Other_Reality
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
ΈΓΡΑΨΕΣ !!! Επική κομματάρα....
Επειδή τώρα το πήρα και εγώ πρέφα το thread, είναι λογικό να αναμιχθούν όλα αυτά μαζί. Τα subgenres που πολλοί ανέφεραν, σίγουρα άρχιζαν να ξεχωρίζουν απο το '93 και έπειτα. Και όχι μόνο τα προαναφερθέντα είδη, π.χ το breakbeat, το hard trance, mellow trance, gabba, happy hardcore ...της κακομοίρας γινόταν, αλλα όλα αυτά σκεπάζονταν απο το Peace Love Unity Respect (λέμε τώρα) του rave κινήματος. Ουσιαστικά το Rave ξεκίνησε σαν κίνημα που εμπεριείχε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα subgenres. Κάποια επιβίωσαν, κάποια άλλα όχι, εμείς εδώ στην Ελλάδα ακούσαμε πρώτα αυτό που λέει και το thread, δηλαδή techno !DINO είπε:Το thread θα ισορροπεί σε Techno - Dance - Hardcore - Rave - Trance, το οποίο ήταν και αναμενόμενο...
Βλέπω τα Hit Box σου συμπληρώνουν τα δικά μου (και το αντίθετο)stayros είπε:Ντινο...respect για την συλλογη!!!!
Οριστε και η δικη μου,ταπεινη,χορευτικη συλλογη...
Ωχ... τωρα το ειδα!!!! Χεχεχε....οντως!!!!DINO είπε:Βλέπω τα Hit Box σου συμπληρώνουν τα δικά μου (και το αντίθετο)
Καλη ειναι μωρε....ακουγεται!!!!DINO είπε:Μια χαρά συλλογή!
Ναι, τελικά με μια 2η ψαχτική είναι του 1996 οπότε...Πάντως ωραίο και περίεργο κομμάτι.Τρυπάει τα αυτιά1Imgema είπε:Χμμμ είναι λίγο πιο Dance φάση θα έλεγα (άποψή μου πάντα, δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνώστη των μουσικών ειδών, απλά πως το αντιλαμβάνεται το αυτί μου), θα ταίριαζε ίσως καλύτερα σε ένα album με λίγο πιο mainstream χορευτικά κομμάτια. Επίσης είναι λίγο "χαρούμενο" για τα γούστα μου
Είναι και λίγο μεταγενέστερο αν δεν κάνω λάθος?
Στην συγκεκριμένη περίπτωση εννοώ ότι το κομμάτι παιζόταν παντού και είχε γίνει ευρέως γνωστό, ήταν αρκετά πιασάρικο και ευχάριστο και άρεσε σε πολύ κόσμο, ανεξαρτήτως μουσικών προτιμήσεων, και όχι μόνο σε technoheads ας πούμε.johnny19818 είπε:Εμ μία rookie ερώτηση. Τί εννοείτε με τον όρο mainstream?:what:
Mainstream ενοούμε οτιδήποτε είναι εμπορικά επιτυχημένο και μαζικά γνωστό, που ανήκει, δηλαδή, στο κυρίαρχο "ρεύμα".johnny19818 είπε:Εμ μία rookie ερώτηση. Τί εννοείτε με τον όρο mainstream?:what:
Τότε είχε γίνει επιτυχία από τον ίδιο καλλιτέχνη και το "La Tia Enriqueta", το οποίο μάλιστα το είχε και η Σεμίνα Διγενή σαν μουσικό χαλί στους τίτλους μιας εκπομπής που παρουσίαζε, (δε θυμάμαι τίτλο)...Imgema είπε:Ορίστε και το αγαπημένο μου mainstream κομμάτι.... το πασίγνωστο Asi Me Gusta A Mi (ή αλλιώς Extasy-Extano όπως το γνωρίζουμε ) του Chimo Bayo:
Αλλά και το μεταγενέστερο Bombas ήταν και αυτό πολύ πιασάρικο:
Τι λες τώρα, αυτό το κομμάτι το είχα ξεχάσει τελείως....manos311 είπε:PLAZA - YO-YO