bambinella συμφωνω απολυτως μαζι σου αυτο σκεφτηκα και εγω.Δεν ειναι δυνατον αυτο που συμβαινει 50 χρονια μετα να ζητανε να πληρωνονται ακομα για κατι που εχουν πληρωθει οταν το κανανε,με το σκεπτικο αυτο δεν προκειται ποτε να ανεβει τιποτα στο youtube γιατι παντα θα ζητανε ολοι πνευματικα δικαιωματα για να τα κονομισουν.bambinella 100 είπε:Οι ηθοποιοι πληρωθηκαν για τις ταινιες οταν τις γυρισαν. Θελουν να πληρωνονται και καθε φορα που θα τις δειχνει η τηλεοραση και καθε φορα που θα ανεβαινουν στο διαδικτυο; Μηπως το παρατραβανε; Γιατι με αυτα και με εκεινα, απο τα πολλα πνευματικα δικαιωματα που ζηταει ο ενας κι αλλος, στο τελος αυτοι που μενουν συξυλοι ειμαστε εμεις οι θεατες.Δηλαδη αμα βγαλω εγω ενα cd με τραγουδια, θα πρεπει να πληρωνομαι καθε φορα που θα τα παιζει το ραδιοφωνο;
Αν ειναι ετσι, να φροντισω να κανω καριερα.
Ναι, θα πληρώνεσαι αλλά όχι κάθε φορά που παίζει κάποιο τραγούδι σου αλλά με ποσοστά ανά μήνα και όχι μόνο για αυτά που ακούγονται στο ραδιόφωνο αλλά και σε οποιοδήποτε κατάστημα κλπ. Η εταιρεία ''Απόλλων'' είναι (αν εξακολουθεί ακόμα να υπάρχει) υπεύθυνη για αυτόΔηλαδη αμα βγαλω εγω ενα cd με τραγουδια, θα πρεπει να πληρωνομαι καθε φορα που θα τα παιζει το ραδιοφωνο;
Πραγματικά...!! Ειρωνικό, δεν είναι;tonytony είπε:Παιδιά το θέμα δυστυχώς είναι πολύπλοκο και δεν βγαίνει άκρη. Πιστέψτε με ούτε οι ίδιοι της Φίνος Φιλμ ήθελαν να εξελιχθεί έτσι αλλά αναγκάζονται. Αν πληκτρολογήσει κανείς στο youtube θα δει πως υπάρχουν ταινίες ανεβασμένες ολόκληρες! Κι όμως! Αυτές είναι παράνομα ανεβασμένες και η Φίνος Φιλμ επειδή τις ανεβάζει ΕΠΙΣΗΜΑ κυνηγάνε αυτή...
Δεν ειχα καμια αμφιβολια πως ο atanasio θα μετεφερε τα πραγματα ακριβως οπως εχουν. Ζουμε μεσα σε μια πρωτοφανη τρελα σημερα. Συμβαινουν πραγματα αδιανοητα που δε θα τολμουσαμε να τα φανταστουμε καν πριν απο αρκετα χρονια. Αρα και λογικα να το παρει κανεις, ο atanasio σωστες πληροφοριες μου εδωσε. Αλλο αν εγω αρνουμαι να τις χωνεψω.Kambia είπε:Όπως τα λέει ο atanasio είναι τα πράγματα. Από την άλλη δεν ξέρεις τί συμβόλαια έχουν υπογράψει πριν και τί συμφώνησαν..
ιδεα μου ειναι ή κυνηγουν τις νομιμες διαδικασιες ευνοωντας την παρανομη προβολη των αγαπημενων μας ελληνικων ταινιων;bernard.c είπε:Πραγματικά...!! Ειρωνικό, δεν είναι;
Μπα, και τα παρανομα κυνηγουν. Εχουν πεσει καναλια και καναλια υπερ σειρων και ταινιων!katerinak είπε:ιδεα μου ειναι ή κυνηγουν τις νομιμες διαδικασιες ευνοωντας την παρανομη προβολη των αγαπημενων μας ελληνικων ταινιων;ο παραλογισμος στο μεγαλειο του..
το ξερω αλλά ειδα που επεσαν σαν τα κορακια στο καναλι της ΦΙΝΟΣ μολις ειδαν την τεραστια επιτυχια που ειχε ενω άλλα καναλια ανεβαζουν ανενοχλητα ταινιες..bambinella 100 είπε:Μπα, και τα παρανομα κυνηγουν. Εχουν πεσει καναλια και καναλια υπερ σειρων και ταινιων!
Δυστυχως Βιβη τα πραγματα ειναι ακομη πιο τραγικα...πχ εαν εχεις ενα καφενειο θα πρεπει να πληρωνεις δικαιωματα ακομη και εαν εχεις μια τηλεοραση στο μαγαζι σου (για το προγραμμα της οποιας το καναλι εχει καταβαλλει δικαιωματα...)bambinella 100 είπε:Δηλαδη ετσι και εισαι συντελεστης σε μια ταινια, σειρα, εκπομπη, τραγουδι θα ζητας ποσοστα καθε φορα που θα προβαλλεται η θα ακουγεται;Πραγματικα, δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη και το φρουτακι πρεπει να ειναι σχετικα καινουργιο γιατι παλαιοτερα δε μας το σερβιρανε.
Μερικες χαζες ερωτησεις εαν επιτρεπεται????angel_grig είπε:Δυστυχως Βιβη τα πραγματα ειναι ακομη πιο τραγικα...πχ εαν εχεις ενα καφενειο θα πρεπει να πληρωνεις δικαιωματα ακομη και εαν εχεις μια τηλεοραση στο μαγαζι σου (για το προγραμμα της οποιας το καναλι εχει καταβαλλει δικαιωματα...)