DREDD πολύ ευχαρίστως. Περιμένω pm.
Ingema αν έχεις Japser μοντέλο δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
Fistikis ο iMac ήταν πολύ καλός υπολογιστής, αλλά είχα φτάσει να τον λειτουργώ μια ώρα τη βδομάδα, δόθηκε όπως και άλλα μηχανήματα που και αυτά είχαν φτάσει να κάθονται και να χάνουν αξία κάθε μέρα. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω περάσει σε κονσόλες εδώ και καιρό, και δεν τα λειτουργούσα. Αποφάσισα να τα δώσω πριν βγει νέα γενιά macs και δεν έφευγαν με τίποτε. Έναυσμα στάθηκε και ένα ξενέρωμα που έφαγα από την οθόνη του μια και σε σημεία εμφάνιζε κάτι σαν σκιες, να καταλάβεις σαν να μην ήταν τόσο δυνατό το φως από πίσω και ελαφρώς κιτρίνιζε. Μαζί δόθηκε και το φορητό μου mac. Συνολικά έφυγαν 6 μηχανήματα τον τελευταίο μήνα. Ο πραγματικός λόγος, βέβαια, δεν ήταν ούτε το κιτρίνισμα, ούτε η "αχρηστία" αλλά ότι χρειάστηκα τα χρήματα διακαώς για κάτι τρίτο.
Theoritikos δεν έχω καταλάβει κάτι περί upscaling, μάλλον σαν καλή scartιέρα λειτουργεί. Βέβαια δεν ζήταγα τίποτε παραπάνω, μπορεί να μπει μελλοντικά αποκλειστικά σε CRT για τις retro κονσόλες, αλλά αυτό προϋποθέτει μετακίνηση του παλιού μου φορητού, το οποίο δεν κλείνει σχεδόν ποτέ πια. (Εννοείται πως είναι σε βάση) . Θα δείξει, άλλωστε το layout αλλάζει συνεχώς.
Τώρα ψάχνω να βρω πως θα βάλω και το αρχικό X-box στη παρέα, ενώ το εναπομείναν netbook και ένα παλιότερο φορητό είναι στις τσάντες μεταφοράς. Χώρος δεν υπάρχει για δείγμα.