Φωτό από τον χώρο σας

D@redevil είπε:
...Πάντως, την πατέντα με τα κουτιά την υϊοθέτησα από σένα και έχω χτίσει όλο το υπόγειο με τέτοια κουτιά. Foolproof! :thumbup:
...και ΔΕΝ είσαι η μόνη !!!! :D
 
Ε βγαλτε και καμια φωτογραφια να δουμε και μεις!
 
Ωραίος Geo! Στη 3η φώτο έχεις εργαστήριο με συρταράκια που έχουν πυκνωτές, αντιστάσεις και τα σχετικα;
 
Ναι Johnny ! Εκεί περνάω τον περισσότερο χρόνο μου :D
 
Ωραίος! Και εγω έχω πλαστικά κιβώτια αν και έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια να τα περιορίσω και βρίσκομαι σε καλό δρόμο.

Τελικα την περισσότερη ώρα την περνάμε στο καθάρισμα και συντήρηση των πλακετών!

Άσχετο: πώς μπαίνει thanks σε κάποιον?
 
vasilas432 είπε:
Άσχετο: πώς μπαίνει thanks σε κάποιον?
Τhank Μπορεις να βαλεις μονο σε αυτον που ανοιξε το θεμα και οχι σε καποιο post πχ.Κατω και αριστερα απο το θεμα στην πρωτη σελιδα εχει κουμπακι thanks.
 
Ειναι ακομα πολυ WIP, αλλα να μια φωτογραφια απο την μονιμη λειτουργικη εγκατασταση retro computers στο σαλονι μου, ετσι για να αναψουν λιγο τα αιματα.

2017-04-20-01h56m30.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:
Φοβερος!!Ολα λειτουργικα και ετοιμοπολεμα!!
 

Ε δεν έχει και τίποτα το παλικάρι! :D

Ωχ... Αμάν τι φοβερα πραγματακια βλέπουν τα ματάκια μου!!!

Άψογος 1@freaktmp[/USER] :thumbup:

 
Καλα αυτα ειναι μονο τα μονιμα στημενα. Συνολικα πρεπει να εχω περιπου 48 υπολογιστες. Δες εδω φωτογραφιες απο τον αποθηκευτικο χωρο μου, πριν δυο χρονια. Hint: δεν εχουν μειωθει απο τοτε.

Η ελπιδα μου ειναι να εχω τουλαχιστον ενα απο καθε βασικη "ομαδα τροφιμων" (oric, spectrum, amstrad, c64, amiga, atari st, κλπ) αλλα για την ωρα ομολογω πως εχω παρασυρθει απο τα PC...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Επιτελους το ονειρο μιας δεκαετιας και βαλε, ο τοιχος με τις κονσολες, γινεται πραγματικοτητα! Βεβαιως ειναι ακομα παρα πολυ WIP αλλα εγινε η αρχη!

Εχω τις κονσολες, εχω τα flashcarts, εχω πανω κατω ολα τα καλα καλωδια και εχω και την τηλεοραση. Συνεπως ειπα να ξεκινησω απο το τραπεζι.

Ως γνωστο δεν ειμαι οπαδος της ξυλουργικής. Γι' αυτο και θα σας δωσω την εξης συμβουλή: αν ψωνίζετε οπουδηποτε αλλου εκτος απο το IKEA και στην περιγραφη του επιπλου που σας ενδιαφερει λεει "απαιτείται συναρμολόγηση", ΦΥΓΕΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ. :behead::diablotin:

Δυστυχως εγω την πατησα και εδω και εναν μηνα συναρμολογω το παρακατω τραπεζι. Επειδη εδω ομως δεν ειναι ksylomaniax.gr θα σας δειξω μονο ελαχιστες φωτογραφιες απο τον Γολγοθά.

P7056241.JPGP7126246.jpg

Για καποιον που δεν ειχε καρφωσει καρφι στην ζωη του, θα ελεγα οτι το τελικο αποτελεσμα ειναι ανεκτο.

P7206258.JPG

Ειπα να το εγκαινιάσω:

P7206259.JPG

Επομενα βηματα θα ειναι:
  • Να ξεφορτωθω τις cdοθηκες και dvdοθηκες που βρισκονται στο background.
  • Το τραπεζι θα ακουμπησει τερμα τοιχο.
  • Να βαλω μια μπαταρια Yuasa στο APC Smart-UPS 620 που βρηκα στην ανακυκλωση και να το βαλω να προστατευει οτιδηποτε ειναι πανω στο τραπεζι.
  • Να μπουν ραφια στον τοιχο πανω απο την τηλεοραση που θα εχουν ετοιμες για δραση ολες τις κονσολες (και αμα χωρεσει κανα ρετρουπολογιστη).
  • Διπλα στην τηλεοραση θα μπει (μαλλον) το ρετροστερεοφωνικο συγκροτημα, που σημαινει οτι πρεπει να βρω εναν στερεοφωνικο ενισχυτη και bookshelf ηχεια (αν σας περισσευει τιποτα επικοινωνήστε με PM!!! :thanks: )
Θα ενημερωσω φωτογραφικα για οποιεσδηποτε εξελιξεις σε αυτο εδω το thread.
 

Συνημμένα

  • P7056241.JPG
    P7056241.JPG
    254,2 KB · Προβολές: 0
Τελευταία επεξεργασία:
Κι εγώ 14ρα έχω αλλά για τέτοιο setup θες μια 20ρα οθόνη και ένα scart-splitter το οποίο προφανώς θα έχεις. Τεσπά στην ανάγκη βολευεσαι κι έτσι. Από την άλλη εγώ επειδή δεν υπάρχει ο χώρος έχω ένα Wii που παίζει άριστα NES, SNES, ms,Md,PCE, Neo Geo (μέχρι ένος οριου μεγέθους roms), Gamecube και mame2003 σε αυθεντικές αναλύσεις (retroarch Switchres) με RGB scart εννοείται. Bonus παίζει και Spectrum/Amstrad σε αυθεντικές αναλύσεις (retroarch) και dos adventures μέσω Scummvm, εννοείται και όλα τα φορητά gb,gbc,gba κλπ. Αυτό που λείπει για να γίνει τέλειο είναι να αξιωθουν να κάνουν ένα port στο retroarch το vice c64 και ένα amiga core η έστω το hatari.
 
Ειναι 21'' και η σκαρτιερα ειναι ακριβως διπλα στην τηλεοραση. Φαινεται πιο καθαρα στις προηγουμενες φωτογραφιες. Δες και εδω που την ειχα κανει μια συντηρησουλα.
 
Μολις ολοκληρωσα την επαναφορα του παλιου μου στερεοφωνικου συγκροτηματος, με μια μικρη αλλα σημαντικη διαφορα.

Παρεμβαλα στην εξοδο της σκαρτιερας εναν adapter και συνδεσα την εξοδο του ηχου στο AUX του ενισχυτη.

P8056384.JPG

Τωρα ολες οι κονσολες παιζουν ηχο στο στερεοφωνικό. Το αποτελεσμα συναρπάζει. Ο αγωνας τωρα δικαιώνεται. :award:

P8056383.jpg

Οχι, αυτη δεν ειναι η τελικη θεση των ηχείων. Ειπαμε WIP.
 
Δυνατο αποτελεσμα!!! Στην πενα τα εχεις :thumbup: :thumbup: :thumbup: Και φωτο που σε γυριζει πισω στον χρονο...στα 90s...
 
Πίσω
Μπλουζα