Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
golf και αξιόπιστο δεν υφίσταται...Wally είπε:Χωρις να θελω να αλλαξω το ρου της κουβεντας....
Με τον προυπολογισμο της ΕΡΤ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ απειρως ποιοτικοτερο προγραμμα και εσωτερικες παραγωγες. Αν σου δωσω 150 χιλιαρικα να μου παρεις αυτοκινητο και επιστρεψεις με ενα αξιοπιστο Golf (και χωρις ρεστα) δεν θα με κανεις χαρουμενο...![]()
Ειλικρινα κανεις. Επεσα απο τα συννεφα οταν διαβαζα πριν 2-3 μερες για την αμεση εναρξη HD εκπομπων. Απλα και εγω λεω με τη σειρα μου οτι η γκρινια (Εθνικο μας σπορ τελικα) χρειαζεται, για να μην "καθονται" οι διοικησεις και το μονο που κανουν ειναι να συντηρουν τα λαθη.Απλώς αυτό που λέω είναι να επικροτούμε και το καλό όταν το βλέπουμε και η ταχύτητα με την οποία φαίνεται να περνάει η ΕΡΤ από το αναλογικό σήμα στην υψηλή ευκρίνεια είναι αξιοθαύμαστη. Πριν καν το κάνουν τα ιδιωτικά κανάλια, ποιος το περίμενε;
Ο ΣΚΑΙ ειδικα ηταν ετοιμος για HD με τον καταλληλο εξοπλισμο απο την εναρξη του.Πριν καν το κάνουν τα ιδιωτικά κανάλια, ποιος το περίμενε;
Όπως έχω ήδη πει από αύριο ξεκινά η πιλοτική λειτουργία του καναλιού. Ήδη σήμερα το καναλί EΡΤ-HD εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες.tsalk είπε:To γεγονός είναι ένα. Η ΕΡΤ HD ξεκινά στις 27 Απριλίου.