pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 389
Μαλλον φταιει το γεγονος οτι δεν το ηξερα... #)prisma είπε:Το "είδος" ονομαζόταν ανέκαθεν έτσι...
Μαλλον φταιει το γεγονος οτι δεν το ηξερα... #)prisma είπε:Το "είδος" ονομαζόταν ανέκαθεν έτσι...
Τώρα αν πω ότι ζηλεύω... :dribble:DINO είπε:Οριστε μερικά CDs που έχω από τότε:
Όλα ορίτζιναλς, παρακαλώ...
Αν κρίνω και από τις τότε τιμές των cd... Μάλλον έχεις στα χέρια σου ένα σπίτι υπό μορφή cdDINO είπε:Άστα nwntas... Τους είχα ξεφραγκιάσει τους γονείς μου...
Το ξέρω Σταύρο!stayros είπε:Nωντα...για ριξε ενα βλεφαρο εδω.
Oι Αγγλικές ΝΟW περιέχουν τα μεγάλα hits του βρετανικού chart, που γενικά δίνουν (και έδιναν εκείνη την εποχή) το στίγμα σε όλη την Ευρώπη άρα και στην Ελλάδα. Ήταν καλές mainstream συλλογές αν ήθελες τις μπαμ επιτυχίες μαζί και νομίζω πήγαν αρκετά καλά εμπορικά στη χώρα μας μια εποχή.nwntas είπε:Το ξέρω Σταύρο! κάποιος μου χε πει ότι οι βρετανικές συλλογές δεν αντιπροσώπευαν την ελληνική κατάσταση στη μουσική, δεν είχαν και το τρελό ενδιαφέρον. Διαφωνώ με την άποψη αυτή, γι'αυτό και ρωτάω εδώ τους "ειδικούς"!
Ευχαριστώ! Το ίδιο θεωρώ κι εγώ, γιατί απ' όσες έχω ακούσει (έχω ακούσει τουλάχιστον τις πρώτες 50, δηλαδή τουλάχιστον όσες βγήκαν στη δεκαετία του 80 και του 90, συν μια επετειακη σειρά από το 1980 έως το 1999) είχαν πολλές επιτυχίες μέσα, και γενικά παίρνεις μια καλή εικόνα της εποχής! Απλά επειδή ο συγκεκριμένος τύπος που πιάσαμε συζήτηση είναι πιο πολύ της τέκνο και της ρέηβ, επειδή οι Now δεν είχαν τόσο techno/rave κομμάτια, τις ψιλοσνομπάρει. Οπότε είπα να αποτανθώ κι εδώ!prisma είπε:Oι Αγγλικές ΝΟW περιέχουν τα μεγάλα hits του βρετανικού chart, που γενικά δίνουν (και έδιναν εκείνη την εποχή) το στίγμα σε όλη την Ευρώπη άρα και στην Ελλάδα. Ήταν καλές mainstream συλλογές αν ήθελες τις μπαμ επιτυχίες μαζί και νομίζω πήγαν αρκετά καλά εμπορικά στη χώρα μας μια εποχή.
Ομοιοπαθήςnwntas είπε:Απλά επειδή ο συγκεκριμένος τύπος που πιάσαμε συζήτηση είναι πιο πολύ της τέκνο και της ρέηβ, επειδή οι Now δεν είχαν τόσο techno/rave κομμάτια, τις ψιλοσνομπάρει.