτε εγώ θυμάμαι στις test card χρώματα αριστερά και δεξιά και αυτό ήταν που μου έκανε εντύπωση όταν το είδα στο βίντεο που έχω βάλει (αν και η γραμματοσειρά ΕΡΤ είναι η ίδια) Ίσως ο χρήστης να τα πρόσθεσε εκ των υστέρων
Α, και ήχος ραδιοφώνου;;;; Το είδα χωρίς να το ακούσω. Φαντάστηκα ότι θα έχει το γνωστό τόνο, ούτε καν μουσική. Φυσικά και παίζαν μόνο ορχηστρική μουσική! Όπως, λοιπόν, προείπα, "μουφίτσα" το βίντεο, μάγκες!!!!bernard.c είπε:Ακόμα, αν δεν κάνω λάθος, είμαι 99% σίγουρος ότι επίσης ποτέ δεν ακουγόταν ραδιοφωνική ή οποιαδήποτε άλλη εκπομπή της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της προβολής των testcards, παρά μουσικές επιλογές (και μάλιστα πάντα νομίζω ορχηστρική μουσική, δηλαδή χωρίς στίχους).
Πού είσαι Μακώ Γεωργιάδου με την άψογη εκφώνηση και τις πολύ προσεγμένες μεταδόσεις του διαγωνισμού τραγουδιού της EUROVISION στα πρώτα χρόνια της ΕΡΤ? (ΕΙΡ(Τ) τότε...) Ωραία χρόνια...tsalk είπε:Η πρώτη μετάδωση σήματος του ΕΙΡ στο εξωτερικο μέσω της Eurovision με αφορμή των 9ων Πανευρωπαικών αγώνων στίβου στην Αθήνα το 1969
Θα μπορούσα να το κάνω για να σας μπερδέψωkaly13 είπε:Καλά βρε Τσαλκ! Είναι δυνατόν να ποστάρει στην ΕΡΤ και να είναι της ΥΕΝΕΔ??
Παρακαλω να περιμενουμε και τον φιλο stam1370 να παρει μερος στο μινι κουιζ?kaly13 είπε:1/3 λοιπόν....
και πότε θα αποκαλυφθεί η απάντηση;;;;;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (έλεγε κάποιο σκυλάδικο τραγούδι)!!!!!!!!! Ξέρεις εσύ... Δώσε εδώ αφορμή και ...θα δεις!!!!!kaly13 είπε:ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕΕΕΕΕ;;;;
Ρε δαιμόνια τηλε-όντα!!!!! Τι σκαρώνετε πάλι;;;;;;bernard.c είπε:Καλησπέρα σε όλους,
Έχετε όρεξη για ένα σύντομο Κουίζ?
Θέλω να μου απαντήσετε (σε 15 δευτερόλεπτα! ) στις εξής ερωτήσεις:
1. Ποιο σήμα "ετοιμάζεται" (ντύνεται, στολίζεται) για να "ανέβει" στο forum?
2. Ποιος θα είναι αυτός που θα το ανεβάσει?
3. Ποιο κανάλι θα αφορά?
Ο πρώτος που θα απαντήσει σωστά κερδίζει προσωπική αφιέρωση στο post του σήματος από αυτόν που θα το ποστάρει...
Σ' ευχαριστώ ChristosM, και συγγνώμη αν άργησα! Δεν το πήρα χαμπάρι νωρίτερα! Λοιπόν:ChristosM είπε:Παρακαλω να περιμενουμε και τον φιλο stam1370 να παρει μερος στο μινι κουιζ?
Σωστός ο παίχτης!stam1370 είπε:2. Θεωρώ αυτονόητο ότι το βίντεο θα ανέβει από τη ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ μας....εεεεε....τον ChristosM εννοώ!!!
Να ποντάρεις σε όλα αυτά? Θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος - δηλ. σήμα / κάρτα / testcard / τίτλοι αρχής - τι από όλα?stam1370 είπε:1. Αν σκεφτώ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ και αν υποθέσω ότι όντως θα το ντύσει/στολίσει/ανεβάσει (όπως λέει ο Ακούραστος) ο ChristosM, τότε... το λουμπάγκο ξαναχτυπά με τρέλα από τις υποκλίσεις που θα κάνω!!!! Ονειρεύομαι ότι θα είναι ασπρόμαυρο!!!!! Όμως, μιλάμε για σήμα ειδήσεων, αρχής προγράμματος, στατική κάρτα, testcard, αγαπημένη εκπομπή/σήριαλ, TI; Μπορώ να ποντάρω σε όλα αυτά;;;;
(σχεδόν) σωστός - ΕΤ1stam1370 είπε:3. ΕΡΤ σκέτο! (αν και θα ήθελα κι εγώ, tsalk, ΥΕΝΕΔ...)
Άντε μπράβο, πλησιάζεις τώρα (σχετικά...)kaly13 είπε:ΜΗΠΩΣ είναι το σήμα των ειδήσεων της ΕΤ1 του 1999??????????