Amigos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 51
Rygar είπε:Χάθηκες ρε τομάρι....
μεγάλη ιστορία αδελφέ μου... και μου έχετε λείψει όλοι να το ξέρετε δεν ξέχασα ποτέ κανέναν..
Rygar είπε:Χάθηκες ρε τομάρι....
Άντε ρε Γιάννη να σε δούμε κι από κοντά ξανά !!Amigos είπε:μεγάλη ιστορία αδελφέ μου... και μου έχετε λείψει όλοι να το ξέρετε δεν ξέχασα ποτέ κανέναν..
Ελεος αν πετάνε τέτοια μηχανήματα! Τι να πούμε και εμείς που έχουμε ακόμα ταπεινούς celeron... Που είναι τα σκουπίδια σου ρε Γιώργο; Θέλω να κάνω update το PC μου!Pooky είπε:Ναι, αυτό το βρήκα και ΠΑΛΙ σε κάδο ανακύκλωσης. Mobo 478 με Northwood 2,66 Ghz. Ram: 1 giga DDR1. (400άρες)
DVD-Rom
550 PSU Chieftec (να μη ξεφύγουμε και πολύ από το πλαφόν που έχω)
VGA: 6800 nVidia 128 (από προηγούμενη εύρεση στα σκουπίδια που είχχε μείνει)
και το κλου:
Σκληροί δίσκοι:
Primary: 320 Giga SATA Seagate.
Secondary: 500 Giga SATA Seagate.
ΕΛΕΟΣ........
Χε,χε στο μυαλό μου είσαι...;Amigos είπε:8ελω κάποια στιγμή να φτιάξω ένα pc με voodoo3 επάνω για να παίξω ορισμένα τρομερά games τις εποχής που ήταν αποκλειστικά για voodoo όπως το τρομερό "need for speed 3"
Φιλε Γιώργο μόλις το έζησα ακριβώς όπως το περιγράφεις.. Ολα ξεκίνησαν με το να πάω να φτιάξω σ'ενα νεο PC το σκληρό δίσκο και να μπούν λειτουργικό προγράμματα και περιφεριακά σε λειτουργία. Όταν τελείωσα ρώτησα "το παλιό PC τι θα το κάνεις;" η απάντηση ήταν "Θα το πετάξω στα σκουπίδια, είναι καμμένο.."Pooky είπε:...ΚΑΛΑ PCs τα οποία πρέπει να πέταξαν πανάσχετοι με το άθλημα.
Μην νομίζεις ΑΑ+ ότι επειδή αχολούμαστε εμείς με τα μηχανήματα σαν παλαβοί ο πολύς κόσμος ξέρει τι του γίνεται.
Αυτό περί των 4-5 ωρών,νομίζω αφορά σε αναβάθμιση Γιώργο,κι εδώ που τα λέμε,είναι ένας καλός χρόνος παράδοσης...Pooky είπε:Πώς νομίζεις ότι μπορούν μέσα στην ασχετίλα που τους δέρνει να υποστηρίζουν ότι σε 4 ή 5 ώρες το pc είναι έτοιμο;
χμμμ... λόγω προσωπικής εμπειρίας, θα έλεγα ότι και για αναβάθμιση ακόμα, 4-5 ώρες μπορεί να είναι πολύ λίγες για να ελεγθεί σωστά ένας υπολογιστής! Προσωπική μου άποψη...αν το μηχάνημα δεν μείνει όλη την νύχτα με burn tests, τότε δεν είναι αξιόπιστο... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για επισκευή! Συνήθως, όταν ένας πελάτης παίρνει ένα μηχάνημα μετά από επισκευή άρπα-κόλλα... την επόμενη το ξαναεπιστρέφει στο servicemanos426f είπε:Αυτό περί των 4-5 ωρών,νομίζω αφορά σε αναβάθμιση Γιώργο,κι εδώ που τα λέμε,είναι ένας καλός χρόνος παράδοσης...Εννοείται (;;; ) ασφαλώς με τεστάρισμα ότι όλα είναι ΟΚ....
Εγώ θα σου πω ότι τον C2D τον ανέβασα από 2,66 Ghz στα 3,20,έτσι για να λέω ότι εκμεταλλεύτηκα το Ο/C που μου δίνει περιθώριο....Static είπε:Διαβαζω οτι η μητρικη με τη CPU προσφερουνε εξαιρετικο Overclocking και ενω ψηνομαι να μαθω, ειμαι και αρκετα χεστης για αυτο, εχετε καμια αξιοπιστη πηγη? Αξιζει?