Το σήμα της ΥΕΝΕΔ / ΕΡΤ2 / ΕΤ2

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bernard.c είπε:
Με την απορία θα μείνουμε... Δεν έχουμε κανένα λίγο μεγαλύτερο στο forum που να θυμάται την ΥΕΝΕΔ και τα ηχητικά της σήματα?
Στο μόνο που μπορώ, πολύ ελάχιστα, να βοηθήσω είναι ότι θυμάμαι το σήμα με το έμβλημα του ΓΕΕΘΑ, όπως η γνωστή φωτό, και να ακούγεται εμβατήριο -δεν ξέρω ποιό, όμως ακούγεται σε κάθε παρέλαση-, και στο καπάκι το ηχητικό της "20th Century Fox"!!! Αλλά, πάντα μιλάμε από '80 έως '82...

stam1370 είπε:
Στο μόνο που μπορώ, πολύ ελάχιστα, να βοηθήσω είναι ότι θυμάμαι το σήμα με το έμβλημα του ΓΕΕΘΑ, όπως η γνωστή φωτό, και να ακούγεται εμβατήριο -δεν ξέρω ποιό, όμως ακούγεται σε κάθε παρέλαση-, και στο καπάκι το ηχητικό της "20th Century Fox"!!! Αλλά, πάντα μιλάμε από '80 έως '82...
Thanks! Και καλά το εμβατήριο (λόγω εποχών), το ηχητικό της "20th Century Fox" που κόλαγε? Την "είχαν δει" στην ΥΕΝΕΔ studio του Hollywood?

bernard.c είπε:
Thanks! Και καλά το εμβατήριο (λόγω εποχών), το ηχητικό της "20th Century Fox" που κόλαγε? Την "είχαν δει" στην ΥΕΝΕΔ studio του Hollywood?
Τι να σου πω τώρα;;;; Πάντως, όσο καλά θυμόμουν το ηχητικό των ειδήσεων θυμάμαι και αυτό...

stam1370 είπε:
Τι να σου πω τώρα;;;; Πάντως, όσο καλά θυμόμουν το ηχητικό των ειδήσεων θυμάμαι και αυτό...
Χεχε, μου φαίνεται πολύ αστείο!!

Πώς δεν τους κατηγόρησε το γνωστό studio για copyright?

ΝΑΙ! Αυτό μάρανε τους Αμερικανούς, να είσαι σίγουρος!!!!!!!!!!!! :D

Σε φώναξα στο chatbox, δεν το είδες;;;

Το παρακατω σημα θυμαμαι μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση οταν το πρωτοδα λογω των computer generated γραφικων,κατι που νομιζω εγινε για πρωτη φορα..... :xm:

Και αν ηταν τελος της δεκαετιας με την ανθηση των δορυφορικων καναλιων θα εγινε και αμεση συγκριση και σιγουρα θα ειπα ,"να και η ΕΡΤ-2,Κολπακια". :D

1988081990et22ir7.jpg

exetlaios είπε:
Ο "πληθυντικός" στο θέμα είναι λίγο άτοπος, καθώς υπήρχε μόνο ΕΝΑΣ !
Απλώς ας τον θυμηθούμε λίγο ...

yenedblx4.jpg
Δηλαδή ο αγγλικός του τίτλος ήταν... HAFRTS? :D :D :D

Μια και ξερω ποσο αρεσει στον φιλο tsalk να βλεπει το σημα της ΥΕΝΕΔ στους τιτλους των εκπομπων, του αφιερωνω αυτο το μικρο βιντεακι.

http://rapidshare.com/files/189623313/yened.mp4

Υποκλίσεων συνέχεια!!!!!!!

:bow2: :bow2: :thanx2: :thanx2: :bow2: :bow2:

Και σε μένα αρέσει...

Αν βρείς και την μπλε κάρτα (τη γνωστή με το έμβλημα του ΓΕΕΘΑ...) περιμένοντας να αρχίσει κάποια σειρά, τότε να δεις...!!!

stam1370 είπε:
...Αν βρείς και την μπλε κάρτα (τη γνωστή με το έμβλημα του ΓΕΕΘΑ...) περιμένοντας να αρχίσει κάποια σειρά, τότε να δεις...!!!
Έτσι και γίνει και αυτό, θα κάνουμε πάρτυ! (διότι είναι καρασπάνιο!!)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Προφανώς το σήμα αυτό (που το είχα για αβατάρ για πολύ καιρό) είναι από κάποιο ξένο site. Δεν ξέρω παραπάνω πληροφορίες. Αν κάποιος γνωρίζει σχετικά ας μας ενημερώσει

Α,ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΥΧΕΡΕ!!!!!!!!!

Χαχαχα! Ωραίος!

Έχεις και facebook να σε κάνω και από εκεί add?

ChristosM είπε:
Ενα σηματακι της ΕΤ2 αφιερωμενο στον φιλο Stam1370
:bow2: :bow2:

Παιδιά, με (ντροπή (!!) και) πλήρη ειλικρίνεια θα πω ότι δεν το έχω καθόλου υπόψη μου αυτό το σηματάκι της ΕΤ2 - πρώτη φορά το βλέπω!

Ξέρεις ChristosM (ή οποισδήποτε άλλος) να μας πεις χρονολογία του σήματος? Κρίνοντας από το logo της ΕΤ2 επάνω αριστερά στην οθόνη, να υποθέσω ότι πρέπει να είναι της περιόδου 1993-97 (πάνω-κάτω)?

(ΥΓ Ο kaly13 και ο bernard.c δεν έχουν καμία αφιέρωση? (ούτε καμία τόση δα παρουσιάστρια..?) Ζηλεύουμε... ;) )

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χοοοοοοο!!!!

ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ, όντως!!

Και το θέμα είναι ότι ΕΓΩ τουλάχιστον, δεν έχω και ΠΟΛΥ μεγάλο αρχείο για να αφιερώσω κιόλας!!

Πάντως, αν ψάξω και βρω κάτι το... ιδιαίτερο, ο ΠΡΩΤΟΣ που θα έχει αφιέρωση, θα είναι ο φίλος Βερνάρδος!!

Και μετά ο... Σταμάτης!

ChristosM είπε:
Ενα σηματακι της ΕΤ2 αφιερωμενο στον φιλο Stam1370
http://rapidshare.com/files/196472035/Sima_ET-2.VOB
Α ρε ChristosM!!!

Α ρε ChristosM!!!

Α ρε ChristosM!!!

Α ρε ChristosM!!!

Α ρε ChristosM!!!

Σ' ευχαριστώ για την αφιέρωση!!! Δυστυχώς, και στο έχω πει και κατ' ιδίαν, δεν μπορώ να σου ανταποδώσω με κάτι "ισάξιο"... μόνο έτσι, από εδώ...

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Πάντως, bernard.c, είμαστε δύο που ΔΕΝ θυμόμασταν καθόλου αυτό το σήμα... Συμφωνώ κι εγώ, από το tv ident αριστερά, παίχτηκε οπωσδήποτε στην περίοδο '93-'97. Αν και έχει το "2" του σήματος του '93, νομίζω πως είναι περισσότερο της "λογικής" του "κόκκινου 2" του '88 (το "2" ανάμεσα στο "ΕΤ"), παρά του σήματος του '93, εκτός του ότι δεν έχει ούτε την ίδια γραμματοσειρά στο "ΕΤ", ούτε το πράσινο οβάλ του "2"...

Τι δεν το θυμάστε???? Θα σας αφαιρεθεί η ειδικότητα επι των σημάτων κύριοι

Άααααααααααασε ρε tsalk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biglaugh::animeek:

Πίσω
Μπλουζα