lass είπε:Σύμφωνα με το λινκ η Βουγιουκλάκη γεννήθηκε το 1937 και όχι το 1934 όπως λέει η RetroDB. Να το αλλάξουμε;
Μαριανα,μονο αυτα τα στοιχεια εχω,δεν ξερω αν μπορει καποιος που εχει τη δυνατοτητα να συγκεντρωσει περισσοτεραD@redevil είπε:Κατερινάκι, πλην της φωτογραφίας και της ταινίας, έχουμε κανένα ακόμα στοιχείο?
Τώρα, άμα σε πω ότι νόμιζα πως ήταν ο Χάρης Καβακόπουλος, τι θα πεις?!katerinak είπε:Μαριανα,μονο αυτα τα στοιχεια εχω,δεν ξερω αν μπορει καποιος που εχει τη δυνατοτητα να συγκεντρωσει περισσοτερα
Προστέθηκαν!katerinak είπε:Η ταινια "Και ξανα προς τη δοξα τραβα" θελει συμπληρωμα,συμφωνα με τους τιτλους,συμμετεχουν επισης οι:Βασιλης Κολωβος,Λευτερης Τζουλακης,Ντινος Λυρας,Νακυ Αγαθου,Καιτη Βουτσακη,Σταμη Κακαρα,Ροζα Νεογεννη,Νινα Παπαζαφειροπουλου,Βασω Παπαζογλου,Σασα Πετριδου,Γιαννης Προεστακης,Δημητρα Σερεμετη,Κωστας Φατουρος,Γιαννης Φυριος,Σταυρος Ωρολογας
Η Νακυ Αγαθου
Σταμη ΚακαραΡοζα Νεογεννη
Σασα Πετριδου
Γιαννης Προεστακης
Το όλο στυλ, σουλούπι και στήσιμο δε μου αφήνει καμία αμφιβολία ότι είναι ο Χατζηφωτίου!katerinak είπε:ο εικονιζομενος ποιος ειναι;ο Ζαχος Χατζηφωτιου;![]()
Μια χάρη - θα περιμένουμε λίγο μήπως απαντήσει κάποιος να επιβεβαιώσει σίγουρα κι αν σε μερικές μέρες δεν έχουμε κάτι, να σε βάλω σ' έναν κόπο να μου το ξαναθυμήσεις, ώστε να το τακτοποιήσω?katerinak είπε:σ ευχαριστω πολυ Μαριανα!αν ειναι οντως ο Χατζηφωτιου τοτε θα πρεπει κι αυτος να προστεθει στην ταινια αφου "συμμετειχε".Τις φωτογραφιες της Νακυ θα μπορουσες να τις βαλεις σαν Trivia της ταινιας μαζι μ αυτη του Χατζηφωτιου(αν ειναι αυτος)
σ ευχαριστουμε για την απαντηση herco !herco είπε:Φυσικα και ειναι ο Ζαχος Χατζηφωτιου.
Περάστηκαν κι οι 4, ενώ ταυτοποιήθηκαν οι δύο.D@redevil είπε:Επιπλέον, δε μπόρεσα να βρω τίποτα γι' αυτούς και δεν ξέρω μήπως υπάρχουν ήδη ανοιχτά λήμματα. Για δείτε σας παρακαλώ:
Σταμη Κακαρα
Ροζα Νεογεννη
Σασα Πετριδου
Γιαννης Προεστακης
Διορθώθηκαν/προστέθηκαν όλα (όχι από μένα) αλλά προέκυψε κι άλλος Κώστας Σπυρόπουλος που οδηγεί στο συγκεντρωτικό λήμμα, στη θεατρική παράσταση "Ένας Τρελός Έρωτας" ('91).Mandrake είπε:Ένας Κώστας Σπυρόπουλος οδηγεί στο συγκεντρωτικό λήμμα στις θεατρικές παραστάσεις "Λίγο Πιο Νωρίς Λίγο Πιο Αργά" ('87), "Έναν Σωσία... Και Γρήγορα" ('90) & "Μάρτυρας Κατηγορίας" (2005).
Ο Μάκης Τσέλιος γεννήθηκε στις 1 Ιανουαρίου 1946.
Η Μαρία Ζώη γεννήθηκε το 1986.
Ένας Μπάμπης Παπαδόπουλος οδηγεί στο συγκεντρωτικό λήμμα στην κινηματογραφική ταινία "Της Παλαβής" ('88) και στην βιντεοταινία "T.V. Κουλουβάχατα" ('89).
Το διόρθωσε η Lass.Mandrake είπε:Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης που είχα περάσει στην κινηματογραφική ταινία "Το Κόκκινο Τραίνο" ('82), δεν είναι ο συγγραφέας/μουσικολόγος Σπύρος Σκιαδαρέσης που του είχα ανοίξει προφίλ εδώ. Ο δεύτερος ανακάλυψα σήμερα ότι πέθανε το '67, οπότε δε μπορεί να έπαιξε ως ηθοποιός το '82. Εάν θέλετε κάντε τον διαχωρισμό και το συγκεντρωτικό λήμμα.
Μπήκε τελευταίος ο Νίκος Γαλανός. Αν και αυτά νομίζω πως δεν έχουν πολύ σημασία. Θα φανούν καλύτερα όταν κάθε επεισόδιο οποιασδήποτε σειράς θα έχει το δικό του λήμμα. Κάτι που όπως φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, βέβαια, οπότε έγινε η αλλαγή που προτείνεις.stakovios είπε:Η Πίτσα Λεοντσίνη (1942- 13 Δεκεμβρίου 2011), μακιγιέζ σε πολλές σειρές και ταινίες, έπαιξε ως ηθοποιός σε έναν μικρό ρόλο στην ταινία
"Η Παριζιάνα". Είναι η κοπέλα στην παραλία που λέει βλάκα τον Καρρά. Δείτε το στο βίντεο-αφιέρωμα, μετά το 2:20.