:animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:kaly13 είπε:Σταμάτη, έχεις 100 μηνύματα! Δεν παίζω!
@ AEON, Wally και τα υπόλοιπα παιδιά:Wally είπε:Παιδια θα κανω και πιο formal post ή thread αλλα για αρχη,αν θελετε, στειλτε μου με PM ο καθενας τα ποστ του που περιεχουν φωτογραφικο υλικο ή video εκεινης της εποχης και (με τη προυποθεση οτι το επιθυμειτε) να φιλοξενηθουν στο μηχανημα μας και να μην μεινουν σε πεπερασμενου χρονου rapidshare links.Οταν ανεβουν μπορει να γινει ενα ειδικο section ωστε να ειναι καπου μαζεμενα μεσα στο φορουμ.
Το ηχητικό του '82, "αναγκαστικά" πρέπει, αν δεν το έχεις ήδη, να το κατεβάσεις από τη δημοσίευση-θησαυρό (έναν από τους πολλούς) του ChristosM, όπου υπάρχει και η εικόνα.kaly13 είπε:Μέσα Οκτωβρίου και ακόμα τίποτα;;; Ούτε με το σήμα της ΕΡΤ (το ηχητικό των ειδήσεων του 82), ούτε με τη μεταφορά στο server των (ιστορικών) αρχείων, ούτε με το σήμα της Αθλητικής Κυριακής; Πού πήγαν όλοι; Μόνος μου είμαι εδώ μέσα; Κανένας δεν ενδιαφέρεται πια για την ιστορία της Ελληνικής Τηλεόρασης; ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ;
Βεβαίως Wally και έχω ήδη ξεκινήσει να περνάω βιντεάκια στη RetroDB που είναι ήδη ανεβασμένα στο youtube. Έχουμε πολύ υλικό να προσθέσουμε για τα κανάλια! Θα γίνει καλή δουλειά πιστεύω!Wally είπε:Παιδια αν θελετε μπορειτε να βαλετε τα pics και τα youtube στα αντιστοιχα λημματα του καθε καναλιου στη retroDB, μιας και τα imagesack και rapidshare links εχουν ημερομηνια ληξης πλεον και περιορισμους στον αριθμο των downloaders (για το rapidshare 10!!!!).Ειναι κριμα να τα χασουμε
Ακριβώς! Αυτό έγινε προκειμένου το πολύ μεγάλο και "γενικό" thread "Το σήμα της ΕΡΤ" να σπάσει στους επιμέρους τηλεοπτικούς σταθμούς - έτσι η πληροφορία "κατηγοριοποιήθηκε" στο forum ανά τηλεοπτικό σταθμό. Με αυτό τον τρόπο, είναι αφενός ευκολότερη η αναζήτηση της πληροφορίας μέσω του forum και αφετέρου ευκολότερη επίσης η καταχώρηση της πληροφορίας ανά τηλεοπτικό σταθμό στη RetroDB.kaly13 είπε:Όπως κατάλαβα σήμερα, τα θέματα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, στην κατηγορία με τα σήματα του ΕΙΡΤ/ΕΡΤ, και στην άλλη, που είναι τα σήματα της ΥΕΝΕΔ/ΕΡΤ2.
Ακριβώς! Οι πληροφορίες που περιέχονταν στο πολύ μεγάλο και "γενικό" thread "Το σήμα της ΕΡΤ" κατηγοριοποιήθηκαν ανά τηλεοπτικό σταθμό. Με αυτό τον τρόπο, είναι αφενός ευκολότερη η αναζήτηση της πληροφορίας μέσω του forum και αφετέρου ευκολότερη επίσης η καταχώρηση της πληροφορίας ανά τηλεοπτικό σταθμό στη RetroDB.kaly13 είπε:Όπως κατάλαβα σήμερα, τα θέματα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, στην κατηγορία με τα σήματα του ΕΙΡΤ/ΕΡΤ, και στην άλλη, που είναι τα σήματα της ΥΕΝΕΔ/ΕΡΤ2.
Κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο bernard.c, ή αλλιώς "ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ"!!!!!!bernard.c είπε:Ακριβώς! Αυτό έγινε προκειμένου το πολύ μεγάλο και "γενικό" thread "Το σήμα της ΕΡΤ" να σπάσει στους επιμέρους τηλεοπτικούς σταθμούς - έτσι η πληροφορία "κατηγοριοποιήθηκε" στο forum ανά τηλεοπτικό σταθμό. Με αυτό τον τρόπο, είναι αφενός ευκολότερη η αναζήτηση της πληροφορίας μέσω του forum και αφετέρου ευκολότερη επίσης η καταχώρηση της πληροφορίας ανά τηλεοπτικό σταθμό στη RetroDB.
Παράλληλα, το thread "Το σήμα της ΕΡΤ" αποτέλεσε τη βάση για εμπλουτισμό του thread των Ειδήσεων της ΕΡΤ και της δημιουργίας του ανάλογου thread για τις Ειδήσεις της ΥΕΝΕΔ/ΕΡΤ2. Τέλος, εμπλουτίστηκαν και δημιουργήθηκαν αντίστοιχα τα threads που αφορούν τις τηλεπαρουσιάστριες του προγράμματος στους 2 τηλεοπτικούς σταθμούς.
stam1370 είπε:Κυρίες και κύριοι, αυτός είναι ο bernard.c, ή αλλιώς "ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ"!!!!!!
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τον χαρακτηρισμό!!tsalk είπε:Ωραίο παρατσούκλι. Ακούραστε για όλη την δουλειά σου εδώ :thanx2: :thanx2:
mhmerotategiatipino είπε:Εγώ εγώ; Βαφτίστε με το ορφανό.
Έννοια σας και θά 'ρθει κι η σειρά σας...!!!!!!!!!kaly13 είπε:ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕΕΕΕΕ;;;;