Φυσικά και δεν είναι κόμμα. Είναι ο πρώγονος της σημερινής Ν.Ε.Τ.iliekater είπε:Τι είναι η ΥΕΝΕΔ ; Κόμα μου θυμίζει .
ΕΛΕΟΣ!!! Λίγο να διάβαζες το φόρουμ, θα μάθαινες...iliekater είπε:Τι είναι η ΥΕΝΕΔ ; Κόμα μου θυμίζει .
Πω, πω!! Ξαφνικά αισθάνομαι πολύ γέρος...iliekater είπε:Τι είναι η ΥΕΝΕΔ ; Κόμα μου θυμίζει .
Φίλε Bernard, να ευχαριστείς την ΕΡΤ, που τουλάχιστον επιτρέπει να τραβάμε φωτό από το αρχείο της... :tsktsk: :nono:bernard.c είπε:@ tsalk & stam1370:Το σήμα της ΥΕΝΕΔ είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
Σας ευχαριστούμε πολύ!!
Επειδή πρέπει να απαντήσω: Δεν μπερδεύτηκα καθόλου, απλά θεώρησα λογικό να έχεις ρίξει μιά ματιά σε παρόμοια θέματα πριν ρωτήσεις. Δεν περίμενα ότι θα έπεφτες "με τα μούτρα" κατευθείαν εδώ!!! Εδώ που τα λέμε, και 'γω ακόμα ανακαλύπτω καινούρια θέματα στο ευρύτερο φόρουμ!!!...iliekater είπε:stam1370 μπερεύτηκες τραγικά . Δεν έγινε κανένα κακό που δεν ήξερα τι είναι ΥΕΝΕΔ . Γι'αυτό εξάλλου ο κόσμος ρωτάει , για να μαθαίνει . Όσο αφορά το έλεος , μην ανυσήχείς , δίνω μπόλικο !
Επειδή πρέπει να απαντήσω: Δεν μπερδεύτηκα καθόλου, απλά θεώρησα λογικό να έχεις ρίξει μιά ματιά σε παρόμοια θέματα πριν ρωτήσεις. Δεν περίμενα ότι θα έπεφτες "με τα μούτρα" κατευθείαν εδώ!!!iliekater είπε:stam1370 μπερεύτηκες τραγικά . Δεν έγινε κανένα κακό που δεν ήξερα τι είναι ΥΕΝΕΔ . Γι'αυτό εξάλλου ο κόσμος ρωτάει , για να μαθαίνει . Όσο αφορά το έλεος , μην ανυσήχείς , δίνω μπόλικο !
Και εγώ το ίδιο κόμα ψηφίζω (το θεωρείται λήξαν , όχι το ΥΕΝΕΔ) !Από μένα το θέμα θεωρείται λήξαν.
Εμένα μου αρέσει πολύ, άλλωστε δεν έχουμε τίποτα άλλο στη διάθεσή μας από εκείνη την εποχή...tsalk είπε:YouTube - Ξ?ΞΞΞΞ
Έκανα νομίζω τελικά λίγο αρπακολατζίδικη δουλειά
Σύμφωνοι, όπως το ΕΙΡΤ ήταν στο κανάλι 11.tsalk είπε:Για το ηχητικό σήμα νομίζω ότι αυτό ήταν σίγουρα της ΤΕΔ και ίσως στην αρχή της ΥΕΝΕΔ.Η ονομασία Δίαυλος 5 αναφέρεται στην συχνότητα εκπομπής (της Πάρνηθας για την Αθήνα) και αναφερόταν σίγουρα στις αρχές του 1970 (δεν ξέρω για πόσο καιρο)
ναι, ναι, περιμένουμε !!tsalk είπε:Στο τεύχος που έχψ στα χέρια μου αναφέρεται επίσης και το Δίαυλος 11 για το ΕΙΡ. (θα επανέλθω και με φώτο)
Όντως, έτσι γράφει το site που το φιλοξενεί.stam1370 είπε:Το ηχητικό αυτό ακουγόταν σίγουρα και από τηλεοράσεως; Γιατί είναι ραδιοφωνικό του '74, σύμφωνα με κάποιο σάιτ...
Με την απορία θα μείνουμε... Δεν έχουμε κανένα λίγο μεγαλύτερο στο forum που να θυμάται την ΥΕΝΕΔ και τα ηχητικά της σήματα?tsalk είπε:Τώρα όσο αφορά το ηχητικό σήμα είναι ραδιοφωνικό. Ίσως να ακούστηκε και στην τηλεόραση με κάποιο λογότυπο