Sofologiotatos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 42
Χε χε! Ενδιαφέρον. Τη σωστή απάντηση θα τη δώσω μεθαύριο, τέτοια ώρα περίπου. Ελπίζω ότι στο μεταξύ θα εκφραστούν κι άλλες απόψεις. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μην κάνεις επίσκεψη στο esoterica, μπορεί να "καείς" !Aardvark είπε:Εχetleous γραψε 2-3 αραδες για τα "Δρακοσπιτα" μας εφτιαξες με τις φωτο.Το μυστηριο πυκνωνει,θα κανω επισκεψη στο "esoterica" μου φαινεται. :xm:
Ευχαριστώ φίλε !Kambia είπε:exetlaios οι φωτογραφιες ειναι "ολα τα λεφτα"@ telonio Η εκκλησια σε ποιον ειναι αφιερωμενη?
Eλπίζω να είχες κανένα καλό sleeping bag γιατί αλλιώς δεν νομίζω πως μπορώ να πιστέψω πως έκλεισες μάτι μέσα στo εκκλησάκι χειμωνιάτικα.Wally είπε:Επισης θυμαμαι μια σχεδον αναγκαστικη διανυκτερευση που εκανα ενα χειμωνα στην Παρνηθα μεσα σε ενα μικρο εκκλησακι...
Καταπληκτικό αυτό το "Δρακόσπιτο" και η τοποθεσία του! :sealed: Λατρεύω τέτοιες εκδρομές και θα το έχω σοβαρά υπ' όψη μου όταν επισκεφθώ την Εύβοια.exetlaios είπε:Η συμβουλή μου :Αφιέρωσε μια μέρα από τη ζωή σου, για να ζήσεις αυτή τη
μοναδική εμπειρία, να το επισκεφτείς.