Όχι,η EΡΤ δεν την έχει κυκλοφορήσει σε DVD.SMIRE είπε:Όσο για τη Φρουτοπία, που λατρεύω, υπάρχει και σε dvd πουθενά; Γιατί στην ΕΡΤ δεν την έχω πετύχει.
Κώστας Σκώκος λέγεται.Rakeesh είπε:Εμενα μου φαινοταν ζεστη και συμπαθητικη η φωνη του! Κωστας Κροκος λεγοταν και εχω χρονια να τον ακουσω!!
ambu_dare είπε:Παρακάτω σας παραθέτω όλους τους τίτλους των επεισοδίων της αγαπημένης αυτής σειράς:
01. Ο χαμένος μανάβης
02. Οι τρεις συνωμότες
03. Το τρομερό φρουκτήνος
04. Τα σκληρά καρύδια
05. Το μυστικό μονοπάτι
06. Η ιπτάμενη σκάφη
07. Ο συναχωμένος τενόρος
08. Ο ζόρικος δεσμοφύλακας
09. Ο μανάβης και η σοπράνο
10. Η επιδρομή των καραβίδων
11. Η απαγωγή της Μαρουλίτας
12. Το κλεμμένο ξυπνητήρι
13. Η τελική αναμέτρηση
14. Τα σπάνια καρεκλοπόδαρα
15. Το πικραμύγδαλο και η γλυκοπατάτα
16. Ο παππούς του κουρέα
17. Ένα βαρέλι χωρίς βαρίδια
18. Η ιπτάμενη σβούρα
19. Ο θανάσιμος κίνδυνος
20. Ο οφθαλμαπατεώνας
21. Τα κολοκύθια με τα τούμπανα
22. Το μουστάκι του Θάνου
23. Ο κυνηγός ταλέντων
24. Η σκιά του προδότη
25. Η δαχτυλήθρα με το δηλητήριο
26. Η σκόνη του φτερνίσματος
27. Οι δύο μασκοφόροι
28. Το σάντουιτς του τρόμου
29. Οι Κένταυροι του Κρόνου
30. Ήταν όλοι τους μανάβηδες
31. Το κουτάλι της γαβάθας
32. Ο άσος των μεταμφιέσεων
33. Ο τρίτος χρησμός
Όχι απλά βοήθησες manos426f, αλλά μου έλυσες μια απορία που διαφορετικά θα με "βασάνιζε" καιρό! Σε ευχαριστώ πολύ λοιπόν, εκ μέρους όλων των fans της Φρουτοπίας! Η αλλαγή έχει ήδη γίνει και στη RetroDB!manos426f είπε:At your service φίλε bernard.c!Λοιπόν,τα επεισόδια δε σας βγαίνουν ένα περισσότερα,αλλά....ένα λιγότερα! 8)
Εξηγούμαι:Υπήρχε η πεποίθηση ότι τα επεισόδια της "Φρουτοπίας" ήταν 46,όπως ακριβώς έλεγα κι εγώ στο παραπάνω post 9 μήνες πριν.
ΟΜΩΣ τα δύο τελευταία επεισόδια της 3ης σεζόν ήταν σχεδόν...χαμένα,μ' αποτέλεσμα με το που καταγράφηκαν από το ψηφιακό αρχείο της EΡΤ,ο αριθμός των επεισοδίων στο σύνολο να φτάνει τα 48!
Πού είναι το λάθος λοιπόν;
Στη 2η σεζόν,το 2x10 επεισόδιο είναι άλλο κι έχει τίτλο "Εκβιασμός" (επιβεβαιώνω την ύπαρξή του,μια και το έχω) οπότε και τα μετέπειτα φυσικά αλλάζουν σε 2x11,2x12 και 2x13.
Ελπίζω να βοήθησα!
Έλεγξα κι εγώ τα επεισόδια της Φρουτοπίας στο site του Ψηφιακού Αρχείου της ΕΡΤ και έτσι κατέληξα στις ονομασίες και στον αριθμό των επεισοδίων του Β' και Γ' κύκλου (η ονομασία δηλαδή αναφέρεται στο ξεκίνημα του επεισοδίου). Στα επεισόδια της πρώτης όμως σεζόν δεν έχει τίτλο στο ξεκίνημα του καθενός από αυτά... Για αυτό και αποφάσισα να απευθυνθώ στους ειδικούς...manos426f είπε:Επειδή όμως -αν δε κάνω λάθος- τα επεισόδια γράφανε τον τίτλο τους -τουλάχιστον αυτά της 2ης σεζόν σίγουρα το κάνανε- θα τα τσεκάρω και θα επανέλθω!
Εδώ είναι το πρόβλημά μου - η πηγή των δεύτερων τίτλων του κάθε επεισοδίου στη RetroDB δεν ήταν αξιόπιστη από το 18ο επεισόδιο και πέρα (μέχρι και το 48ο - δηλαδή Β' και Γ' κύκλος).manos426f είπε:Φίλε bernard.c,μπορώ να σου πω ότι εγώ γνωρίζω πως οι αρχικές ονομασίες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι η δεύτερη έκαστου επεισοδίου,όπως έχουν γραφεί αυτή τη στιγμή στη RetroDB.
Επομένως, θα έπρεπε να θεωρήσω ότι τους τίτλους των επεισοδίων της Α' σεζόν τους έχει καταχωρημένους σωστά...?... είπε:Παρακάτω σας παραθέτω όλους τους τίτλους των επεισοδίων της αγαπημένης αυτής σειράς:01. Ο χαμένος μανάβης
02. Οι τρεις συνωμότες
03. Το τρομερό φρουκτήνος
...
18. Η ιπτάμενη σβούρα - ΛΑΘΟΣ
19. Ο θανάσιμος κίνδυνος - ΛΑΘΟΣ
20. Ο οφθαλμαπατεώνας - ΛΑΘΟΣ
...
33. Ο τρίτος χρησμός - ΛΑΘΟΣ
manos426f, σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση - οι αλλαγές έγιναν!manos426f είπε:Ναι,οι δεύτεροι τίτλοι των επεισοδίων της πρώτης σεζόν είναι ΟΚ!
Xαίρομαι ιδιαίτερα που βοήθησα ελαχιστότατα στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο που επιτελείται/τε καθημερινά στη RetroDB!bernard.c είπε:manos426f, σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση - οι αλλαγές έγιναν!
Mόνο εμένα που φαίνονταν, οτι κυλούσε εξοντωτικά αργά ...Peter Pan είπε:Δεν πιστεύω να υπάρχει "retro" άνθρωπος που να μην αγάπησε την Φρουτοπία!
Σούπερ!!!sunset89 είπε:Από την Τρίτη 12/10 και κάθε πρωί στις 10.30, η ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ ξανά σε επανάληψη από την ΕΤ1...
Μμμμ, δεν έχεις και μεγάλο άδικο...!RIO είπε:Mόνο εμένα που φαίνονταν, οτι κυλούσε εξοντωτικά αργά ...