UpdateAARDVARK είπε:1)Εχει δωρεαν ONLINE GAMING σε αντιθεση με το 360
2)Του βαζεις οτι σκληρο θες σε αντιθεση με το 360
3)Το controller του δεν θελει μπαταριες σε αντιθεση με το 360
4)Του βαζεις οτι λειτουργικο θελεις (linux προς το παρον) σε αντιθεση με το 360
5)divx (certified)σε αφηνει να τα σωσεις στον σκληρο του σε αντιθεση με το 360
6)Εχει web browser με tabs και ολα σε αντιθεση με το 360
7)Σε αφηνει να κατεβασεις οτι γουσταρεις και οπου γουσταρεις σε αντιθεση με το 360. π.χ "μπαινεις στο G.R.M κατεβαζεις ενα τευχος του PIXEL και το σωζεις η στον εσωτερικο η στον εξωτερικο του σκληρο και το διαβαζεις στην 46αρα lcd tv σου". σε αντιθεση με το 360.
8)Συνδεση με το psp (απο οποιοδηποτε μερος του κοσμου βλεπεις φωτο,ταινιες,ακους mp3 που εχεις στο ps3) σε αντιθεση με το 360
9)Εχει απανωτα firmware updates σε αντιθεση με το 360
10)Εχει το νικητηριο φορματ για να βλεπεις next-gen ταινιες ονοματι blu-ray (στο 360 και να θελεις μας τελειωσαν ) σε αντιθεση με το 360.
11)Εχει δυνατοτητες "dvr" και "dvb" σε αντιθεση με το 360 .
Kαι επειδη ειμαι αντικειμενικος.
12)Το Ps3 δεν εχει "red rings of death" σε αντιθεση με το 360.
13)Εχει ελληνικη υποστηριξη στο ps-store σε αντιθεση με το 360
(Στο 360-live πρεπει να γραφτεις μεσω Ζουαζιλανδης και μεσω Γουαδαλουπης για να κατεβασεις games-demo-trailers)
14)Ποιοτητα κατασκευης,το Ps3 ειναι στιβαρο μηχανημα οπου τα λεφτα που πληρωνεις φαινονται στην ποιοτητα κατασκευης του σε αντιθεση με το 360.
Οπου δεν εχει καμμια σχεση με την ποιοτητα που ειχε το πρωτο xbox ,μιλαμε για πορτακια usb να σπανε ,βιδες να πεφτουν , drives να μουγκριζουν (και ας μην πιασω τα R.O.D).
Εκτός αν τελικά το μετονομάσουμε σε XBOX360 vs PS2... Πιστεύω θα είναι και πιο ανταγωνιστικό και πιο ρετρό (θα συνάδει δηλαδή με την όλη φιλοσοφία του forum...)DeadOrganPlayer είπε:Μήπως ήρθε η ώρα να μετενομαστεί το thread από XBOX360 vs PS3 σε Acient History vs PS3?
Amiga Dos 1.2τι λειτουργικά καλό έχει δώσει στην αγορά η Micro$?
Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Διότι εγώ που έτυχε να δω και τις 2 κονσόλες δίπλα δίπλα στο Πλαίσιο, τα γραφικά ήταν ίδια. Με πολύ μικρές διαφορές.plintiriopiaton είπε:δεν ξέρω αλλά τα γραφικά του PS3 και XBOX 360 σε ίδιες τηλεοράσεις έχουν διαφορά...του ΧΒΟΧ δεν με ενθουσίασαν...nextgen.
Σωστός ο maxcom. Τα γραφικά είναι πανομοιότυπα στο 99% των περιπτώσεων και οι διαφορές φαίνονται μόνο σε stills και με μικροσκόπιο. Τα καλύτερα AΑ και AF είναι για τους σκλυροπυρηνικούς και δεν απασχολούν τα μάτια του καθημερινού gamer.maxcomgr είπε:....Διότι εγώ που έτυχε να δω και τις 2 κονσόλες δίπλα δίπλα στο Πλαίσιο, τα γραφικά ήταν ίδια. Με πολύ μικρές διαφορές.
QFT. Στο 99% των περιπτώσεων η απειροελάχιστη διαφορά που υπάρχει είναι υπέρ του 360 (λίγα παραπάνω frames, λίγο ΑΑ παραπάνω, λίγο καλύτερα textures, λίγο καλύτερος φωτισμός). Αλλα πάλι αυτά είναι για τους "χειρούργους" του είδους καθώς για μας που προσπαθούμε να "ταπώσουμε" τους Sony fanboys με κάθε δυνατό επιχείρημαmaxcomgr είπε:Μάλιστα σε κάποια συγκριτικά που υπάρχουν στο διαδίκτυο το XBOX360 έχει ελαφρά καλύτερα γραφικά. Αλλά μηδαμινή διαφόρα.
Wally, έλα για την τεχνική ανάλυση - ο λαός σου σε καλείmaxcomgr είπε:Wally που είσαι να βάλεις μια τάξη στα πράγματα???