Τόλμη και γοητεία (The Bold and the Beautiful)

Η κάθε μία είναι 130 λεπτά , οπότε είναι κάπου 5 επεισόδια !
 
Η κάθε μία είναι 130 λεπτά , οπότε είναι κάπου 5 επεισόδια !
 
thebest20 είπε:
Ενδιαφέρουσες οι βιντεοκασέτες.Δηλαδή κάθε μία είχε 1-2 επεισόδια και έβγαιναν πολλές?
Η κάθε μία είναι 130 λεπτά , οπότε είναι κάπου 5 επεισόδια !
 
Καλά απίστευτο! Δεν ήξερα ότι είχαν κυκλοφορήσει αυτές οι βιντεοκασέτες!! Τι περιλαμβάνουν; Πάντως στη Γερμανία ξεκίνησαν από πέρισυ να κυκλοφορούν DVD με τα πρώτα επεισόδια! Η σειρά είναι πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη. http://www.amazon.de/reich-sch%C3%B6n/s?ie=UTF8&keywords=Reich%20und%20Sch%C3%B6n&page=1&rh=i%3Aaps%2Ck%3AReich%20und%20Sch%C3%B6n Κάθε DVD περιέχει 25 επ. και μπορείς να τα δεις στα αγγλικά ή μεταγλωτισμένα στα γερμανικά. Έχω ήδη αγοράσει τα επ. 1-100.
 
Γεια κι από εμένα.

΄Εχει κανα δυο εβδομάδες που έφυγε η Στέφανι από την τόλμη και γοητεία και να που έκανε ένα μινι καμπακ για δύο επεισόδια.Την παρασκευή που μας πέρασε λοιπόν ο απαρηγόρητος ΄Ερικ-που όλο και πιο κοντά έρχεται με την ελαφρώς γκα-γκα αδελφή της Στέφανι,Παμ-βάζει ενώπιον της οικογένειας και φυσικά και της απαρηγόρητης,επίσης,Μπρουκ -η οποία έπνιξε τη λύπη της για τον χαμό της τέως πεθεράς της(Ο Ριτζ την εγκατέλειψε στο ταξίδι του μέλιτος όταν διαπίστωσε ότι εκείνη ερχόταν σε επικοινωνία με τον πατέρα της κόρης της Χόουπ) [edit] με τον άντρα της αδελφής της,Μπιλ-dvd στο οποίο η Στέφανι ορίζει γενικό διευθυντή του οίκου μόδας τον ΄Ερικ.

ΥΓ Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει στο περιοδικό soap opera digest που μόλις κυκλοφόρησε ότι ο Ριτζ θα επιστρέψει.Θα υπάρξει καινούρια διανομή για τον ρόλο.Τώρα αν ο Ρον Μος αποφασίσει να επιστρέψει,ευπρόσδεκτος.Το πιθανότερο πάντως είναι να τον παίξει άλλος ηθοποιός.

ΥΓ2 ΄Ολοι μπορούν να παρατηρήσουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια η σειρά έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο.Το μέλλον αβέβαιο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Στέφανι είναι χρόνια που έχει καρκίνο και πεθαίνει. Ο Ρίτζ είναι θεός που αποφάσισε να φύγει πριν φθαρεί στο ρόλο )))
 
Ακόμα έχω απωθημένα, όταν η μάνα μου έκανε κατάληψη της τηλεόρασης και δεν μπορούσα να δω τις αγαπημένες μου εκπομπές/σειρές...
 
Ναι, ναι, το ομολογώ... το τελευταίο διάστημα την ξαναπαρακολουθώ στις 2.30 τη νύχτα που η ΕΤ3 μεταδίδει σε επανάληψη το επεισόδιο ημέρας και μπορώ να πω ότι κατόρθωσα να κάνω μια σχετική ανασύσταση του γενεαλογικού: ποιο παιδί είναι ποιου συνδυασμού κ.τ.λ. Πάντως ακόμα παίζουν και ο Ριτζ και η Στέφανι, αν και η πλοκή διαδραματίζεται κατά κύριο λόγο πάνω στα παιδιά. Επίσης πλέον είναι η Μπρουκ αυτή που κατηγορεί άλλους ότι προσπαθούν να manipulate προσωπα και καταστάσεις!!
 
Δυο φωτο μου απο το καλοκαιρι του 90 και την επισκεψη των δυο σταρ απο περιοδικο της εποχης.




attachment.php


DSC02879.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μεγαλη αγωνια με την "Τολμη"...

Ειχανε πει τοτε οι παραγωγοι οτι ειχαν σκοπο να την κανουν τη μακροβιοτερη σειρα, το πετυχαν?
 
Η δημοσια τηλεοραση θα αγορασει νεα επεισοδια?
 
Τελευταία ξεκίνησα να το βλέπω ξανά :p γιατί προβάλλεται σε απογευματινή ώρα σε χώρα του εξωτερικού που βρίσκομαι. Έχω να το δω πραγματικά από τα ένδοξα χρόνια του( τέλη 80s) που ήμουνα παιδάκι. Ε, και μιας και το πέτυχα λέων κάτσε να δω τι παίζει με τούτο. Απ'ότι καταλαβαίνω τα επεισόδια που βλέπω είναι 2-3 χρόνια παλαιότερα μιας και ο Ριτζ με τη Στεφανι ακόμα παίζουν. Έχει πλάκα να τους βλέπεις όλους αυτούς γερασμένους να κάνουν 25 χρόνια τον ίδιο ρόλο!! Από την άλλη βέβαια μάλλον είναι τυχεροί οι ηθοποιοί που έχουν σταθερή δουλειά τόσα χρόνια σε σχέση με άλλους συναδέλφους τους, εντελώς δημοσιουπαλληλίκι!! Η πιο άτυχη της υπόθεσης ήτανε τελικά εκείνη η έρμη η Καρολάιν (ακόμα δεν έχω καταλήξει στο ποια ήταν πιο ωραία, αυτή ή Μπρούκ :cool: ) που τη 'ξεκάνανε' νωρίς νωρίς :( . Πάντως μπορώ να πω ότι η σειρά βλέπεται σχετικά, για το είδος της δηλαδή που είναι η σαπουνόπερα ακόμα και τώρα...ή τέλος πάντων δεν έχει ξεφτίσει τόσο όσο οι αντίστοιχες ελληνικές με την πάροδο κάποιων ετών.
 
Το έβλεπαν φανατικά αρχές των 90s η μάνα και η αδερφή μου και τι να έκανα κι εγώ που δεν είχαμε κι άλλη τηλεόραση, ούτε ένα video game, αναγκαστικά το έβλεπα κι εγώ. Η Μπρουκ αγαπημένη ηρωίδα.
 
τιτλοι εναρξης (1987) :


uploader o/η kaly13
 
Ωραίες εποχές! Τότε στις αρχές δεν έχανα επεισόδιο! Μέχρι και κοπάνα από το σχολείο έκανα κάποιες φορές!!! #)
 
tonytony είπε:
Ωραίες εποχές! Τότε στις αρχές δεν έχανα επεισόδιο! Μέχρι και κοπάνα από το σχολείο έκανα κάποιες φορές!!! #)
Θυμαμαι που ημουνα μια πρωι μια απογευμα. Και ετρεχα να το δω. 14:00 ηταν η προβολη βρηκα προγραμμα στο θεμα με τα προγραμματα τηλεορασης.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
tonytony είπε:
Ωραίες εποχές! Τότε στις αρχές δεν έχανα επεισόδιο! Μέχρι και κοπάνα από το σχολείο έκανα κάποιες φορές!!! #)
Και να ήσουν μόνο εσύ φίλε μου...έχω την αίσθηση πως εκείνη την πρώτη περίοδο, σε όσα σχολεία λειτουργούσαν πρωί-απόγευμα, οι μισοί περίπου έκαναν κοπάνα την πρώτη ώρα και έρχονταν μετά τις 14.45 όταν τελείωνε και φυσικά έλεγαν στους υπόλοιπους "συνεπείς" (ή κοντά στο όριο των επιτρεπόμενων απουσιών για να ακριβολογήσω :D ) τί έγινε στο επεισόδιο. Φυσικά και δεν αποτελούσα προσωπικά εξαίρεση :cool: Ωραίες εποχές!!!
 
Πίσω
Μπλουζα