Φωτογραφίες και πληροφορίες ηθοποιών

Η φωτογραφία διαγράφηκε και είναι πράγματι η Τέτα Κωνσταντά. Υπάρχουν ήδη 4 φωτογραφίες της Τέτας οπότε ΟΚ.
 
Δεν τελειώσαμε μ' αυτό όμως, γιατί μένουν "σκουπίδια" αχρησιμοποίητα. Να δηλώνετε σε κάποιο thread εδώ ότι το τάδε αρχείο φωτογραφίας θα πρέπει να διαγραφεί! Εν προκειμένω, λοιπόν, αυτό εδώ!
 
Mandrake είπε:
Δεν τελειώσαμε μ' αυτό όμως, γιατί μένουν "σκουπίδια" αχρησιμοποίητα. Να δηλώνετε σε κάποιο thread εδώ ότι το τάδε αρχείο φωτογραφίας θα πρέπει να διαγραφεί! Εν προκειμένω, λοιπόν, αυτό εδώ!
Τακτοποιήθηκε! ;)
 
ΚΩΣΤΑΣ ΦΥΣΣΟΥΝ (αδελφος του Πετρου Φυσσουν)

 


OOOOOOOOOOOOOOO.bmp



AT.png


2.jpg

1.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτή εδώ που πέρασες φίλε Νάσο είναι μια απ' τις αδερφές Κανονίδου και όχι η Όλγα Φαρμάκη. Φαντάζομαι πως είναι η Κατερίνα επειδή αναφέρεις στη λεζάντα την εκπομπή "Ένα Κλικ Πιο Κοντά", όπου παρουσίαζε εκείνη.
 
Πράγματι ήταν η παρουσιάστρια Κατερίνα Κανονίδου. Διορθώθηκε η φωτό.

Πάντα παρατηρικός ο Mandrake, ώστε να διορθώνονται τα λάθη. Thks.
 
προσθεστε και τη φωτογραφια της Ελενας Μανου,το στιγμιοτυπο ειναι απ την ταινια

mo.JPG

Η παρακατω εικονιζομενη ειναι η Αντα Νιακαρη;

Προβολή συνημμένου 108107

ma1.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δημιουργηθηκε η σελίσα "Ελένη Μάνου" με την φωτογραφία της.

Εκκρεμεί η Άντα Νιάκαρη μέχρι την επιβεβαίωση της. Δημιουργήθηκε η σελίδα της με 2 συμμετοχές.
 
συμπληρωστε στην ηθοποιο ο,τι πληροφορια χρειαζεται απ το ποστ , υπαρχουν και φωτογραφιες της

αυτη ειναι "η θεια Ολγα" των διαφημισεων με το απορρυπαντικο
 
Πληροφορίες για τη Χάρι Καμίλη (Χαρίκλεια Καμηλαροπούλου-Λαμπροπούλου)

http://retrodb.gr/wiki/index.php/Χάρις_Καμίλη

ΚΑΜΙΛΗ.JPG

Θεατρικές παραστάσεις:

- "Η κυρά της θάλασσας" του Ερρίκου Ίψεν, τον χειμώνα του 1952 στο θέατρο Κυβέλης με τον θίασο της Κατερίνας (Ανδρεάδη), σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν.

ΚΑΜΙΛΗ-ΙΨΕΝ-2.jpg

- "Η πιστή σύζυγος" του Σώμερσετ Μωμ, το καλοκαίρι του 1953 (?). Θέατρο/Θίασος Κατερίνας.

ΚΑΜΙΛΗ-ΜΩΜ-2.jpg

ΚΑΜΙΛΗ-ΙΨΕΝ-1.jpg

ΚΑΜΙΛΗ-ΜΩΜ-1.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
lass είπε:
Μήπως εννοείς αυτή την ταινία;
Αυτήν εννοώ... :)

Δεν αναφέρεται στους τίτλους το όνομά του,πάντως... Στην συγκεκριμένη ταινία.

Όπως επίσης και του Δημήτρη Μιχαηλίδη

http://retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9C%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα,θα ήθελα κ εγώ με τη σειρά μου να προσθέσω μερικές πληροφορίες σχετικά με ηθοποιούς.Κάποια τα έχω βρει κατά καιρούς στο ίντερνετ και άλλα τα έχω μάθει από την τηλεόραση και τα περιοδικά.Λοιπόν,ξεκινάω με την Άλκηστις Πουλοπούλου,η οποία είναι παντρεμένη εδώ και κάποια χρόνια,περίπου 7,με το μεγάλο σκηνοθέτη Γιάννη Χουβαρδά.Η Άννα Αδριανού,είναι κόρη του αείμνηστου Νίκου Βασταρδή,είναι παντρεμένη τρεις φορές,ο πρώτος της γάμος ήταν με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Βούρο κ ο τρίτος είναι με το Γιάννη Μπότση.Η Άννα Βαγενά,που πρωταγωνίστησε σε πάρα πολλές σειρές στην τηλεόραση και όχι μόνο είναι σύζυγος του τραγουδιστή Λουκιανού Κηλαηδόνη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες,η μία ονομάζεται Γιασεμή κ είναι επίσης ηθοποιός.Πρόσφατα η Γιασεμή απέκτησε και το πρώτο της παιδάκι.Πάμε παρακάτω στην υπέροχη,με εξαιρετικό σώμα και πανέμορφη ηθοποιό Άννα Δημητρίεβιτς η οποία εδώ κ 9 χρόνια είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη κ έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα κοριτσάκια.

Ο Νίκος Κουρής,που έπαιζε στο σίριαλ του Χρ.Παπακαλιάτη 4,είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Έλενα Τοπαλίδου και έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι.Η Ίρις Πανταζάρα,η οποία πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά "Μια στιγμή,δυο ζωές" και ήταν η τηλεοπτική αρραβωνιαστικιά του Γιάννη Παπαζήση,είναι αδερφή του επίσης ηθοποιού Αργύρη Πανταζάρα και είναι παντρεμένη εδώ κ 6 χρόνια με το δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δαυλό,ο οποίος είναι αδερφός της ηθοποιού Ανδρομάχης Δαυλού.Η Αγγελική Δημητρακοπούλου,η τηλεοπτική Αθηνά του Λόγω τιμής,έχει παντρευτεί τον ηχολήπτη Ορέστη Καμπερίδη,γιο του αείμνηστου ηθοποιού Δημήτρη Καμπερίδη.Περισσότερες πληροφορίες στη συνέχεια...

Πληροφοριών συνέχεια.Έχουμε κ λέμε:Η Αγγελική Λάμπρη έχει παντρευτεί με το σκηνοθέτη πολλών τηλεοπτικών επιτυχιών,το γνωστό Αντώνη Αγγελόπουλο,η Ελένη Γερασιμίδου είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Αντώνη Ξένο κ έχουν μια κόρη,επίσης ηθοποιός,την Αγγελική.Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης,γιος του πολύ γνωστού ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη,είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ευσταθία Τσαπαρέλλη.Ο Μηνάς του Μπρούσκο,κατά κόσμον Αλέξανδρος Παρίσης έχει παντρευτεί την Ελένη Σιδερά,τηλεοπτική μαθήτρια της Κατιάνας Μπαλανίκα στις Σαββατογεννημένες.Η Αλίκη Καμινέλη κ ο Χρήστος Νομικός ήταν ζευγάρι,δε γνωρίζω αν είναι ακόμα μαζί.Η Αλίκη Κατσαβού έχει κάνει δύο γάμους,ο δεύτερος είναι με τον Κώστα Βουτσά κ έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι.Η Αλεξάνδρα Ούστα,η τηλεοπτική κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά "Η ώρα η καλή",διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με το αποβιώσαντα πια Σάκη Μπουλά.Εδώ κ λίγο καιρό είναι παντρεμένη με πολιτικό γάμο με τον ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη.Ο Αλμπέρτο Φάις είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό,Γιάννα Παπαγεωργίου κ έχουν αποκτήσει μια κόρη,τη Ναόμι.Η ηθοποιός Ανατολή Αθανασιάδου υπήρξε σύζυγος του διευθυντή φωτογραφίας Τάσου Ζαφειρόπουλου,ο οποίος λίγο καιρό μετά έκανε δεσμό με την ηθοποιό Μαρίνα Καλογήρου κ απέκτησαν ένα αγοράκι.Ο Τάσος Ζαφειρόπουλος πέθανε πέρσι (αν δεν απατώμαι).

Ο ηθοποιός Ανδρέας Ζησιμάτος ήταν σύζυγος της ηθοποιού Λίνας Τριανταφύλλου κ έχουν μια κόρη,επίσης ηθοποιό,τη Χαρά Ζησιμάτου. Ο μεγάλος ηθοποιός της Μουρμούρας κ όχι μόνο,έχει παντρευτεί δύο φορές,μία με την ηθοποιό Ειρήνη Χατζηκωνσταντή κ έχουν μια κόρη την ηθοποιό κ συγγραφέα Μιχαέλα Αντωνίου κ ο δεύτερος του γάμος είναι με την ηθοποιό Νατάσα Ασίκη κ έχουν δύο κόρες.Είναι μαζί ακόμα κ σήμερα.Ο Αντώνης Θεοδωρακόπουλος έχω μια υποψία ότι είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Ολυμπία Τολίκα (η οποία έφυγε από καρκίνο το 2000).Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη όμως για αυτή την πληροφορία.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος,ο τηλεοπτικός Ακάλυπτος στο "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή",υπήρξε σύζυγος της Φαίης Κοκκινοπούλου με τον οποίο έχουν ένα γιο.Ο Αντώνης Καφετζόπουλος έχει επίσης ένα γιο από προηγούμενο γάμο.Ο Αποστόλης Τότσικας είναι σύζυγος της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη με την οποίο έχουν αποκτήσει δίδυμα παιδιά.Κ ο Αργύρης Ξάφης,πρωταγωνιστής πολλών επεισοδίων της 10ης εντολής είναι χρόνια παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Δέσποινα Κούρτη.

Αυτές είναι κάποιες από τις πληροφορίες που γνωρίζω,έρχονται περισσότερες εν καιρώ.!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Μπήλιω Τσουκαλά αναφέρει εδώ πως ο Αλέκος Τζανετάκος έχει παίξει σε 250 ταινίες. Στη "RetroDB" ΜΑΖΙ με τις βιντεοταινίες, τις "βγάζω" 103. Είναι δυνατόν να λείπουν τόσο πολλές από τη βάση ή η Μπήλιω λέει σαχλαμάρες; Δε ξέρω, έχω δει αντίστοιχες δηλώσεις δημοσιογράφων (αλλά και των ίδιων των ηθοποιών καμιά φορά!) και δε "βγαίνουν" τα νούμερα που λένε. Μήπως φτιάχνουν γιαλατζί βιογραφικά με ενδεικτικές ταινίες και μετά από χρόνια έχουν πειστεί και οι ίδιοι ότι όντως έχουν φτάσει αυτά τα νούμερα; Ορισμένοι όταν λένε "ταινίες" εννοούν και επεισόδια από σειρές ανθολογίας (τα μετράνε ως τηλεταινίες), αλλά ακόμη και τα επεισόδια απ' τις "Εύθυμες Ιστορίες" ('77) να βάλουμε μέσα, πάλι απέχουμε πολύ... Αν κάποιος μέλος έχει υπόψιν αντίστοιχες δηλώσεις και θεωρεί πως πρέπει να αναφερθούν εδώ για περαιτέρω έρευνα, ας τις αναρτήσει!
 
Πίσω
Μπλουζα