Φωτό από τον χώρο σας

Αυτος ειναι ο δικος μου χωρος,με πρωτη μουρη την καμπινουλα και μετα τα πισι,λαπτοπς και πομποι.

16309515947185821361061.jpg
 
Vankel όλο CRT βλέπω!!!!! Το χειμώνα δεν θες καλοριφέρ, αλλά το καλοκαίρι πως τη βγάζεις;

Fred πολύ ωραία. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να βάλω ράφια στο τοίχο, για να μπουν πάνω μόνιμα πια οι κονσόλες μου, αλλά αυτό θα γίνει όταν λυθεί όλο το gaming room.

Δυο μέρες λύσιμο, τρεις ώρες η τοποθέτηση και μια εβδομάδα για cable managment.........
 
pooky(1) είπε:
Vankel όλο CRT βλέπω!!!!! Το χειμώνα δεν θες καλοριφέρ, αλλά το καλοκαίρι πως τη βγάζεις;
Fred πολύ ωραία. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να βάλω ράφια στο τοίχο, για να μπουν πάνω μόνιμα πια οι κονσόλες μου, αλλά αυτό θα γίνει όταν λυθεί όλο το gaming room.

Δυο μέρες λύσιμο, τρεις ώρες η τοποθέτηση και μια εβδομάδα για cable managment.........
Δεν θελει και πολλη σκεψη.....Αναβω το κλιματιστικο..... :p
 
Όχι ρε συ, είναι αντιοικονομικό.........

Πάντως όποτε θελήσεις 19άρα CRT σε τέλεια κατάσταση είναι στη διάθεσή σου.
 
Wally, krem13, pooky(1), ευχαριστώ παιδιά. Σιγά σιγά θα ανεβάζω και άλλες φωτό όταν θα είναι κάποια πράγματα έτοιμα.

Φίλε Krem13 ναι απο ΙΚΕΑ είναι απλά της έχω "δέσει/βιδώσει" ανά δυο γιατί έχω προσαρμόσει πάνω τους γυάλινη πόρτα που κανονικά το δίνουν για άλλο είδος βιβλιοθήκης (πάλι από ΙΚΕΑ). Θέλει μια μικρή μετατροπή για να έρθουν και να κάτσουν σωστά οι πόρτες πάνω στις στήλες για CD/DVD αλλά δεν είναι και τίποτα το φοβερό.

Οι στήλες είναι οι BENNO αν θυμάμαι σωστά αλλα η τιμή τους μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Όχι πάνω από 20 ευρώ ανά στήλη πάντως.
 
Όποτε μπορείς, και φυσικά αν θέλεις χωρίς καμία πίεση ή απάιτηση fred, θα ήθελα μια κοντινότερη φωτό της κατασκευής. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δουλειά.
 
Κανένα πρόβλημα. Όταν πάω σπίτι θα βγάλω κάποια στιγμή τέσσερις πέντε κοντινές. Να υποθέσω πως θες να δεις πως έχω βάλει τις πόρτες ή γενικότερα το σύνολο;
 
Ακριβώς όπως το είπες. Ψάχνω για ιδέες για μόνιμη, πια, εγκατάσταση όλων των κονσολών μου στο Play room. Να είναι όλες στημένες και ετοιμοπόλεμες.
 
01.jpg pooky(1), να μια φωτό για να δεις τις τρυπες που εχουν οι στήλες και που έχω βαλει εγω τους μεντεσεδες από τις πόρτες της άλλης σειράς της ΙΚΕΑ. Οι άλλες δυο κοντινές από το έπιπλο (επίσης ΙΚΕΑ) που το χρησιμοποιώ σαν βάση της όλης κατασκευής. Έχει αρκετό βάθος και σίγουρα θα κάνω κάποια κατασκευή ώστε να κλείσει με τζάμι μπροστά, να πάρει φώτα το κάθε κουτί μέσα και να είναι σαν μίνι βιτρίνες. Το βάθος πάντως των κουτιών αυτών είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσουν όμορφα και νοικοκυρεμένα κονσόλες σαν display ή και πρός χρήση. Αυτά πάνω κάτω. Αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο ελεύθερα.03.jpg

02.jpg
 
Πολύ ωραία υλοποίηση Fred και όμορφο το στήσιμο. Τα G&W με φόντο τα κουτιά στο βάθος είναι το highlight.
 
Fred χίλια ευχαριστώ. Οι ιδέες είναι εξαιρετικές!!!!!

Θέλω κάτι που να μην "πνίγει" τις κονσόλες, να είναι άμεσα προσβάσιμες και πάνω από όλα να μην ζεσταίνονται υπερβολικά όπως θα είναι τοποθετημένες.

Για να δούμε.....!!!!!!!!!!!!!
 
johnny_salonica, ευχαριστώ φιλαράκο.

pooky(1), παρακαλώ δεν ήταν και τίποτα. Καλή συνέχεια και καλή δουλειά! :)
 
Να είσαι καλά. Απλά αποφάσισα να μην αλλάζω το layout του computer room μια φορά τη βδομάδα, και να φύγουν ΟΛΕΣ οι κονσόλες από το γραφείο. Πρέπει να γίνει χώρος για κάτι νέο.....

Pics soon to follow. ( You have all been warned.... ) :p :p
 
Καλησπερα παιδια!!Οριστε και ο δικος μου χωρος αν και εχει ακομα δουλεια να γινει οπως να προσθεσω καποια κομματια που δεν ειναι στα ραφια αλλα σιγα σιγα!Η ποιοτητα δεν ειναι και η καλυτερη αλλα ας με συγχωρεσετε :)

100_0038.jpg
 
Σωστος! Ολα στη πριζα!
 
moontraveller είπε:
Καλησπερα παιδια!!Οριστε και ο δικος μου χωρος αν και εχει ακομα δουλεια να γινει οπως να προσθεσω καποια κομματια που δεν ειναι στα ραφια αλλα σιγα σιγα!Η ποιοτητα δεν ειναι και η καλυτερη αλλα ας με συγχωρεσετε :) Προβολή συνημμένου 28263
άψογος θα έλεγα και εγώ.. ετοιμοπόλεμος..
 
Α, πολύ όμορφα!!!!! Οι ρετρό κονσόλες είναι συνδεμένες στην tv;
 
Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια!!Ναι pooky ολες στο ρευμα εκτος απο nintendo 64 που ανα διαστηματα μπαινοβγαινει απο το ρευμα,3 πολυπριζα εχω απο κατω :)

Εννοειται οτι δουλευουν αρκετα συχνα ολες.Επισης θα παρουν σειρα και ενα nes ενα master system και ενα jaguar αλλα πρεπει να ανοιξω εξτρα τρυπες για καλωδια για να συνεχισω στα αριστερα ραφια,ευτυχως το επιπλο ειναι μεγαλο ;)
 
Πολύ ωραία και συνέχισε την όμορφη δουλειά.

Οι δικές μου έχουν επιστρέψει ΟΛΕΣ στα κουτιά τους και περιμένουν αναδιάρθρωση, όχι του χρέους, αλλά του computer room.

A, δεν είμαι ο εαυτός μου τελευταία.
 
Σου ευχομαι να τις στησεις το συντομοτερο ;)
 
Πίσω
Μπλουζα