johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
το κακό δεν είναι πως χάθηκαν κάποιοι μήνες αλλά πως διασώθηκαν ένα σωρό χρόνια..Antonis είπε:Σκεφθείτε μόνο ότι μεταξύ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 10 και ΝΕΤ χάθηκαν κάποιοι μήνες επεισοδίων.Αυτά.
Antonis είπε:Παιδιά ξέρετε πώς πάει τώρα από τηλεθέαση η σειρά στην Ελλάδα?Απορία το έχω.

...αυτό εννοούσα αλλά το έγραψα με λάθος τρόπο .... #)Rakeesh είπε:Η επιστροφη της ειναι φυσικα και παλι ως Καρεν, οχι ως Καρολαιν
Εκτός του ότι το 1987 που έκανε το μπαμ η σειρά στην ελλάδα, δεν ήταν περίοδος πολιτικών αναταράξεων αλλά απλώς παρακμήςAntonis είπε:Όμως το μεγάλο μπαμ της σειράς έγινε το 1989-περίοδο πολιτικών αναταράξεων για την Ελλάδα και τι περίεργο επιτυχία στην Ιταλία έγινε πάλι σε περίοδο αναταράξεων πολιτικών.Σύμπτωση?Μπορεί.Γκαντεμιά?Πιο πιθανό.
 το 1990 που ξεκίνησε να παίζεται στην ιταλία, επίσης δεν είχε ξεσπάσει η tangentopoli (και ούτε και νομίζω να έκανε μπαμ, αλλά τεσπα).
  το 1990 που ξεκίνησε να παίζεται στην ιταλία, επίσης δεν είχε ξεσπάσει η tangentopoli (και ούτε και νομίζω να έκανε μπαμ, αλλά τεσπα).